Lördag

Tänkte ta en cykeltur till lille bruder som sitter hemma med blå och svullen fot. Tar med lite fika och trampar en mil. Ikväll ska jag till Västerås på invigning av nåt uteställe tror jag att det var. VIP-middag och sova på hotell, lyxigt värre!

Här är lördagsoutfiten. Ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Har inte varit ute på evigheter...

* Top HM
* Flera år gamla jeans HM
* De nya ballerinorna Din Sko

image534

Lackpumpsen...

Nu har jag bestämt mig för att sälja lackpumpsen från La Redoute. Jag kommer inte kunna gå i dem i alla fall. De är helt nya. Om nån är sugen på ett par nya lackisar finns de på Tradera här.

119089-60

Pryltokig!

Förutom mode gillar jag inredning. Häromdagen tog jag en liten tur till ett ställe som heter Underbara Hem där de säljer möbler och inredningsprylar. Jag har bestämt att jag inte ska köpa en massa prylar eftersom det redan är fullt med saker och det är ju inte snyggt med för mycket grejer överallt. Jag kan säga att minimalismen är bara att glömma för min del. Det är jättesnyggt med det stilrena men jag kan inte låta bli att köpa en massa lyktor och annat kul hela tiden.

Den här gången blev det två buddhor och två lotuslyktor. Jag har redan en hel hög såna lyktor men....


image533

Hårångest

Har bokat tid hos frissan. På måndag ska jag dit och jag har ingen aning vad jag vill göra med håret. Jag har inte klippt mig sedan innan jul så det är en riktig risbuske nu. Har funderat på bob, lugg, spara ut luggen, page osv. osv. Jag har verkligen ingen aning! Just nu är det bara jättefult så värre blir det ju knappast. Frågade brorsan om råd, han tyckte jag skulle "göra en Britney", men jag tror jag avstår:)

Tacksam för förslag!!

119089-531

Jämför priset!

Den här söta klänningen kan du köpa både hos ASOS och Glitzy. Priset skiljer sig dock en aning. Hos ASOS får du punga ut med hela 819 kr medan Glitzys pris är 550!

119089-530119089-529
Bild1: Glitzy.se Bild 2: ASOS.com

Nya skor

Ett par nya ballerinor har jag shoppat idag. Mina svarta börjar gå sönder så det blev ett par nya svarta (inte likadana dock). Ett par enkla utan krusiduller som är otroligt sköna. 240 kr på Din Sko, men jag fick nån oförklarlig rabatt (måste ha blivit fel) så jag betalade bara 180 kr. Tack!!

Stockholmsshoppingen i morgon blir inte av :( Brorsan har stukat foten så han kan inte gå, typiskt...

119089-528

TGIF

Thank God It´s Friday!!! Supertrött! Orkar inte tänka. Kör en repris på onsdagens outfit. Hottar upp den lite såhär på fredagen med neonosa naglar och örhängen från Pilgrim. Tyvärr är det stört omöjligt att få till en bild på neonfägen, helt hopplöst...

Nio timmar till påsklov, wihooo!!

Jobba...

Har ingen lust att gå till jobbet idag. BLÄ!

Dresses for sale

Två nya klänningar från HM ligger nu ute på Tradera. Båda klänningarna är helt nya. Jag har kommit underfund med att jag inte kommer att använda dem så det är lika bra att sälja dem. Om någon är intresserad finns mina auktioner här.

119089-526119089-525

Sötaste kläderna

Sötaste kläderna just nu kommer från Odd Molly. Underbara koftor, toppar och tunikor. Titta bara på den här tunikan, hur söt är inte den??

119089-525
Bilden kommer från DesignSverige


Mjukglass

Vädret har ju varit underbart idag. 15 grader och sol. Smet tidigt från jobbet för att åka hem och rätta men det går ju inte att vara inne i det här vädret så jag ska sätta mig med rättning nu istället. Tog en liten cykeltur till affären och sen lite vårstädning på min altan. Tänk när man kan sitta ute och sola...

