Sysslolös

Usch, jag gör verkligen ingenting om dagarna nu och snart börjar man jobba, vilket slöseri. Funderar på att sticka till Västerås idag och åka med D hem sen. Ta en runda på stan. Jag ska ju egentligen inte shoppa men vad gör man när vädret är kass och man är uttråkad??

Förresten, kolla i mina auktioner på tradera. Jag har bland annat den här klänningen ute nu. Klicka här.

image830

De har kommit (skor säljes)

Mina skor jag köpte på eBay har kommit. De är jättefina men tyvärr är de nog lite för höga för mig så de kommer att läggas ut på Tradera inom kort. Om det är någon som är intresserad av att köpa dem innan jag lägger ut dem så kan ni mejla mig. Priset är i så fall 300 kr + frakt. Storleken är en amerikansk 7, jag har 37 och de passar mig.


Dirty Dancing

Hur många gånger jag sett filmen har jag ingen aning om. Verkar finnas fler som gillar filmen =) Jadu D, det är bara att börja öva.





Fastän jag skulle faktiskt föredra det här:

Nej, nej, nej

NEJ

Sommaren so far

Shit, bara två veckor till man börjar jobba igen. Inte bra att vara ledig så länge som 8 veckor, man hinner liksom komma in i lunket. Jobbångesten börjar göra sig påmind och det känns ju knappt som det varit sommar på riktigt ännu. Skruttväder!!

Man får ju lite panik och det känns som man inte hunnit med något, men en del har det ju blivit ändå. Lägger upp ett par bilder på det som hänt hittills under mitt lov. Sen blir det ju London om två veckor.

Det har blivit en tripp till Smögen och sedan shopping i Ullared. Ett par shoppingrundor i Stockholm har hunnits med och en ny mobil har inhandlats. Ett antal böcker har jag läst  (bara 8 än så länge, dåligt) och igår var det bio. Jag har bakat i det dåliga vädret och vi har hälsat på och fått besök av två busiga hundar. En riktig hejdundrande 30-årsfest var jag på förra helgen också men därifrån visar jag inga bilder ;). Får se vad som hinns med de sista två veckorna.


Tillägg till önskelistan

Skrev häromdagen en önskelista till min 30-årsdag som infaller om prick 2 månader idag. Här kommer några fler saker som jag skulle vilja ha i present. De här är dock lite mer realistiska önskningar med tanke på priset. Vill så gärna ha de klassiska Margretheskålarna i nån fin färg. Skålarna designades 1950 av Sigvard Bernadotte och håller än idag.

Rosa kanske? =)
image815image814


Dagens outfit

Har idag hunnit med lunch hos mamma. Lilla mormor var där också och pratade sönder våra öron som vanligt =). Sedan var jag och brorsan och mammas gubbes son som är 12 år (jag tror fortfarande att han är typ 5) på bio och såg Simpsons-filmen. Den var riktigt kul. Därefter hann jag och brodern med en pizza och nu sitter jag här igen. D är bortrest på träningsläger.

Idag har jag haft en outfit där allt utom skorna kommer från Lindex. Skorna är från Skopunkten. Armband från Kyssjohanna.se

image813

Bläää

Allt är skit! Suck säger jag bara. Nån gång kan det väl bara funka tycker man, men nej, skit, skit, skit!!!  Nu ska jag cykla till mamma och äta så jag slipper laga mat i alla fall, alltid nåt...

image812

Tradera

Fler auktioner uppe nu. Klicka här.

Dagens outfit

Har precis kommit hem från en runda på stan med mamsen. Köpte en svart bastopp för 50kr. Kunde ha shoppat loss men jag måste spara mig till London, bara 2 veckor kvar nu.

