Dagens uppgifter

Dagens göromål är ganska många. Får se hur långt jag hinner :

* Handla mat
* Åka till pappersinsamling med alla kartonger och tidningar
* Rensa vinden på grejer till loppis på lördag
* Stryka kläder
* Dansa =)
* Kolla igenom morgondagens lektionsplaneringar

Fortfarande inte slängt allt papper, berget byggs på...

Tired!

Gomorron, typ.... Morgonen är inte min bästa tid på dygnet! Nu ska jag knalla ner till jobbet, måste gå för cykeln är paj.

Ha en bra dag!

Budgetmyskofta

Budgetmyskofta, är det ett nytt ord tro? Stickade koftor till höst och vinter är perfekt. Den här varianten finns hos HM och kostar bara 198 kr. Visserligen är den i akryl  men ändå.

Hängig

Usch, jag känner mig vissen. Jag har haft huvudvärk varje eftermiddag och kväll sen jag började jobba, inge kul. Idag hoppade jag till och med över pub quiz. Jag var med och käkade och tog ett glas vin men sen orkade jag inte mer. Istället blir det TV-soffan med Project Runway och So you think you can dance. Typisk att dessa två ska krocka med varandra. Det blir att zappa hejvilt  =).

Dansdax

Nu ska jag sticka iväg till dansstudion för terminens första jazzpass. Ska bli kul!! Sen blir det dansprogram på TV senare ikväll =).

Gomorron....


Det här är jag...


On my wish list

På min önskelista finns denna tjusiga lila lykta från Indiska. Fin va!?



Den här klänningen från samma ställe såg jag på stan idag. Den får också vara med på listan

Upprullat

Upprullade ben är det uppenbarligen som gäller nu. Funkar bra på chinos i alla fall, har inte testat med jeansen. Kör ni med upprullade ben?


Jeans från acne

promenad

I Aftonbladet idag: " Att gå ut och röra på sig hjälper mot ångest och depressioner, säger terapeuten Eva Rusz".  Nu ska jag gå ut en sväng. Hoppas hon har rätt!

inte kul nu

Jag försöker verkligen att tänka positivt men nu är det fan inte kul!!

Två bra böcker


Två av de senaste böckerna jag läst är Pojke försvunnen av Anna Jansson och Södermalmsmorden av Lars Bill Lundholm. Bägge två är lättlästa deckare man läser på ett par kvällar. Jag gillade båda. Nu ska jag ta tag i en engelsk bok jag helst ska vara klar med på tisdag då det är bokcirkel på jobbet. Hela sommaren hade jag på mig men det fanns så mycket annat jag ville läsa då. Att man alltid ska vänta tills man har blåslampan efter sig...

 

Här kan ni för övrigt se vilka böcker jag hunnit med att läsa i år.

Paket

Idag har jag hämtat ut ett paket från HM. I det låg bland annat dessa chinos som finns på rean för 149 kr. Jag vet, jag är efter men det blir billigare så ju =). Väldigt sköna är de i alla fall. Har ingen helfigurspegel hemma så jag hoppas de ser okej ut också...

Äntligen fredag

Äntligen ser man slutet på denna skitvecka. Idag ska alla klasser ha klassens dag. På vårt program ska eleverna få göra lite samarbetsövningar. De kommer att hata det men det gör de ju oavsett vad vi hittar på så skit samma :). Tyvärr är det kasst väder så vi får nog hålla till inomhus.

Hör ni vad positiv jag låter. Ungefär den känslan jag haft hela veckan, usch! Nu ska det bli skönt med helg i alla fall. Kanske  blir det bio i helgen, har ju inte sett Mamma Mia än.

Ha en bra dag!

Dagens modebloggsnackis

Idag bloggas det om Ebba von Sydows krönika där hon påpekar att många modebloggare skriver om samma saker och visar liknande plagg. Diskussioner pågår.

Snyggt hos HM

Hm har lagt upp lite snygga bilder och nya plagg. Den här tröjan gillar jag. Myyys!

Dagens outfit

Hopplöst att veta vad man ska ha på sig så här års ju. Blir antingen för varmt eller för kallt. Det verkar ändå bli hyffsat varmt idag. Dagens outfit idag består i alla fall av:

♥ Musse-tee Lindex
♥ Kjol och leggings HM
♥ Stickad väst Second hand

Nothing to wear

Nu har det hänt igen. Jag har inget att ta på mig. Hur är det möjligt?!

Indiska

Jag älskar Indiska. Precis den här stilen gillar jag när det gäller inredning. Ibland kan jag bli sugen på lite mer chabby chic-feeling, speciellt på sommaren, men till hösten gillar jag mycket färg och mysiga tyger. Lila, vinrött och brunt är färger jag ofta faller för. Nu vill jag göra om hemma!!

