Den ofrivillige skidåkaren

I morgon ska jag iväg med Daniels familj och åka skidor, eller snarare gå på skidor. Vi åkte förra året och jag var riktigt kass! Nyåret kommer att firas i en stuga nära skidspåret. Har lånat mammas gamla plankor med tillhörande gamla pjäxor. Det är ju inne med retro =). Det blir nog skoj även om jag vet att jag tycker det är svinjobbigt att åka. Hoppas på att jag blivit bättre efter att ha vilat mig i form hela året =). Antagligen är jag nästan lika bra som Gunde i år.

2008

Då är snart 2008 slut. För mig har det varit ett riktigt skitår så jag hoppas på ett bättre 2009. Men men, trots allt skit detta år har det ju funnits små ljusglimtar:

* Vi flyttade ju i slutet av 2007 och har trivts mycket bra i vår nya lilla lägenhet. I januari piffades det och möblerades.





* Många pubbesök med kollegor har det blivit. Pub quiz är hur kul som helst! Mycker trevligt har det varit.



* Jag har dansat ännu mer! Salsa, modern dans och lyrisk jazz. Teknikklassen har varit hård och jag har haft ständig träningsvärk :). I maj dansade jag salsa inför 750 personer!!
Thumbnail


* I slutet av april åkte jag till Milano med arbetslaget. Vinprovning, shopping och god mat.

   


* Budgetsemester blev det i somras. Askersund och Karlskoga med Daniel och vår kompis Henrik. Riktigt skönt och mysigt faktiskt. Ett par dopp i Rolf och Ewas pool och solning och fika i mammas trädgård hanns med också.

Thumbnail   Thumbnail

* En massa härliga böcker har jag läst!!

     

Annandagen

Jaha, då har man ätit konstant i två dagar. Idag händer det inte mycket här hemma. Jag sitter här och Daniel sitter i soffan och spelar TV-spel. Julen har varit bra. Massa mat som sagt och en massa fina klappar också. Jag fick en massa bra grejer som jag önskat mig. Bland annat Sex and the city-filmen, parfym, klänning, presentkort och så den här fina litografin av Lisa Rinnevuo. Den andra i min samling.

God Jul

Nu sticker jag till Karlskoga för ett par dagars konstant matmaraton. God Jul!!

Stockholm

Idag har jag varit i Stockholm med lillebor hela dagen. Det blev lite shopping, världens godaste pizza till lunch och lite fika. Fick också syn på Martin Stenmarck på centralstationen, yummie =). Blev lite shoppat, bland annat lite scrapbookinggrejer och en klänning från Gina Tricot som jag lika gärna kunde köpt här hemma men det är ju inte lika kul :)




Oj nu såg jag att klockan var mycket.Gonatt!!

Felbyggd

Inte fasen passade jeansen jag köpte! Varken de från HM eller BZR. HM-jeansen är tillbakaskickade men BZR-jeansen funderar jag på att sälja istället. Originalprset är 999 kr. 30/32 är storleken för den som är sugen (säljer till högstbjudande). Fick även hem en tunika från BZR som passade bra men färgen känns lite trist. Funderar på att byta till en svart. Livets stora problem alltså...

    

Friends

Sitter och kikar på gamla bilder. På de här bilderna är jag lika gammal som mina elever är nu (det är jag som har det långa håret). Den undre bilden är från min 18-årsdag. Tiden går för fort!

Slowdancing in a burning room

Denna låt går just nu på repeat hemma hos mig. Goooood!

Cute as a button...

är den här klänningen från ASOS.com. Något begränsat användningsområde kanske och jag skulle säkert inte se klok ut i den men fin att se på bild =).



Förresten blev jag nu sugen på att klippa av håret ungefär som tjejen på bilden...

Knockad

Vilken dag på jobbet!! Skulle avstyra ett bråk och lyckades hamna lite nära och blev träffad av en smocka i ögat. Kul på jobbet eller? Skönt att det är avslutning i morgon i alla fall. I need a break! Nu är det dags för lite käk innan jag drar ner till puben för lite quiz. Tjo!