Skumt väder idag, det regnade som fasen i morse så det blev jeans men nu svettas man rejält. Varmt och fuktigt, man känner sig inte så fräsch. Till jeansen blev det en tunika från Gina Tricot. Har bytt ut sidenbandet mot ett hallonrött skärp från HM. Det tyckte Rasmus (2 år) att jag skulle ha när vi shoppade i måndags, så det fick bli ett sånt =).

image809

Slänger in bilder på onsdagens och torsdagens outfits när jag ändå håller på(Torsdag till vänster):


image811image810

Fredag

Idag är fredag och löning och allt. Ska kila ner till stan och träffa mamma en sväng, bara det kunde sluta regna så man slipper bli dyngsur. Ska försöka få till en lunch på Subway om hon går med på det. Ikväll blir det kräftor hemma och i morgon kväll tänkte jag och brorsan kolla på Simpsons på bio. Doh!! Ha de alla!!!

image808

Min bibel

På måndag skickas nya Ikea-katalogen ut till alla hushåll. Wihoo! Läs mer på Aftonbladet.se

image807

Önskelista

Jahapp, då är det ca 2 månader tills det är dags för "the big 30". Alltså, jag fyller 30. Helt osannolikt känns det men tydligen är det sant. Hur som helst har jag en liten önskelista om någon skulle få för sig att gratulera på födelsedagen och kanske har vunnit lite pengar och har lite över =) Dessa saker skulle jag inte bli direkt ledsen om någon vänlig själ ville gratulera med:

* Litografi av Lisa Rinnevuo
* Ett plagg (gärna en kofta) från Odd Molly
* Ett plagg (till exempel denna kjol) från Stylein
* En köksmaskin från Kitchen Aid



Klicka för större bilder

Inte så mycket begärt eller hur??

Jeansklänning

Jag köpte aldrig den superhypade jeansklänningen från HM i våras då jag tyckte den var lite dyr. Nu finns en variant hos Ellos som jag är lite sugen på. 179 pix!! Något bättre pris. Blir perfekt i höst med tjocka strumpisar och stövlar.

image802

Sommarlovsbok 8

Bok nummer 8 detta lov blev Camilla Läckbergs Tyskungen. Jag skulle nog säga att det är hennes bästa bok hittills. Läs den!!

image801

Skiiiiiiiiit!!!!!!!

Vårt högsta bud på lägenheten har blivit överbjudet, jävla skit också!!! Får man lov att bo kvar med bängohyresvärdarna som grannar. Men man vill ju inte ge hur mycket pengar som helst för en lägenhet där man bara tänker bo tillfälligt. Men surt är det.

image800

inte mitt fel ;)

Ha, jag läste en artikel där det står att en biverkning av medicinen jag äter är att man går upp i vikt. Det är alltså inte enbart min dåliga karaktär det handlar om, även om den är rätt kass. Tydligen påverkas hungerkänslorna på nåt sätt, det är ju det jag sagt hela tiden. Jag kan inte förmå mig att äta förrän framåt eftermiddagen och då är man ju skithungrig plötsligt. Jaja, idag ska jag till gymmet igen i alla fall. Jag är sååå duktig =)

Snygg dörr

Om och när det blir ny lägenhet vill jag ha en sån här fondbild till badrumsdörren. Läckert!! Finns bland annat att köpa hos inreda.com.

image799

Sommarlovsbok 7

Uselt med bara 7 böcker när det gått så lång tid av lovet. Förra året hann jag med 20 men då kunde jag ju ligga i solstolen aningens oftare än i år, jäkla skitväder!

Hur som helst, den senast lästa boken är Utslag av oro, skriven av Mark Haddon. Boken är en helt absurd relationskomedi om en ganska speciell familj i England. Pappan i familjen hittar en hudförändring och får för sig att han har cancer och får en massa skumma idéer om att han ska ta livet av sig. Mamman är otrogen med sin mans gamla arbetskamrat. Dottern ska gifta sig med en karl som alla ogillar och sonen är homosexuell vilket föräldrarna har lite svårt att handskas med.