Tröttsamt

Gomorron. Idag har jag sovmorgon, skönt. Sitter hemma och kollar igenom lite jobbpapper och grejer. Klickade också in på skolans hemsida och får se att de ändrat mitt schema, och inte till det bättre....suck. Idag väntar första lektionen och sedan konferens. Ska väl kunna överlevas ;).

Helgen

I lördags var vi hos brorsan och käkade kräftor. Herregud vad gott det är. Måste äta det snart igen. Till kräftorna fick vi vitt bubbelvin. Mums!

Mys

Ikväll myser jag i soffan med ett indiskt teljus med doft. Najs!

Rutigt

En rutig kjol vill jag ha i min garderob till hösten. Mina favoriter hittills är den här i ullblandning från Ellos samt en från HM Divided med hängslen. Bär ni rutigt i höst?

The Bible

Nu är Ikeakatalogen släppt! Hoppas jag får den redan i morgon!! Älskar att frossa i den när den kommer, man blir ju så sugen att fixa i ordning hemma när hösten kommer.

Regn

Det bara regnar och regnar. Man kanske skulle skaffa sig lite regnkläder, men det känns ju så fruktansvärt tråkigt...

Regnjacka från Ellos

Fattar inte...

hur fasen man kan komma upp i så mycket poäng att man får massa presentkort o grejer på Gratis Bio. Nu har jag suttit och klickat som en galning i flera veckor och har fortfarande bara 183 poäng!! Irriterande!!

Pyssel de Luxe

Pyssel de Luxe heter en bok som finns på min önskelista:





"Pyssel De Luxe är en praktisk inspirationsbok för dig som tycker att handarbete är minst lika avkopplande som en timmes yoga, och som saknar lekistidens ohämmade klisterfester. Men glöm oanvändbara julbockar av piprensare, i Pyssel De Luxe är alla handarbeten funktionella, från glamourösa leopardplånböcker till vackra tårtfat och uppskattade gårbortspresenter. Upptäck pyssel du aldrig trodde att du kunde göra själv, gjut i betong, gör skira spetsskålar och låt pysslandet bli en skön ventil i en annars stressig vardag."

Kräftis

Ikväll ska vi äta kräftor, mums!!

Vinrött

Vinrött är en färg jag gillar till hösten. Skulle kunna tänka mig den här klänningen från HM. Vilka färger föredrar ni i höst?

Jobb

Fredag i morgon. Första arbetsveckan är snart över, skööönt, även om jag måste planera en del i helgen. Det har varit ganska segt den första veckan. Jag börjar förstå dem som säger att lärare är ett speciellt släkte. Älta, älta, älta, flum, flum, flum... Tusen viljor, inga beslut, tjafs, aldrig komma till sak, sväva ut i sidospår och mer älta. Ungefär så funkar det. Kul!

gonatt

Avslutade min dag på ett skönt sätt. Middag hos mamma (grillat) med bakelse till efterrätt, på altanen. Sedan Project Runway och You think you can dance på TV. Skönt efter en lång dag med massa tramsiga övningar och mycket information. I morgon blir det kvalitetsarbete/målplanering på jobbet. Om jag överlevt återkommer jag efter det...

Gonatt!

Onsdag

Idag är det kick off med jobbet. Det ska bli team building med massa övningar och skit. Jag är jättetråkig, jag vet, men jag hatar sånt här. Dessutom blev jag så förbannad på jobbet igår att jag inte har lust att gå dit överhuvud taget. En av mina chefer slängde ur sig en kommentar till mig som kändes väldigt onödig. Jag gillar inte att använda ordet eftersom det känns som det gått inflation i det, men jag kände mig faktiskt kränkt. Dessutom hade vi precis haft föreläsning från Friends...Funderar på att ta upp det med personen i fråga, men vet inte om jag orkar.

Positiva klubben =). Nej, det kanske blir kul idag, vem vet.

Ha en bra dag!

Galet!

Denna bakelse från HM är väldigt fin men det finns ju gränser för vad man vill betala för ett plagg från HM. Tror att den kostade 698 i butik vilket är jag tycker är mycket. Nu finns den på Tradera och säljs för över tusenlappen. Helt galet!

Måndag morgon

Det börjar dra ihop sig. Första jobbdagen idag. Vi fick i alla fall börja kl 9 idag så det var inte alltför farligt att gå upp . Känns rätt okej just nu, lika bra att komma igång, har blivit rätt förslappad känner jag.

Dags att fixa iordning sig och hoppa på cykeln.

Have a nice day!!

Jobba, jobba, jooobba

Jahapp, i morgon är det dags igen efter 8 veckors sommarlov. Hur fasen kan det gå så fort?? När man jobbar är ju två månader en evighet! Har ingen lust kan jag säga. Ingen som helst lust. Jag vill jobba med nåt annat känner jag just nu, frågan är bara vad. Jaja, kanske känns det bättre när man kommer igång. Förra läsåret var ju hemskt så jag hoppas på att det blir bättre nu. Men suck va jobbigt det känns...

