Nyårshälsning!

119089-207
                                                                        önskar Jenny!!

Lördagens outfit

Idag väntas besök av ett par kompisar och deras två småttingar på 2 och snart 4 år. Klädseln blir bekväm då jag av någon anledning alltid hamnar på golvet med en massa bilar och annat:

* Nyinköpt klänning med fickor Flash (min budgetvariant av Velvetklänningen)
* Prickig top under Gina Tricot
*Grå strumpisar Lindex


119089-206

En del vill ha snö

Själv klagar jag inte på vädret, tycker det är skönt att det varit varmt i vinter. Jag längtar till sommar fastän det knappt varit vinter. Alla här hemma håller inte med mig. Den andra hälften i hemmet vill ha snö. Ny skidhjälm och skidglasögon och allt...


119089-205

Garderobsplanering

Det har blivit dags att se över garderoben och börja fundera på vad som behövs till våren och sommaren. Jag har kommit fram till att jag i min basgarderob behöver ett par smala jeans och ett par vanliga svarta byxor. Jeans kommer jag så småningom att köpa antingen på HM eller så blir det Cheap Monday.

  Bilder: HM

En ny bikini till sommaren blir det nog. Jag köpte ingen ny i somras så nu får det bli en ny. Ett tag kvar i och för sig, men jag längtar ihjäl mig snart!!!

  Bilder: HM

Till våren blir man ju sugen på lite ljusa färger också. Rosa är en favorit.

 Bilder :HM

Jag skulle ju inte shoppa....

men det gjorde jag i alla fall! Var med mamma på stan och kikade på rean. Rea hittade jag ingen men den här klänningen slog jag till på för den var billig ändå, 199 kr på Flash! Jag tycker den liknar velvetklänningen lite grann, den som Engla har. Jag fick också mamsen att köpa en kofta till sig själv i cashmere och silke, 149 kr på Lindex rea.


119089-197

Dagens outfit


Dagens outfit torsdag består av:

* Vitt linne HM
* Lång tröja Soft Grey
* Leggings HM
* Stövlar Skopunkten

Tog en liten sväng på stan idag men hittade inga reafynd. Jag hittar alltid en massa men det är aldrig rea på dem. Men men det gör inget, jag ska försöka spara mina pengar i stället. Vill få en riktig semester i sommar. Det har varit lite sí och så med det när man har pluggat men nu när jag jobbar borde jag ju kunna lägga undan lite hmmmm....




119089-196

More shoes

Jag lyckades faktiskt hålla mig ifrån, men det var såååå nära att jag klickade hem lackpumpsen från Gardenia. 40 % rabatt är det nu på Shopaholic och jag var även sugen på ett par grå skoletter men efter noga övervägande och en koll på kontot fick jag lov att lägga band på mig.


119089-195119089-194 

                                                                                                                                       Bilder: Shopaholic

Skor, skor, skor...

Ja, jag börjar känna mig tjatig och aningen ytlig som bara maler på om kläder och skor, men faktum är att skor är underbart och så är det bara. Läste Expressens modeblogg av Cecilia. Hon befinner sig i USA och hade lyckats shoppa de här skorna från Steve Madden, visst är de fina!!!


119089-193Bild: stevemadden.com

Elin Kling

Elin Kling verkar vara en tjej som har koll på läget när det gäller mode. Jag gillar den här lilla klänningen hon har på sig på bilden
. Bilden kommer från Stureplan.se

Dresses

Jag såg för ett par dagar sedan på Sofi Fahrmans program på TV. Hon utnämnde då klänningen som "de nya jeansen", dvs ett perfekt vardagsplagg. Jag håller med och älskar verkligen klänningar. Det är kul med ett plagg som fungerar både till vardags och till fest och både på sommaren och på vintern. På sommaren bara som den är och på vintern med en polo och ett par snygga tights under.