Jag läste boken för jobbets räkning, vi har en sommarbokcirkel där vi kollar vad vi ska köpa in till eleverna. Jag gillade boken men jag tror inte att den skulle uppskattas av eleverna. Men gillar du lite knepiga relationer och absurda händelser så kan jag rekommendera boken. Författaren har även skrivit en bok om en kille med Aspbergers syndrom som jag tänkte läsa nån gång. Den boken har det korta namnet Den besynnerliga händelsen med hunden om natten . Läs mer på cdon.com

image798

Uppdaterad lista: lästa böcker 2007

Pink dreams

Var och tittade på lägenhet idag. Den kändes helt ok men det krävs ju en del fix för att få den i ordning. Man blir ju lite sugen på att kolla inredning, tapeter och grejer nu även om vi egentligen vill köpa hus. Hoppas bara att det inte blir världens budgivning.

Om jag fick välja fritt skulle mitt kök ha vitvaror i 50-talsstil. Kolla in kylen och diskmaskinen från Smeg!! Matbeterdaren från Kitchen Aid har jag suktat efter länge, men 6000 känns lite väl att ta i just nu. Men smakar det så kostar det.

Dagens budgetoutfit

Idag ska jag åka till Ikea, wihooo, alltid kul. Ska försöka komma ihåg att springa in på Ica Maxi och kika om de har några plastskor kvar också. Ikväll blir det lägenhetsvisning, håll tummarna!!!

Dagens outfit är budget på riktigt: tunika från Gina Tricot köpt på rean för 64, 50 och leggings från Gekås i Ullared för 49 kr. Slå det om ni kan image793

image794

Uppdaterat: Jäkla skit vilket väder. Fick lov att byta till grå jeans istället. 129 kr från gekås, så det är fortfarande svårslaget ur budgetsynpunkt=)

dagens önskeplagg

Den sega söndagen har hittills innehållit solning på min altan, lite läsning och lite surfning. Man är ju allt annat är produktiv idag. Min enda ansträngning var att jag tog cykeln ner till stan och köpte en Subway-macka och 2 liter cola=) Om en stund kommer mami förbi på en fika och lämnar över en bok, Tyskungen av Camilla Läckberg. Min lilla mormor hade vunnit boken så nu slipper jag köpa den i alla fall. Mamma, mormor och mormors vänninna har redan hunnit läst den, det tog inte många dagar.

Nej, dagens önskeplagg löd ju faktiskt rubriken och här är det: den här klänningen skulle ju bara vara helt perfekt i höst. Tyvärr kommer den från Miss Sixty och kostar ca 1200 kr, lite för dyrt för mig. Finns att köpa hos ASOS.

image792

Dagen efter

Hej hopp! Eller hopp och hopp, här hoppas det inte så mycket idag. Igår var det 30-årsfest och vi kom hem halv fyra i morse. Inte jättepigg idag direkt. Men kul var det =) Seg söndag idag alltså.

Shopping

I veckan har det blivit lite shopping. I tisdags var jag i Stockholm och kom då hem med en jeansklänning från Zara, en väska från Indiska (49,50 kostade den!)och två kakburkar som jag hittade på Myrorna. Jag har letat efter burkar från danska märket ira och hittade turligt nog två stycken på en gång. Förutom Stockholmsshoppingen kom jag idag hem med en tunika från Lindex. 199 kr kostade den men med rabattkupong och värdecheck slutade det på 114 kr, bra va! Ja, och sen mobilen förstås...



Förresten, jag har en del auktioner igång på Tradera. Kolla gärna här!!

Pink, pink, pink

Idag har jag nallat av mina fonder och köpt en ny mobiltelefon. Min gamla är 3 år gammal och börjar bli lite trött. Det bidde en rosa Ericsson, fin va! 999kr hos expert, helt ok pris.

image787

Våga visa

Idag vågar jag visa benen trots att de blivit aningen större än jag hade tänkt, hmmm hur gick det till, jag trodde choklad var nyttigt. Jag skyller på att jag snart är 30 =)

Outfit of the day: T-shirt från Junk Food och kjol fån HM

image785image786

Skitväder!

Jaha, då var det storm igen då, jag som skulle pressa i solen. Helt värdelöst, man får ju ångest. Tänk om det ska vara såhär hela sommaren och sen börjar man jobba, aaaaahhhhh!!!!