New shoes

Råkade köpa ett par nya skor häromdagen. Kände att jag nästan skulle dö om jag inte fick köpa dem. Dessutom var jag ju tvungen att döva ångesten av att börja jobba i morgon. Halva reapriset var det så jag behöver bara ha lite dåligt samvete. Dessa blir perfekta nu i höst med svarta eller grå strumpbyxor, eller hur!

Beautiful

Njutning för både öra och öga:

Idag...

känns det såhär:

10 years ago

1998, 10 år sen. Jag börjar bli oooold! Denna sommar  var det Rhodos på semestern. 10 år tidigare, 15 kilo smalare, hehe. Jag måste verkligen gå ner lite nu. 5 kilo innan jul, så det så!

Vaken

Nämen okej, jag lägger väl ner det här med att sova igen då. Det kommer ju bli jättebra när jag börjar jobba igen. Suck!!

Bullar

Man får ont i magen av att baka bullar. Det är gott med bulldeg...

Outfit of the day

Bjuder på en föga originell dagens outfit idag. Klänning från Gina med svarta leggings till. Roligare än så bidde det inte idag. Måste skaffa en bättre kamera samt en helfigursspegel!!

Shoe of the day

Har inte varit inne på ASOS webbshop på ett tag. Kikade in  nu och hittade genast dessa snygga pjucks på rean. Strax under 160 kr. Kap!

Dagens önskeplagg

Emma var så fin i sin blommiga volangkjol från Lindex att jag blev sugen på att köpa en. Den får bli dagens önskeplagg. Den borde funka i höst med svarta strumpisar till. 249 kr.

Ny idol

På sommaren lyssnar jag på radion, oftast P3. Min nya idol är programledaren för programmet Brunchrapporten, Henrik Torehammar. Rolig!!

Shoppat

Idag har det varit lite bättre väder så jag och mamma tog en tur nere på la stada. Jag behövde ett par nya jeans och hittade ett par för 100!!! kronor, snacka om kap. Blev även kär i ett par skor på Wedins. Blockfärgade i tre färger och konklack. Lät bli att köpa dem men jag är bra sugen....

Nu på eftermiddagen har jag röjt lite här hemma. Nu ska jag bara dammsuga och torka golv, sedan kan jag glo på tv med gott samvete.

Regn, regn, regn

Det bara fortsätter att regna , inge kul. Måste man gå ut i regnet är det trevligt med ett tjusigt paraply. Det här tjusiga hittar du hos harmonies.se. Fint va! Finns även med svart spets.

Nice boots

Hösten närmar sig och det är dags att börja tänka på höstgarderoben. Ett par snygga stövlar passar till det mesta. För dig med storlek 36 finns dessa vintage-godingar hos Mint and Vintage. I like!

Crappy day

Pissigt väder, trött på grund av sömnlöshet, ont i magen och illamående. Har fått schemat för höstterminen som ser för jäkligt ut. Kan det bli bättre?? Ska ta lite mat och kika på nån rolig tv-seriebox tror jag, måste pigga upp mig själv.

Slöhög

Usch, vilken dålig pli jag har på mig själv. Har inte fått mycket gjort idag. Håller på och rensar lite här hemma men har mest bara dragit fram en massa grejer så det ser ut som ett katastrofområde nu. Städningen och bakningen som stod på agendan har jag inte kommit till ännu. Däremot har jag fikat med brorsan, surfat och tittat på TV, bra jobbat!!

Annoying

Bara för att jag var slö och inte cyklade till affären på förmiddagen får jag åka i regn om det ska bli nåt handlat, annoying! Också annoying är att nu när Daniel börjat jobba och tagit med sin dator får jag använda min kassa jobbdator där det tar en kvart att ladda upp en bild. Annoying!!

Höstig tröja

Vädret är uselt, antar att hösten är på ingående. Vad passar bättre på hösten än en gosig varm tröja att mysa i. Den här färgglada koftan finns hos HM. Vill ha!

Älska sommar!!

Sommaren är den bästa årsiden utan tvekan. Nu börjar kvällarna bli lite mörkare och hösten närmar sig. Än är sommaren dock inte över. Kvar är ju augusti med kräftor och annat trevligt. Här är några bilder från min sommar hittils:

                     
Jag och brorsan verkar ha väldigt kul på den sista bilden, undrar just åt vad...

Vinn resecheckar värda 15.000!!

Nu kan du vinna resecheckar värda 15.000 kr eller en liten laptop och en digitalkamera hos gratisbio.se. Registrera dig via länken så blir du värvad av mig =).

Stockholmsshopping

Igår var jag i Stockholm och gjorde stan. Lite shopping blev det även om jag höll ganska hårt i slantarna. Bland annat blev det linnet/klänningen från Monki jag bloggade om häromdagen samt en Musse-tee som jag spanat på länge.

 

Auktioner!

Har lagt ut lite nytt på tradera. Kolla här!


Ett par peacörhängen kanske?
RSS 2.0