Jag har köpt på mig några klänningar under hösten/vintern och det kan kanske bli ett par till om det vill sig... Här är några exempel som jag tycker passar till vardags, dessa kommer från ASOS.






Och så några från Topshop...


Nellyrean

Åh, försöker komma in på Nellyrean men det är överbelastat.... De skulle i alla fall släppa fler varor nu så man inte blir utan.

Dagens dikt

Jag har alltid tyckt att det varit svårt att läsa dikter och tyckt tt det varit svårt att få ut något av det. Det finns dock en författarinna som skrivit dikter jag gillar, Emily Dickinson. I'm nobody! Who are you? är en favorit:

I'm nobody! Who are you?
Are you nobody, too?
Then there's a pair of us — don't tell!
They'd banish us, you know.


How dreary to be somebody!
How public, like a frog
To tell your name the livelong day
To an admiring bog!

Julklappar

Åh vilka braiga julklappar jag fick i år!! Jag vet, det är inte julklapparna som är det viktigste under julen men det är ju rätt kul ändå. En grå klänning som jag önskat mig låg i ett paket, jag som aldrig brukar få kläder i julklapp. En svart stickad storpolo hade brorsan hittat till mig också. Min kära sambo har tydligen insett att skor går hem hos mig så han körde stenhårt på det, leopardballerinas  och joggingskor hade han köpt, hihi, han vet vad jag gillar. En bra bok, lite pengar och annat trevligt blev det också Jag och D (sambon) fick också en ny dammsugare, pefekt, den gamla är tejpad lite här och var.

Förutom julklappar bjöd julen också på god mat förstås, och mys och skratt med familjen. Nu är man lite mosig, så jag sitter här och bloggar medan D och broder spelar TV-spel (tydligen lika kul när man är 30 och 27 år som när man är barn). Hur var julen hos er?


119089-142     Bild på julklappsskorna (Din Sko)

GOD JUL

Julafton avklarad. Snart dags att fixa mat. Ikväll är det vi som bjuder på mat för första gången på jul.




119089-180

Rockig tee?

Jag är lite sugen på en rockig t-shirt att ta till jeans när man inte känner för att klä upp sig eller att vara tjejig i klänning eller blus. Dessa tre finns hos ASOS men känns lite dyra. HM kanske har någon billig variant, hoppas det.  En från Junkfood vill jag allra helst ha, men vet inte var jag hittar dem...


119089-174
Bilder: ASOS.COM

Hemma hos mig

Jag visade för ett par månader sedan en bild på mitt vardagsrum. Här är några bilder som ger en liten vink om min inredning hemma och vilka saker jag gillar. Lotuslyktorna är mina favoriter, de har jag i flera olika färger. Under hösten och vintern gillar jag att omge mig med varma färger som vinrött och brunt. Lampor och ljusslingor är en favorit. Den lysande blombuketten är mitt sennaste inköp. Den ger mysbelysning i fönstret.




119089-186

Paket

Koftan från La redoute som skulle skickas först den 25 januari ligger redan på posten och väntar på mig. Snabbt jobbat. Jag som hade tänkt att jag skulle hinna få en lön till innan den kom men det får gå ändå:)


Dagens outfit

Idag har det varit julavslutning på skolan. Jag tror jag nästan är mer lättad än eleverna över att det är jullov. Dagen bjöd på lite fika samt julshow i aulan.

Dagens suddiga outfit är en svart stickad klänning från HM. Till den svarta stövlar, jordgubbshalsband och rött bälte.



                      119089-185

Varit hos frissan..

Jag fick panik! Jag kände att jag var tvungen att klippa mig men jag hade inte bokat någon tid. inte så smart tre dagar före jul, men, men. Jag gick til en frisör med drop in och fick komma in direkt. Det blev väl sådär men det får duga. Det är i alla fall lite fräschare än det var innan.


119089-184

Dagens outfit 20/12






119089-183


Lite dåligt med variation, det blev klänning igen. Idag en stickad grå variant från HM.