Jag blev plötsligt akut sugen på mjukglass ute i vårvädret men det får vänta ett tag till.

image523

In my dreams...

I mina drömmar äger jag en LV Speedy och en Mulberry Bayswater . Någon gång ska jag spara ihop till en av dem. Vilken det blir vet jag inte än, båda är ju så fina. Vilken hade ni valt ?

Bilder lånade från e-luxury och net-a-porter

Onsdagsoutfit

Ojoj, nu är jag lite sen men slänger i alla fall in en outfitsbild. Idag kör jag på svartvitt.

* Stickad tunika Lindex
* Svarta Leggings
* Svarta Ballerinas
* Halsband Pilgrim

image520

Tisdagsoutfit

Solen skiner utanför och det känns som våren verkligen har kommit. Jag sitter hemma o slöar lite till innan jag går till jobbet. Ska ändå jobba till sju ikväll. Passar på att maska lite nu sista veckan innan mina två klasser kommer tillbaks från praktiken. Efter lovet är det slut på sovmorgnar...

Idag kör jag på klänning och leggings i vanlig ordning. Till detta en rosa top från HM, jordgubbsklockan från Kyssjohanna och ett par ballerinor.

119089-519

En till...skrattar ihjäl mig

Okej, jag måste verkligen gå och lägga mig snart men lite mer humor måste det bli först. Kristoffer Appelquist är bara sååå kul så jag skrattar ihjäl mig nästan:) Magnus Betner är också hur kul som helst!



Humor

Den här killen är bara helt sjuk och helt sjukt, underbart rolig!! (alltså inte Adam utan den andra killen...)

Fruktigt

Fruktiga accesoarer är stort just nu. Det är jordgbbar och körsbär och päron och jag vet inte allt. Själv har jag ju investerat i en rosa jordgubbsklocka och ett halsband med röd jordgubbe. Hos ASOS finns dessa små örhängen att köpa. Ett par körsbär och ett par rosa gubbar. 89 kr för båda paren.

119089-518

Det glamourösa lärarlivet...

I sex år har jag pluggat på högskolan. I sex år har jag tragglat med grammatik, stilistik, fonetik och pedagogik. Jag har analyserat Strindberg och Kafka. Jag har skrivit hemtentor och C-uppsatser. Jag har gråtit och velat hoppa av hundra gånger. Nu har jag jobbat i lite mer än ett år, och nu då?? Sex år på högskolan, 300 000 i studieskulder och 21 000 kr i månaden. Jag måste ha nåt fel i huvet...

Idag skulle jag ha fyra utvecklingssamtal. Kl 15.30 skulle den första komma men dök inte upp. Kl 16.00 skulle nästa komma men dök inte upp. Kl. 17.00 skulle en tredje komma men dök inte upp. Kl. 17.30 kom äntligen en elev med tillhörande pappa. Då hade jag suttit på jobbet och väntat i två timmar för att de andra inte behagat dyka upp. Inte ens ett telefonsamtal eller sms för att berätta att de inte kunde, ingenting. Att eleverna kan glömma har man ju vant sig vid, men att föräldrarna skuier i att höra av sig?? Man slutar aldrig att förvånas... Kunde ju faktiskt ha gjort nåt bättre med min tid än att sitta och vänta.

I morgon väntar tre nya samtal, som förhoppningsvis blir av. Man blir ju trött på människor ibland. Tur att det snart är påsklov...

Vårkänslor

Fåglarna kvittrar utanför och solen skiner. Fyra dagar till påsklov. Känns helt okej:)

image517

Måndagens outfit

Dags att ge sig av till sin arbeitsplats. Har ju varit sjuk så det känns som om det var evigheter sen jag var där. Ikväll har jag några utvecklingssamtal och har försökt klä mig lite propert för det ändamålet. Funkar det här?