Nej, nu ska jag försöka hitta en frisör som kan klippa mig den här veckan, jag ser ut som en risbuske just nu.

E-bayat

Jag har äntligen vågat!! Budade hem ett par wedges på E-bay. Första E-bayköpet för mig. Ska bli spännande att se hur det funkar. Hoppas bara att de inte är så höga att jag inte kan gå i dem.


Dagens

Hallooooo! Idag har jag och broder varit i vår hufvudstad och shoppat lite. En jeansklänning från Zara blev det, en liten väska från Indiska samt två superläckra kakburkar som jag fyndade på Myrorna. Bilder kommer i veckan. Vädret var najsigt så det blev linne och kjol idag. Till detta ett par leopardballerinas som var ett big mistake att ha på sig för fy faen vad ont i tårna jag har nu. Förutom shoppingen hann vi med en italiensk pizza på favoritrestaurangen Il forni da Pino, deras pizzor slår allt.

Lite seg nu, kanske kan jag sova inatt för ovanlighetens skull....

image783

Dagens outfit

Idag är det soligt! Ska cykla hem till mamsen och ligga och sola tänkte jag. Först blir det posta lite paket och shoppa lite läskeblask på ÖB.

Sommarklänning på idag: Klänning med fjärilar från ASOS, linne under från American Apparel och jodgubbe från Guldfynd.

image782

Inreda!

Blev sugen på lite inredning igen när vi börjat prata om flytt. Man har ju inte varit så sugen på att fixa hemma på ett tag när man inte riktigt trivs och dessutom bor i hyreslägenhet. Nu har inspirationen kommit tillbaks en aning. Hittade det här superfina tyget hos Ikea för 49 kr metern. Måste åka till Ikea snart!

image781

Say my name bitch!

Kul, kul, kul!

Flytta?

Nu har vi verkligen fått nog av att bo här. När grannen påstår att hon hör datorn surra ner till sig har det gått för långt. Som om det inte räckt med att hon kommit in i lägenheten med nyckel utan att fråga innan. Nästa vecka ska vi kolla på ny lägenhet. Får lov att bli en lägenhet i väntan på att kunna köpa hus om något år. Hoppas, hoppas, hoppas att den är bra och att vi kan köpa den!!!! Då jäklar ska jag inreda!

image780

Kvällens outfit

Idag har jag inte gjort många knop. Solstolen var rätt skön. Nu bär det iväg till några kompisar för grillning. Jag bär en riktig budgetoutfit kvällen till ära:

♥ Top och elefanthalsband HM
♥ Klänning Gekås, Ullared
♥ Skor Myrorna ( måste nog byta skor, klarar inte långpromenad hem utan att ha töjt ut dem lite först)

image779
Vad gör ni ikväll??

SOOOOOL

Det är sol!! Nu jäklar är det solstolen som gäller, man måste passa på.
image759

*kram*

Hur är det möjligt?

Joachim Posener är nu en fri man efter att ha lyckats hålla sig undan polisen i 10 år!! Hur är det ens möjligt? Lite komiskt ändå att han slipper undan nu. På nåt konstigt sätt känns det som om han förtjänat det (kanske inte egentligen men lite kul är det ju...). Typiskt Sverige, eller??

Budgetskor?

Funderar på om jag ska satsa på ett par wedges i budgetvariant för att stilla mitt otroliga behov. 99 kr på Skopunkten, rätt så snygga eller? Visserligen inte i närheten så snygga som Topshops som jag egentligen vill ha men ändå...

image778

Dagens

Hej hopp, här kommer en dagens:

* Dagens datum: Fredag 13 juli, hjääälp!!
* Dagens aktiviteter: Lunchat på Subway, minirunda på stan, styrketräning med lillebror, fikat
* Dagens shopping: ett par wedges för 50 spänn på Myrorna. Inte helt nöjd med materialet på sulan men jag gillar dem ändå. Äkta läder till på köpet. Ett par lyxiga wedges i svart står dock fortfarande på önskelistan.


*Dagens outfit: Klänning fråm Mango, leggings, top och elefanthalsband från HM, skor köpta på Tradera
image777

That's it folks!