Dagens outfit

Kan knappt ha jeans längre, tycker det är så himla skönt med klänning. Det blir alltså klänning även idag, denna från HM. Till den en svart kofta, jeggings och stövlar.


                                                         119089-182

Julstök

Snart jul! Nu är det i alla fall minusgrader men någon julkänsla har ännu inte infunnit sig. Lite julstök har det ändå blivit. Idag bakade jag pepparkaksstänger som jag ska lägga i en korg tillsammans med lite ädelostdip, glögg och smått och gott. Brukar ta med mig en korg till svärmor med lite saker i när vi åker dit.


(Hade visst inte ställt in datumet rätt på kameran....)

                       119089-175

Dagens favorit

Den här tunikan från ASOS är precis i den stil jag gillar just nu. Jättesnygga fickor och färgen skulle passa bra nu, eller hur!? Åh, vill verkligen ha den. Det finns för mycket fint!!


                                                                     119089-173


Bild: ASOS.COM

Ny klänning igen!

Här kommer en bild på klänningen som fick följa med mig hem från Stockholm i lördags. Den är stickad och nästan i den modellen jag var ute efter. Fickor saknas tyvärr men det fick gå ändå. Vad tycks? Den blir nog årets julaftonsoutfit!


119089-189


Hjälp, vad stor bilden blev!!

Sofis mode

Sofi Fahrman har tillsammans med Face Stockholm tagit fram ett sminkkit. 395 kr kostar det och 100 kr av dessa går till Rädda Barnen. Jag är lite sugen på det, färgerna var riktigt snygga. Tyvärr finns inte Face här och inte tänkte jag på det igår när jag var i huvudstaden. Eventuellt kommer jag till Västerås i veckan, där finns affären har jag för mig.



119089-188     Bild: Aftonbladet.se

Skor

Det har precis blivit minusgrader och det är julafton om en vecka. Trots detta sitter jag och kikar på vår- och sommarskor. Längtar till sommaren fastän det knappt varit vinter. Asos har ett gäng fina skor som jag är sugen på till våren. De har ju bra priser också. Ett par vita converse har jag funderat på ett tag och nu är det rea på dem dessutom. Lite söta ballerinor och ett par snygga wedges skulle också få komma in i min garderob om de ville.


 

Bilder: ASOS.COM

Adventskalender

Än en gång har jag gått på det här med affärernas egna adventskalendrar. Igår klickade jag hem den här koftan från La Redoute till halva priset. Den kunde inte levereras förrän 25 januari vilket passar perfekt. Då har man hunnit få ju lön igen. Det negativa kan ju vara att man hunnit glömma bort det...



119089-183

Stockholmsshopping

Idag har jag varit i Stockholm hela dagen. Det blev shoppat lite julklappar och en förklädesklänning till mig själv´(bild kommer eventuellt i morgon). Jag lyckades faktiskat hålla mig ifrån att shoppa alltför mycket till mig själv, men hade jag haft pengar hade jag fått med mig halva Topshop hem. Visar några saker jag gärna tagit med mig hem.


119089-182119089-181Bilder: Topshop.com

Grått och svart

Grått och svart är färger jag ofta har på mig just nu. Lite tråkigt kanske men det funkar i alla lägen. Med en accesoar i rött blir det genast lite roligare.

Mitt första collage =) Jag lyckades äntligen, även om det blev sådär och att jag lyckades hugga av en bit av väskan... men för att vara första gången så =)


* Svart top Josefssons
*Klänningar och clutch ASOS
*Skoletter Gardenia (Shopaholic)



119089-180

Äntligen Fredag!!

Dags att pysa iväg till jobbet. Ska börja dagen med att försöka lära några elever att böja tyska verb, de håller på att bryta ihop ;)

I morgon bär det av till Stockholm för lite julshopping. Jag bor ca 1,5 timmars resväg därifrån så jag brukar åka dit då och då. Tar med med brorsan den här gången så han får stå ut med HM och Zara och allt vad det är. Kom gärna med shoppingtips!!