♥ Klänning Ellos/Pronto Moda
♥ Hundtandsmöntrad top Lindex
♥ Skoletter Donna Girl
119089-516

Free stuff!

Vill du få ett presentkort från MQ på 500 kr. Värva sju medlemmar till Gratisgenerationen. Bli värvad av mig här eller ange referensnr 47079. Käthe är ett bevis på att det verkligen fungerar.

image515

Budgetskor

498 kr för tre par skor! Billigare blir det knappast. På Skopunkten får man ju alltid ett par skor på köpet när man köper två par. Jag skule välja dessa tre tror jag. Guldiga gympaskor för att piffa upp en slapp outfit, röda flats om man vill synas lite mer och lackpumps om man vill vara lite extra fin.

119089-514119089-513119089-512

Nya auktioner

har lagt upp några nya auktioner på Tradera. Du hittar dem här.

Ett par exempel:

Dagens vill-ha!

Den här klänningen från ASOS vill jag gärna ha i min garderob. Måste kolla om det finns nån rabattkod...

119089-507

Dagens outfit

Idag grejar jag hemma med lite småstädning och tvättning varvat med TV-tittande. Till dessa ändamål krävs bekväma kläder. Idag har jag på mig det här:

♥ Vit bastop HM
♥ Grå mjukisklänning med stjärnor HM

119089-506

Webbutik

Ni har väl inte missat att Glitzy öppnat sin webbutik? Mycket fint finns att klicka hem där.

119089-505

Jag - en reservvän??

Ja, ibland är man lite deppig och då måste man få gnälla lite. Varför är det så att jag verkar vara den som finns där om man mår dåligt men aldrig när man mår bra? När nåt kul är på gång, resor, krogen eller annat skoj då blir jag inte tillfrågad. Man vet väl att jag alltid finns där ändå kanske, när de roliga vännerna inte har tid, vad vet jag... jag tycker också om att göra roliga saker, tro det eller ej. Men jag är väl för tråkig kanske, en reserv som funkar i nödfall...

Dagens outfit

Börjar så smått bli bättre från dunderförkylningen. Duschad innan kl 14 idag, ett bra tecken:) I eftermiddag kommer svärföräldrarna och hälsar på med vovven. Annars inga planer. Dagens outfit bidde idag följande:

♥ Svart top HM
♥ Puffig jeanskjol Ellos
♥ Flätat guldfärgat skärp Gina Tricot
♥ Rutiga strumpbyxor Åhlens

119089-504

Kvällens outfit

Nyss hemkommen från mamsens 50-årskalas. Så här såg outfiten ut för kvällen:

♥ Klänning HM
♥ Svart linne American Apparel / Nelly
♥ Strumpisar Lindex
♥ Skoletter med rosett Donna Girl
Svart bälte Vila

119089-503

Kalasdax!

Idag fyller mamma 50 år så nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning för kvällen. Eftersom jag varit hemma sjuk i tre dagar blir det nog en lugn kväll för min del.

Mamsen ska få gå på "Singing in the Rain" i höst, det är en present fråm mig och min bror. Vi tar med henne till Stockholm, bjuder på mat och går på musikal. Hon får också ett fint halsband från Pilgrim (det på bilden men i en mörkare blå färg) och lite gott vin. Hoppas hon blir glad för de presenterna.

119089-502

Clean up or die!

Katharine Hamnetts t-shirts med tryck är organiskt framställda och förmedlar budskap om att vi ska ta hand om miljön osv. Jag gillar den här T-shirten, men i min egen tolkning. Något att ta på sig om man tycker att någon städar för lite hemma kanske, den blir roligare då:)

119089-501

Dagens önskeskor

Dagens önskeskor är dessa pumps med peeptoe och rosett. Märket är Diba och du hittar dem hos have2have.