Snart lov

Jobbat klart för idag. Ska strax hem till en kompis för att spela julklapsspel med några tjejer. Sen är det bara onsdag kvar och på torsdag är det avslutning. Kommer sova lääänge på fredag!!

Jaha

Funderar ikväll. På det mesta.... Inte bra att göra det, man blir liksom lite knäpp. Känner mig lite gammal och tjock och trist idag. Funderar på om det här är allt liksom. Eller vad gör jag nu? Ska det bara rulla på så här nu resten av livet? Vad vill jag egentligen. Nån som vet ;)

Dagens kap

Dagens största fynd är den här clubblazern från Ellos outletbutik Catalog, samt ett par jeans från BZR som finns på samma ställe. Blazern går loss på hela 25 kr och jeansen på ca 250. Kap!

 

New Jeans

Har beställt dessa jeans från HM för 149 kr. Hoppas, hoppas att de är fina!! Jeans brukar vara svåra för min rumpa annars. Nån slags felkonstruktion från födseln eller nåt... Billiga i alla fall.

Peppisar

Se så tjusiga de blev mina pepparkakor. Åts dock upp redan i helgen som var så det får nog snart bakas nya.

Segproppar

Vi har en regel på vårt program att dörren låses efter fem minuter. Idag hade jag en lektion med 2 elever av 18. Resten kom för sent. Bra jobbat! Vi hade en skön lektion i alla fall.

Still feeling it

Segjobbat

Sitter på arbetsrummet och väntar på att personalmötet ska börja, wihooo. Hälften av kollegorna på rummet är sjuka så det är lite öde här. Svårt att få nåt gjort nu. Alla är helt slut och man bara väntar på att terminen ska ta slut. Nästa vecka är sista veckan =).

Gaaaahh!!!

Såhär har jag känt mig idag. Bäst att gå och lägga sig nu och hoppas på en bättre dag i morgon. Gonatt.

Garderobsrensning pågår


Just nu har jag en del auktioner ute på Tradera. Kläder och smycken från Monki, Mango, HM, Pilgrim m.m. Kika in här.

 
   

Vintageshoppat

Har precis budat hem ett par stövlar på Tradera. Tröttnat på mina 100-kronors från Skopunkten med hål i klacken. Stövlarna kommer från finska JIG och ska vara i skinn. Hoppas bara att de passar nu!! 185 kr blev budet, tycker jag är ett bra pris. Alltid lika spännande att vänta på paket =).

Lyxfredag

Idag kunde jag gå tidgt från jobbet, lyxigt! Träffade en kompis på stan och käkade thai-mat, mumsigt var det! Ikväll blir det glöggkväll, jag och grabbarna. Det har även talats om filmen Snowroller. Låter som en fredagkväll det =).

Några önskeklappar

Folk undrar ju vad man önskar sig i julklapp. Helt hopplöst att veta vad man ska svara. Men här kommer några tips för dem som känner att de vill ge mig en massa julklappar haha:

♥ Alla älskar raymond säsong 8, roooligt!!

♥ Sex and the city, the movie. Of course!

♥ This charming man, Marian Keyes senaste  bok.

♥ Clothes från Monki (eller nån annan trevlig affär).

     



Och nu till er som känner att ni verkligen vill ge mig något extra:

♥ En resa till thailand

♥ Ett lyxigt hus

♥ Obegränsat med pengar

Ja, det var väl vad jag kom på just nu....;)

Hej hopp

Hej hopp. Nyss hemkommen från en runda på Tuna Park med Magnus. Kollade i affärer, shoppade budgetbilligt och blev bjuden på fika. Det blev årets första lussebulle och världens godaste mozartkaka a la Amarant. Mumsigt! Blir sen middag nu och Leilas jul på TV. Bara två dagar till helg nu!!!

Bara...

Bara en lektion kvar nu, sen får jag åka hem!!! Trött!!!

eländiga måndag

Fy för måndagar säger jag bara! Idag är det dessutom uselt väder och jag är trött som en...ja, inte vet jag, nåt extremt trött i alla fall. Förbjud måndagar!

RSS 2.0