Jävla Sverige

En av de roligaste komikerna är Johans Glans, tycker jag. Kola in när han pratar om "Jävla Sverige"  i Parlamentet. Hysteriskt kul.

Ett litet rött paket med vita snören...

Nej, rött var det inte men ett paket fick jag idag, från Nelly. Innehållet var den gröna klänningen jag väntat på. Den passade hur bra som helst och den är riktigt skön också. Jag säger som Terezz, en i varje färg skulle vara fint:)




Usel bild...kan aldrig lära mig kameran ordentligt:(


119089-179

Gift of the day!

Nu har även jag drabbats av HM:s Gift of the Day-feber. Ett stycke casmeretröja blev det idag. Det fanns en hel hög kvar på mitt HM faktiskt. Egentligen hade jag velat klicka hem den från nätet så jag kunde betalat lite senare ;) men kl 23.58 stod det redan slutsålt. Märkligt men sant.

Sötaste kappan...

hittar du hos Girlshop. Den vita är ju bara så fin, eller hur?



119089-187 Bild: Girlshop.con

Shopping

Helgen som var bjöd bland annat på lite "julklappsshopping". En liten julklapp fick jag faktiskt köpt....och lite annat... Jag kunde inte låta bli den här stickade topen från HM, grå, A-linje, bra pris.... vad gör man?



119089-192

Gratis är bra!

En fjuttig medlem har jag lyckats värva till Gratisgenerationen... Det  ser ut att vara långt till presentkortet från MQ. Vill ni bli värvade av mig kan ni bli det här.

Fulmåndag

Har varit på uselt humör idag! Känner mig deppig, trött och ful. Till råga på allt fick jag se några bilder på mig som togs i helgen och jag ser verkligen ut som en riktig rhino!! Nån som vet hur man sminkar sig så näsan ser mindre ut??? Nej fy för måndagar!!! Regnar gör det också!!!

Dagens önskeoutfit

Den här snygga outifiten finns hos ASOS. Både tufft och kvinnligt på samma gång. Så vill jag gärna se ut:)119089-176

Söndag

Söndagen bjöd på en tur till Ikea. Det blev lite småsaker köpta som servetter och lite annat småplock. Nu ska vi strax åka och hälsa på Ebba som blir en vecka idag =)

Gift of the day

På torsdag är det casmeretröjan som är HM:s gift of the day. Typiskt! På torsdagar är det omöjligt att komma ifrån en stund från jobbet. Lektioner i ett och knappt hinner man äta lunch. Ska man orka sitta uppe och chansa på nätet?? 

                                                                                        119089-175

Vårnyheter hos HM

Nu kan man tjuvkika på HM:s vårnyheter. Jag gillade den här koftan i 100 % bomull.



                                                                           119089-182

Ny frisyr?

Alltså, mitt hår ser för jäkligt ut!! Nu är frågan, ska jag klippa mig eller spara ut det. Just nu har jag lugg och rätt uppklippt i nån slags mellanlängd som det inte går att göra något med. Idag blir det diadem och tofs, annars är det mest plattat eller en tråkig lite tofs.

Några tips? Klippa frisyr, spara luggen, klippa luggen? Jag är lost!



119089-173119089-171


Dagens outfit

Idag är jag ledig och myser hemma i skön outfit:

* Svart linne American Apparel - Nelly
*
Grå tröjklänning Soft Grey - La Redoute
*
Leggings HM
* Benvärmare Lindex



119089-169

Ny klänning

Den här klänningen från Ellos är snart min! 199 kr, som hittat:) Fick tipset från min nya favoritbloggerska Fröken Ella.