119089-500

Sötaste clutchen

Amandas blogg läste jag om den här lilla väskan från Margaret Nicole och jag måste faktiskt bara härma henne för titta vad söt den är!! Väskan finns i en massa olika färger. Tyvärr är jag kass på att sticka annars skulle jag göra en egen.

image499

Shopaholic

Ett nytt märke har kommit in hos Shopaholic, Petrine L, och jag har självklart redan spanat in ett par klänningar, tro det eller ej! Den gröna känns fräscht somrig och den svarta är ju bara så snygg!

119089-498119089-497

Bruna ben...

Sitter här med feber och snorar och drömmer om att det är sommar. I sommar vill jag ha lika bruna ben som på bilden! Just nu får du 30% på en valfri vara hos LA Redoute. Jag skulle vilja ha de här shortsen till i sommar men nu tänker jag faktiskt inte tröstshoppa idag igen, blir så himla dyrt när man är sjuk en vecka lixom:)

Känner att texten kan bli lite svamlig idag, skyller på febern...

119089-496

Läckert lack

På vägen till Apoteket idag hoppade jag in på Kicks och köpte ett neonrosa nagellack. Egentligen vill jag inte dra uppmärksamheten till händerna just nu efter ett misslyckad BUS- försök men jag var bara tvungen att testa. Lacket kommer från Depend och kostar 25 kr. Jag knep det sista:)

Bilden gör färgen ljusare, det är riktigt neonrosa i verkligheten.

119089-495

Aajjjj!

Fy vad förkyld jag är!!! Febern har släppt lite i alla fall, men näsan och ögonen rinner och huvudet dunkar. Jag har även ett skumt symptom som jag alltid får när jag är förkyld. Jag får skitont i tänderna och käkarna. Det känns nästan som om tänderna ska trilla ut och det är inte skönt! Jag och mamma får likadant vid förkylning. Nån annan som känner igen det??

Nu är det dags att försöka äta nåt, sen apoteket, sen en lektion. Jag vägrar sjukanmäla mig för en ynka lektion, jag får stå ut! Jag tackar gud att några klasser har praktik just nu...

119089-493

Free dress!

När du beställer från HM får du just nu en klänning på köpet. Den finns i olika färger. Jag valde en grå för att matcha de grå hjärtana på koftan jag klickade hem. Blir perfekt en ljum sommarkväll, eller hur!

119089-492119089-488

Mini

Jag gillar den här minikjolen från American Apparel. Inget för jobbet kanske men på sommarlovet har jag på mig vad jag vill:) Kjolen finns hos Nelly och kostar bara 259 kr!

119089-491

Skrynkelproblem...

Jag har precis tvättat min ballongkjol som jag fyndade riktigt billigt för ett par veckor sedan. Skrynklig är ju bara förnamnet! Hur fasen stryker man en ballongkjol??

119089-462

Shopping

Om ett par veckor sticker en kompis till Ullared för lite skön budgetshopping. Jag kan ju inte ta ledigt eftersom jag jobbar i skolan, jäkla skiit också!! Men men , jag tröstar mig med att åka med brorsan till Stockholm samma helg i stället. Han ska på nån cykelrea och sen blir det italiensk mat och shopping. Han gillar att handla på Topshops herravdelning så Topshop blir det garanterat. Han kommer nog att bli intvingad i ett antal andra kuliga affärer också:)

På Topshop hoppas jag hitta nåt kul, kanske något av dessa plagg:

119089-490

Tröstshoppa

Fördelen med att vara sjuk har ju kanske kunnat vara att man inte springer på stan och shoppar en massa. I alla fall innan Internetshopparna gjorde sitt intåg i världen. ( Ni som är under 25 kanske inte varit med om detta, men vi gamlingar minns ju till och med tiden innan datorer. Jag hade till exempel maskinskriving i skolan, det ni:)

Nu är det ju så att det går väldigt bra att shoppa järnet ändå. Kanske blir det lite tröstshopping idag, kanske inte. Beror lite på vilken sida av Jenny som vinner. Den som försöker spara till semester och kanske framtida villa, eller den som tänker "äh, man lever bara en gång, kör hårt!!"

