Legwarmers, hängslen och skipants

Jag känner mig lite nostalgisk idag igen. Bloggade för ett par dagar sen om min förra period med knästrumpor. Leggings med stor stickad tröja har man ju också haft en period med tidigare (högstadiet), dock var det leggings med en massa mönster och grejer.

Satt och klickade lite och hittade på ASOS ett par mysiga leggings som går runt foten, tyckte de såg mysiga ut. Men påminner de inte lite om skipants? Någon som minns skipants. Ni vet de där med ett resårband under foten, som fick stora bulliga knän när man hade suttit ner. Hängslen var också på modet, måste ha varit när jag gick i mellanstadiet. Hade ett par snygga svarta med vit text och skinndetaljer. Och så hade jag dem till ett par byxor som var höga i midjan, snyggt. Och för att inte tala om midjeskärpen. Hade ett brett i resår som jag tjatat efter länge. Ville ha ett svart minns jag men de var ju slut när mamma gav med sig så det fick bli ett vitt.

119089-93


Benvärmare har man ju också haft. Jag tycker det är lite kul när det kommer tillbaka. Speciellt när man tyckte om modet. Däremot finns det ju saker som jag (förhoppningsvis) aldrig mer kommer att ha på mig: stora axelvaddar (ingen hit att se ut som en hockeymålvakt), mysbyxor nedstoppade i strumporna (en del av mina elever har det och det är väl ändå inte snyggt??), såna där ärmhållare man hade så att skjortärmarna blev lite bulliga (neeej).


119089-95119089-94

Bilder: ASOS      



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0