Accesoarer

Kan snart bli en beställning från ASOS. Jag är lite sugen på ett lila bälte, klänningen i förra inlägget och ett halsband. Den lilla clutchen med  rosett är ju söt också, men skulle förmodligen inte komma till använding. Lite svårt att bestämma mig vilket halsband jag helst vill ha. Valet står mellan tingeling, vingar med döskalle,och kissing kids.

119089-164119089-163119089-161







                                                                                   Bilder: ASOS

Dress

Jag har blivit tokig i klänningar på sistone. Kanske är det för att jag passar bättre i det nu när jag gått upp lite i vikt. Förut stack alltid höftbenen ut som två knölar. Sedan är det ju snyggt och skönt med tröjklänningarna som finns nu. Den nya favoriten finns hos ASOS för ett rimligt pris, lite sugen...


119089-166Bild:ASOS

Klänning

Eleonore som driver bloggen Ytligheter had för ett tag sen ett inlägg om en klänning hon sytt alldeles själv. Jag önskar att jag var lika kreativ som hon. Jag skulle iofs kunna tänka mig att försöka men då behövs i alla fall ett mönster att följa. Klänningen var i förklädesmodell och liknar den här på bilden. Klicka på länken för att kika på den, jag är imponerad och inte lite avis....






http://www.finnveden.nu/ytligheter/?p=2967

Gratis presentkort!

Nu har även jag blivit medlem i Gratisgenerationen. Värva 7 medlemmar och får ett presentkort på MQ eller Vero Moda värt 500 kr. Det finns även annat välja på, till exempel Pilgrimsmycken.

Klicka på länken och bli värvade av mig http://gratisgen.se/?ref=47079


H en bra fredag!!

Baby-outfit

Häromdagen fick en kompis en liten flicka. Idag var jag och sambon på HM och shoppade present till den lilla godingen. Vad tycks om den här lilla oufiten. En liten tröjklänning med fickor och mjukisbyxor till. Hur gulligt som helst!!



119089-176

Dagens outfit

Torsdagens outfit ser ut så här:

* Svart polo HM
* Kjol HM
* Strumpisar Lindex
* Skoletter med rosett
* Halsband med hjärtberlock





119089-157

Shoes

Hos ASOS kan man hitta dessa pumps i olika färger. Jag är lite sugen på de lila, kostar endast 135 kr på rean. De gröna är också fina. Vilken färg gillar ni?




Kvällens mysoutfit

Ikväll är sambon borta på jobb så jag myser omkring ensam här. Det är faktiskt ganska skönt ibland, förutom att jag måste laga mat själv;) Igår hade vi öppet hus på skolan så jag var på plats i ca 12 timmar. Det tog ut sin rätt och idag har jag varit otroligt seg. Poweryogan hoppar jag ikväll. Inge bra att träna med huvudvärk. Myser här hemma istället.

Kvällens mysoutfit efter en lång varm dusch består av topp och mjukiskjol från HM samt strumpor och benvärmare från Lindex, urskönt:







119089-153

Röda väskfavoriter

De här röda små clutch-väskorna kan man hitta hos ASOS. Vilken är finast tycker ni? Jag gillar allihop men den till vänstre tyckte jag var lite extra söt med ringen att trä handen igenom.






   Bilder: ASOS.com

Poweryoga

Off to poweryoga!! Tillbaka om ett par timmar, förhoppningsvis lugn och avstressad.

Budgetshopping

Har just klickat hem en kofta och en tunika/top från Ellos. Koftan har jag spanat på länge men inte köpt. Nu var der rea så jag slog till. Tyvärr fanns inte 36 som jag brukar ha så jag chansade på en 38. Jag tycker att den liknar den klassiska Busnel-koftan. Priset skiljer sig dock en aning. Med rabattkod kostar budgetvarianten 149 kr medan den äkta varan går loss på över 2000 kr. Klasskillnad visserligen, men har man inte råd får man nöja sig med det näst bästa.