Om det blir något hemklickat idag blir det förmodligen en klänninge och en kofta från HM i vårens tecken.

119089-489119089-488

Gnäll

Fy, idag är det inge kul! Feber och hosta och huvudvärk, bläää! Jag som sett fram emot att vara ute i det fina vårvädret som tydligen bara ska hålla i sig idag. I morgon blir det ruskväder igen. Tycker lite synd om mig själv. Måste nog trösta mig själv med coca cola och choklad....oj klockan var visst inte ens halv tio...äh skitsamma, är man sjuk så är man. Chocolate, here I come!!

Dagens outfit

Såhär har jag sett ut på jobbet idag. Ingen vidare dag för jag känner mig sjuk! 38 grader visar termometern nu, blä, det blir soffan strax. Försökte göra mig lite fredagsfin i morse i alla fall med klänning med en liten rosett på. Solen sken in genom fönstret så bilden blev kass men det kan man ju ta när vädret är så vårigt:)

119089-487

Dagens i-landspropblem

Funderar på att sälja min oanvända lackpumps från La redoute och köpa ett par andra. Klackarna är rätt höga och frågan är ju om jag kommer att använda dom . Har hittat ett par andra lackpumps från Sthlm DG med lite lägre klack som jag skulle kunna tänka mig i stället men nu är det beslutsångest... De från La Redoute är ju fina liksom....

image486

Torsdagsoutfit

Jaha, då var det torsdag igen. Min mest fullproppade dag på jobbet med lektioner i ett och knappt några raster. Men i morgon är det ju fredag så jag står ut :)

Torsdagens outfit blev denna:

♥ Rosa top HM
♥ Svart klänning/tunika med fickor Flash
♥ Svarta jeans Vila
♥ Ballerina med kilklack och rosett Vagabond
Rosa jordgubbsklocka Kyssjohanna

119089-485

Önskeskor

Trots skoköp i England är jag sugen på mer. Var på stan en runda på lunchen och hittade ett antal par söta dojjor jag skulle kunna tänka mig. Men dagens önskeskor får ändå bli dessa söta tygskor med jordgubbar på från ASOS. Very cute:)

119089-484

Shoes and handbag

Halloj! Hemkommen från England och lite fattigare. trodde inte att jag skulle hinna shoppa något eftersom jag bara var där i tre dagar knappt och besökte skola och hade mig, men ack så fel jag hade. En hel eftermiddag strosade jag och mina elever (sex tjejer på 18 år) omkring i skoaffärer och annat skoj. Den lilla rundan resulterade i lite skor och en söt väska samt lite smink (ej på bild). Kolla även in kyrktornet som finns i staden. Det har vridit sig av vind och fukt, rätt läckert.


Här finns skorna om någon är intresserad förresten...

119089-483

I'm back

Har precis kommit hem från England efter blixtvisiten i Chesterfield. Har lämnat av sex av min elever som ska göra praktik där. Igår hann vi med en runda på stan och lyckades shoppa lite. Bilder kommer i morron för nu ska jag sova. Lite seg efter 10 timmars resande. Gonatt!

Going away

Jahapp, då är det bara några timmar kvar  sen sticker jag till England. Kommer att vara borta till onsdag så jag pausar från bloggen i ett par dagar. Kommer att få abstinens. Återkommer på onsdag. Kramiz!!

Dagens outfit

Strax ska jag iväg och fira en kompis som fyller 30 år. Ikväll blir det melodifestival. Har precis börjat packa lite inför morgondagens resa. Det börjar kännas lite i magen också, men inte så farligt än så länge. Det värsta är nästan att jag måste gå hemifrån vid 7 i morgon bitti, är fruktansvärt morgontrött.