Wedges

Jag är så jobbig ibland för jag blir så fixerad vid en viss grej och kan inte släppa det. Just nu är min "obsession" att jag måååste ha ett par höga wedges. Nån som sett Elin Klings från Topshop, de är grymma!!! Jag är grymt sugen på att buda på E-bay där det finns många snygga varianter men jag är lite feg och osäker på storlekar. Ingen koll på de amerikanska storlekarna. Nån som kan det där??? Jag har 37 här, vad blir det i amerikanska mått??

image774

Grey and pink

Dagens outfit som jag äntligen fått på mig efter bakningen är grå och rosa. Lite väl übermatch egentligen men skitsamma. Nu sticker jag ner en sväng på stan för lite ärenden...

* Top och jens Gekås, Ullared
* Tröja HM
* Skor Din Sko
* Jordgubbsklocka Kyssjohanna.se

image771  

Regniga dagar = bakdagar

Idag regnar det för fullt så jag är inne och bakar lite. Har hunnit med Chocolate chip cookies och små mördegskakor (mormors recept). Igår kväll slängde jag ihop några chokladmuffins också så nu är jag beredd om någon kommer förbi och är sugen på fika.

Receptet på chocolate chip cookiesarna är min favorit -TV-kock Leilas recept. Jag diggar hennes mat och hennes stil.

image770
Bild: tv4.se

Plastigt

Jag har blivit lite sugen på ett par plastskor. Min mamma hade såna när jag var liten och nu är de tillbaks. Var lite osäker på vad jag tyckte först men nu har jag bestämt mig för att jag gillar dom. Dessa kommer från ASOS men jag har ingen lust att betala frakten. Någon som har ett tips på var jag kan hitta liknande??

image769

Sommarlovsbok 5 och 6

Två böcker till lästa. Ligger lite efter i antal jämfört med förra sommaren då jag kunde ligga i solstolen hela sommaren och läsa. Nummer 5 och 6 denna sommar är ytterligare två deckare av Håkan Nesser i sviten om kommisarie Van Veeteren: Kommisarien och tystnaden samt Carambole. Båda böckerna var som Nessers andra deckare riktigt bra. Tar en Nesser-paus nu och är på gång med en Björn Hellberg i stället. Har läst 8 Håkan Nesser i år, dålig fantasi...

image767image768

Årets lästa böcker listar jag här.

Dagens outfit

Hej hopp! Äntligen lite sol!! Hittills har dagen bjudit på en fika med mamsen och hennes gube, lite lunch på altan samt läsning i solstolen. Nu ska jag lämna tillbaks ett par filmer och sen åka till stadens shoppingcenter och kolla lite. Därefter kanske jag hälsar på en kompis som bor i närheten. Herregud vad jag hinner med =)

Dagens outfit alltså:

image766
Tunika
Leggings HM
Skor Skopunkten

Anniversary

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 8 år. Shit vad gamla vid måste vara =). Vet inte riktigt hur vi ska fira men nåt ska vi nog hitta på.

image765    image765    image765    image765    image765

Dagens

Här kommer en dagens:

* Dagens aktivitet: styrketränat och ätit lunch med lillebror. Handlat ingredienser till att baka.
* Dagens väder: regn image762
* Dagens paket: Ellos, bland annat en grå stickad klänning (se bild). En del behålls, en del måste bytas storlek.
* Dagens outfit: Grå mysklänning från HM




1. Nya klänningen
2. Dagens outfit

Trista söndag

Söndag idag och trist väder. Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Tråkigt!!image762

Club-kläder

I augusti bär det ju av till London för lite shopping och lite skoj med kompisar. Risken finns ju att man kommer att gå ut och partaja nån kväll och då är ju frågan vilka kläder man ska ha på sig. Här hittar man ju genast en bra ursäkt till att shoppa en ny klänning som passar sig för Londons club-liv. Högst upp på den önskelistan står klänningen Limona från Stylein. Finns nu för halva priset hos Sheilastore. Tyvärr finns den bara i S och jag är lite osäker på hur den är i storlekarna så jag törs nog inte chansa, men snygg som attan är den i alla fall.