119089-149 Originalet       119089-147  Kopian


Förutom Busnelkopian i marinblått blev det den här svarta tunikan:

119089-148

Yoga

I morgon ska jag gå på poweryoga. Måste komma igång med träningen igen. Känner mig slapp och har gått upp liite för mycket i vikt känner jag. Tränade poweryoga under ett och ett halvt år men sedan kom jag liksom av mig och nu var det längesen. I morgon ska jag ta tag i det igen. Träningskortet är köpt och passet är bokat. Målet är beach 2007!!!! Yoga är bra mot stress också, vilket känns viktigt just nu. 2007 here I come, smal, snygg och lugn i själen;)

Namaste


                                                                               119089-146

Shoppat

Idag blev det lite shopping tillsammans med min sambo D. Vi var på Skopunkten och där blev det tre par skor. Det blev två par stövlar till mig och ett par skor till honom, rättvist eller hur? Tag 3 betala för 2 är ju perfekt, 500 kr sammanlagt. Inte den bästa kvaliten kanske men man kan ju byta ofta å andra sidan.

Det blev även ett par grå overkneestrumpor och ett par juliga hipsters till mig samt ett par julkappar. Jag har faktiskt inte så många kvar att köpa, känns skönt. Vad som däremot inte känns speciellt skönt är att jag fick lön i måndags och det märks verkligen inte på mitt konto. Lönen borde komma lite oftare...;)




Prima ballerinas

Jag älskar ballerinaskor. Sött, flickigt och bekvämt på samma gång. Visserligen är det helt fel säsong och dessutom är det säkert helt ute med leopard i vår men det struntar jag i! Jag vill ha ett par leopardballerinas i alla fall. De här från Din Sko har jag önskat mig i julklapp.


119089-142 Bild: Dinsko.se

Kvällens outfit.

Blev ingen sen kväll men det var trevligt. Lite julmat och prat med gamla jobbarkompisar. Ikväll var sambon hemma och kunde ta bild på min outfit. Fy, jag har gått up i vikt!! Hur många kilon lägger kameran på;)

Det blev den här outfiten:

* Grön klänning: HM
* Leggings:Topshop
* Skoletter:Donna Girl
* Svart linne under:American Apparel
* Halsband med hjärtberlock: Deluxa
* Kuvertväska med rosett: HM


119089-141

Fest ikväll, vad har man på sig?

Ikväll ska jag på fest. Kan inte minnas när det hände senast. Har varit så trött efter jag börjat jobba att jag knappt orkat göra någonting. Men ikväll är det fest med mitt gamla sommarjobb. Företaget flyttade till Stockholm förra året och nu ska vi ha en liten återträff och äta lite julmat. Det ska bli kul. Eftersom jag så sällan är på fest vull man ju vara lite fin också, men inte för uppklädd då jag inte tror att det är den sortens fest. Än så länge har jag bestämt mig för skor och väska. Det blir skoletter och kuvertväska med rosett. Jag har bestämt mig för klänning och leggings också. Valet står just nu mellan en grön A-linjeskuren klänning från HM och en mjukisklänning i svart med rött skärp i midjan, hmmmmm


119089-139

Socks

De här mysiga sockorna har sambons farmor stickad, hennes specialare i söt ankelmodell. Visst är de fina! Har önskat mig ett par svarta i julklapp.


119089-138


Dagens önskeskor 2

De här stövlarna från Gardenia ser ut att vara precis såna jag vill ha. Finns hos shopaholic.




119089-137Bild: shopaholic

Cashmere

If I was a rich girl..... då skulle jag köpa den här underbara casmeretröjan på Shopaholic.


Bild: shopaholic

Dagens önskeskor

Dessa pumps från Gardenia blir dagens önskeskor. Lagom klack som funkar att gå i. Finns hos shopaholic.se




Bild: Shopaholic

Gårdagens shopping

Tog en minirunda på stan igår Det blev två nya lotuslyktor och strumpor, strumpisar och benvärmare.

RSS 2.0