Dagens outfit blev:

♥ Rosa top HM
♥ Svart klänning med fickor HM
♥ Skoletter med rosett Donna Girl
♥ Rosa jordgubbsklocka Kyss Johanna

119089-480

Dagens önskeplagg

Dagens önskeplagg är den här underbara puffiga kjolen med hängslen från Stylein. Kul med svenska designers! Finns att kika närmare på hos Unik Design.

119089-479

Sex märkliga saker

Malins blogg hittade jag denna utmaning som går ut på att lista sex lite märkliga saker om sig själv. hur märklig jag är vet jag inte, döm själva...

1. Jag har alltid haft svårt att sova på nätterna. Periodvis kan det bli 3-4 timmar per natt bara. Har varit sån sen jag föddes. Mamma somnade när hon läste saga för mig och jag gick upp och sa till pappa att "nu sover hon igen", sen tittade vi på TV. Dock kan jag sova väldigt bra vid sjutiden på morgonen när jag måste gå upp. Extremt morgontrött. Jag har ett enormt kontrollbehov och är rätt neurotisk av mig. Måste alltid ha kontroll på vad som händer (vilket man inte kan när man sover...)

2. När jag var liten tyckte jag om att ha saker på huvudet, skålar, burkar och annat...

image478

3. Jag är en jobbig språkpolis. Tycker det är jobbigt när folk använder ord och uttryck på fel sätt. Går och retar mig på stavfel och särskrivningar på skyltar och i tidningar.

4. Jag får ont i huvudet om jag inte dricker coca cola under en hel dag, inte så bra och känns kanske inte särskilt vuxet.

5. Jag har telefonskräck. Hatar att ringa till folk jag inte känner. Vet liksom aldrig hur jag ska börja samtalet. Kan ha ont i magen i flera dagar om jag vet att jag måste ringa någonstans.

6. Jag pratade nästan inte bebisspråk när jag var liten utan började prata i meningar tidigt. Pratade som en liten vuxen. Måste ju ha låtit helknäppt.

Sommardröm

En riktig sommardröm är det här linnet från See by Chloé. Visst längtar man efter sommar när man ser det!!


image477
                                                                            Bild lånad från:Luisaviaroma

Dagens outfit

Jaha, torsdag morgon och hur trött som helst. Det bådar inte gott inför söndag då jag måste upp tidigt, tidigt. Englandresan med jobbet börjar närma sig och det börjar kännas lite pirrigt. Inte så nervös som man skulle kunnat tro men det kommer förmodligen på lördag kväll. Räknar inte med någon sömn under lördag natt.

Lite stressad just nu . Känner inte att jag har riktig koll på läget någonstans, men så är det väl ibland. Idag är det fullt upp med lektioner hela dagen. Får nog sitta över ett par timmar med planering och grejs ikväll...

Nej, dags att sätta fart. Här är en bild på dagens outfit. Idag blev det:
  • Förklädesklänning (okänt märke)
  • Top HM
  • Overknees Lindex
119089-475

Shoppat

Jaja, jag vet, jag skulle inte men skit samma. Jag är beroende, det bara är så. Var ute efter ett par snygga byxor inför min Englandsresa men det verkar ju svårt. Hittade till slut ett par svarta jeans från Vila för 199 kr, de får duga. Lyckades på samma ställe hitta en orangerödaktig klänning/tunika för 200 kr. Köpte också lite hårprodukter frn Osis. 99 kr för två, de sålde ut, perfekt ju.

image472

I paketet....

som kom igår låg den lilla jordgubbsklockan som jag blev väldigt nöjd med.


image468


Idag kom ett nytt paket. Det var den cerise klänningen från Ellos. Färgen var jättefin och modellen var fin men kanske lite väl mycket volym för min smak. Den får tyvärr åka tillbaks.

image471

Nya dojjer?