image761

Traderakap

Häromdagen ropade jag hem en kjol på Tradera för en femtilapp och idag kom den. Jag känner mig riktigt nöjd med den. Frågan är vad jag ska kombinera den med. En brun top kanske? Är för övrigt en riktig Traderanörd, mina egna auktioner hittar ni här.

image760

I morgon

I morgon bär det av till Västerås för att gå på fest och kika på fina bilar. Det är Power meet och jag ska dit för första gången och kika. Bilar är ju inget jag brinner för direkt men det kan ju vara kul att kolla lite. Dessutom är det ju fest sen=) Lördagen bjuder sedan på middag hos en kompis som flyttat ut på landet. Söndagen är oplanerad och sedan är det måndag och D börjar jobba igen efter sin semester. Själv har jag ju fem veckor till ledigt. Synd att vi inte kan ha fler veckor ihop bara.

Börjar förresten få lite väderångest. Vill ha mer sol, solbrännan har ju redan börjat trilla av!!!! Ska jag vara ledig själv i fem veckor behöver jag sol så jag kan ligga i solstolen och läsa böcker, så kom igen nu för guds skull!!!

image759

Bohemic

Spanade igår på den här tjusiga tunikan på Lindex. Den känns lite bohem chic vilken är en trend jag gillar. Men jag ska ju till London och shoppa om en månad så jag ska försöka hålla mig =)

image758

Dagens outfit

En sen och suddig dagens outfit kommer här:

♥ Hello Kitty-tee HM:s barnavdelning
♥ Omsydd kjol La Rdoute

image757

Shorts-klipp

Ett lite lagom stort projekt genomfört idag. Klippte av ett par gamla jeans till shorts. Frågan är om jag kommer att använda dem, de är liiite tajtare i låren än sist jag använde dem, shit också, måste börja äta hälsosamt. Känner mig fläskig i dem, men hemma kanske...

image756

Eh??

Brorsan berättade att han träffat en kompis pappa som sa att han hört att brorsan skulle bli morbror. På nåt sätt hade han alltså fått för sig att jag var gravid!! Vafan, börjar det bli dags att banta eller vaddå? Undrar vem som sprider sådana osanningar... Känner mig fet nu...

Dagens outfit

Slapp och skön outfit idag. Har hunnit med att äta jordgubbar hos mamsen, handlat och tvättat. Nu blir det slappa och kanske grilla ikväll. Skulle behöva städa också men det får bli i morgon...kanske...

* Top Gekås, Ullared
* Kjol La Redoute
*
Skor Skopunkten

image755

Ullaredsshopping

Visar några exempel från Ullaredshoppingen. Det blev bland annat ett par grå jeans, två A-linjetoppar, klänning, gardiner, underkläder och strumpor, leggings, väska med matchande plånbok och en hel del annat. D fick också med sig en hel del kläder, bland annat en kostym. Hela kalaset gick på 2500 kr.

image754

Gårdagens outfit

I går kväll firades svärföräldrarnas bröllopsdag med restaurangbesök. Outfiten bestod av gamla garderobsfynd jag letat fram. Kjolen kommer från HM, toppen från Lindex och skorna från Donna Girl. Väska från ASOS och glajjer från Gucci. Perfekt väder för att sitta på uteserveringen var det och god mat!!

image753

I'm back

Tillbaks från en kortsemester. Det har shoppats, promenerats i Smögen, ätits krabba och annat gott. En del kläder inhandlades till galet låga priser i Ullared. D köpte t.ex. en hel kostym för 579 kr. Kanske kommer lite bilder senare, mest grått och  vitt blev det. Ikväll blir det restaurangbesök med svärföräldrar som firar 30-årig bröllopsdag idag, går allmänt under namnet "30-åriga kriget" =)

Nej, hopp in i duschen men först ett dagens önskeplagg. Vill ha denna klänning från Glitzy, fiiin!!!

image752
RSS 2.0