Nog för att jag gillar en hel del av 80-talsmodet som är tillbaks men en del saker är bara för mycket. Ni kommer kanske ihåg skorna man hade som liten på vintrarna: snow-joggers! Där går liksom gränsen. Det är ok på barn, men som vuxen, nej tack!

(om någon är sugen finns de att köpa dyrt hos ASOS)

image467

Ett litet rosa paket

Ett litet rosa paket kom med posten. Vad kan det vara...

image466

Pimpinette

Här sitter jag och bloggar i stället för att rätta prov, det är ju bra.. Var inne och kikade hos Mint and Vintage och hittade dessa söta klänningar från Pimpinette. Är de inte fina så säg...

image464 image465
Bilder: Mintandvintage

Tisdagsoutfit

Usch, känner mig krasslig. Är inne på andra veckan nu och det verkar inte bli bättre. Tur att det är rätt lugnt på jobbet ett par dagar. Jobbar hema ett par timmar idag. Sen lektion, arbetslagsmöte och föräldraramöte inför Englandsresan med eleverna. Kommer hem vid halv 8 kanske, usch.

I morgon åker D till Holland som skridskotränare. Det kan vara sista resan för honom i år, men man vet aldrig. Han kommer hem söndag kväll, då är jag i England. Det är ett mycket normalt förhållande vi har...

Just ja, outfit idag var det ja:

  • Klänning Ellos Pronto Moda
  • Kofta HM
  • Strumpisar Åhlens
  • Stövlar Skopunkten
  • Klockhalsband Yves Rocher (i väntan på jordgubben..)
119089-463

Kvällens

Denna sköna outfit har jag myst omkring i hela kvällen. Nu är det Seinfeld på TV, sen sova.

119089-462

Marits klänning

Bloggade för ett tag sedan om Marit Bergmans söta klänning. Hon hade den på Elle-galan. Har haft lite svårt att släppa den och har funderat lite över ett litet projekt. Eftersom T-shirtklänningen kommer mycket i vår borde det ju gå att få tag på en snygg sådan i svart. Jag köper lite sidentyg och syr på ett par fickor och vips, en alldeles egen Marit-klänning! Vad tror ni om den? Iofs är det oftast mycket snack och lite verkstad när det gäller mina projekt men man vet aldrig, det här känns ändå ganska realistiskt att genomföra. Den som lever får se...

marit









Silver dress

Sofi Fahrman har på sin senaste layoutbild på Aftonbladet på sig en silverklänning från MQ som jag trånat efter länge. Jag har hållt mig från att köpa den eftersom den passar bäst på fest (enlig mig) och jag festar alltför sällan för tillfället för att lägga en massa pengar på festkläder. Men nu när jag fick se den i tidningen blev jag ju sugen igen. Antagligen är den redan slutsåld, tur det...

119089-461Bild: Aftonbladet

Knas

Varför blir bloggen helkonstig när jag försöker publicera en bild????

Dagens outfit

Idag ser jag ut såhär:

  • Shorts Lindex
  • Svart Polo HM
  • Svarta stövlar Skopunkten (dock ej på bilden)
119089-459

Snart ny vecka

Jaha, då var det måndag i morgon igen då. Fattar inte varför det känns som det alltid är måndag men nästan aldrig fredag... Veckan bjuder på jobb och planering inför Englandsresan (också jobb iofs). Känner mig inte jättenervös än men det kommer nog gradvis under veckan. Mitt första internationaliseringsuppdrag. Ska bo hemma hos en av lärarna i England, det känns lite jobbigt men det ska nog gå bra. Åker på söndag.

Måste kika på ett par nya brallor i veckan. I England springer tydligen inte lärarna omkring i jeans som vi gör. Kortkort kjol kanske inte heller uppskattas, vad vet jag. Ska se om jag kan hitta ett par snygga byxor, kanske ett par grå med lite vidd och högre midja. Kanske hinner min fina jordgubbsklocka anlända i veckan också, då ska jag ha med den på resan.



Ne, dags för sängen. I morgon väntar en hel hög med uppsatser som skulle ha rättats för längesen. Inte roligt. Planera är kul, lektioner är kul om det funkar men rättning är sjukt boring! Jaja, sånt är livet.

Gonatt godings!!

Leo

Såg filmen The Departed med bland andra Leomardo Di Caprio igår. Shit, det är något med den killen alltså. Vet inte om det är att han är snygg eller lite mystisk, men nåt är det. I like him! Filmen var bra för övrigt också förresten...
119089-458 Bild:cdon.com

Söndag

Det har vait en skön söndag hittils och förhoppningsvis fortsätter den så. Jag har hunnit med att:
  • Gå en promenad
  • Ätit lunchmacka från Subway, mumsigt!
  • Kikat på friidrott på TV (två medaljer i höjdhoppet, kul!)
  • Tränat
  • Satt igång tvätten
Får se hur kvällen ser ut. Först ska jag ta en varm dusch i alla fall.

Snyggast just nu...

är Styleins kollektion som skapas av Elin Nyström i Göteborg. Ett gäng fina klänningar och annat kul finns i kollektionen. Dessa tre är mina favoriter. Fler plagg hittar du hos Unik Design.


Tala är silver...

Jag gillar verkligen silversmyckena hos M925. Ett tjusigt halsband med sitt eget namn vore kul att ha. Gillar också halsbandet med brickor som man kan välja sin egen text på.

119089-454119089-453

Projekt - lära mig sy kläder

Nu är det dags för ett projekt. Jag ska försöka lära mig sy kläder. Har köpt en bok om det på bokrean och ropat hem några mönster på tradera. Det här mönstret på klänning och byxor är mtt senaste fynd. Kommer dock bara att försöka mig på klänningen.

119089-452

Shoppingsugen

Shoppingsuget är som vanligt stort men just nu får jag nöja mig med att drömma. Den här tunikan skulle passa perfekt till våren tillsammans med ett par snygga jeans. Finns hos ASOS där du just nu får 20 % rabatt när du anger rabattkod stellastyle.

119089-451

Dagens outfit

Dagens, eller snarare kvällens outfit blev denna sköna utstyrsel. Har ägnat dagen åt slappning och städning i fulkläder och är nyss utkommen ur duschen. Hjälp, dagen bara försvann!

♥ Klänning med stjärnor HM (man ser lite stor ut men den är skön...)
♥ Strumpisar och bastopp HM
Runt halsen, hjärtklocka från Yves Rocher

119089-450

Spara eller slösa

En grå kort klänning/tunika med fickor har jag ingen. Jag skulle gärna slå till på någon av dessa. Vilken väljer du? Den från Ellos för 199 kr eller den från Hem för ca 650 kr. Den från Hem är min favorit men Ellos variant funkar som budgetalternativ.

119089-449119089-448

Bild: Revolve Clothing                                                                                Bild:Ellos

Dagens önskeplagg

Dagens önskeplagg är den här söta kjolen från ASOS, med rosett såklart!!

119089-447

Brun utan sol - törs jag?

Hjälp, jag blir helt förvirrad när de ändrat utseendet på blogg.se men nu verkar det ju fungera i alla fall.

Äntligen fredag och jag har hämtat ut ett paket med lite duschtvålar och BUS-produkter. Har aldrig använt BUS förut men nu ska jag testa. Jag provar med benen först, de är ju enklast att dölja om jag skulle bli en morot. Har köpt en till ansiktet också, men hjälp, vågar man det??


119089-449

Paket

Idag kom ett paket med top och puffig jeanskjol från Ellos. Toppen funkar inte så den får åka tillbaka samma väg den kom. Kjolen är fin men shit va kort! Den kan man ju inte ha tll jobbet. Funderar på att byta till en större storlek. Vad tycker ni. Behålla, byta eller skippa helt och hållet??




119089-448
RSS 2.0