GONATT

Sima säger gonatt.

Fejjan

Var nyss inne och kikade på Fejjan, vilket tydligen är vad Facebook numera kallas. Jag förundras över hur vissa människor har typ 300 vänner därinne. Hur fasen kan man hålla reda på alla. Själv har jag typ 50 varav de flesta är folk jag inte har någon som helst kontakt med, vare sig på Fejjan eller IRL. Hur hinner folk? Eller är det bara för att showa off man har addat alla man någonsin lärt känna? Verkar jobbigt. Observera mitt oerhört moderna och engelskinspirerade språk i detta inlägg!

Hjalmars bästa

"Jag tror på köttets lust och på själens obotliga ensamhet". Ett av många citat av Hjalmar Söderberg. Nu finns de bästa citaten samlade i en bok. Lite sugen på denna.

kakbak

Hej hopp! Har jobbat lite hemma idag. Passade bra då jag känner mig lite sliten och krasslig. Skönt med elever på praktik. Dock är det dags att fara till jobbet om en stund då vi ska ha öppet  hus ikväll. Eftersom jag tillhör Hotell- och restaurangprogrammet ska jag vara med och baka pepparkakor. Kan bli trevligt.

Älska HM

Min garderob börjar se för jäklig ut. Slitet, noppigt och trist. Lite nytt skulle sitta fint! Dessa outfits från HM vore trevliga att hänga in i garderoben. Kanske kan jag shoppa på mellandagsrean. Och så kan man ju alltid önska sig lite nya clothes i julklapp =).

  

Lite...

ont i magen nu. En del som pågår. Hoppas det hänt en del saker till i morgon kväll...

Äntligen fredag!!

Äntligen är det fredag. Sitter och försöker hålla mig vaken inför den sista lektionen idag. Helt färdig!! Jag har sovit uselt i veckan och nu börjar det kännas rejält. En lektion kvar alltså, vi ska titta på Hamlet. jag har varnat eleverna att filmen är lååååång, men de ville se den ändå. Jaja, skyll er själva då =). Hoppas jag orkar hålla mig vaken bara. Håller på och laddar med en cola och Plopp nu.

See you later!


   

Jag önskar mig

Den här tröjan från Lindex önskar jag mig i julklapp. Visst är den rolig =). En riktigt nördig jultröja. Har också sett en rolig t-shirt på HM jag vill ha, med Pinocchio på, eller är jag för gammal för att ha en sån??

Danssugen

Har knappt kunnat gå sen i torsdags på grund av grym träningsvärk i vaderna. Nu börjar det släppa så i morgon blir det dans. Man blir ju lite sugen när man ser det här =). Sköna killar. Man kan inte tro att tre av dem är hip hop / street-dansare.

Dagens snyggaste pose

Idag står att läsa i Expressen att man hittat 125.000 gorillor man inte känt till,  vilket nu innebär att rasen inte längre är hotad. Positiva nyheter, och kolla in den snygga posen!!

Bild: Expressen.se

TGIF

Dags att åka hen från jobbet och ta helg, skööönt!! Lite jobbigt att gå ut i regnet och cykla hem i uppförsbacke med kramp i vaderna sen dansen igår. Mörkt som fasen är det också. Men men, sen blir det mys i soffan. See you later!

dansat

Hemma efter två timmars dans. Började med en timmes teknikklass, jetéer, chainéer, hopp och allt vad det heter. Det kändes i vaderna vill jag lova!! Efter det var det salsaklass men idag körde vi en timmes jive. Shit va kul det var!! Men jobbigt! Undrar om jag kan gå i morgon.

Fredag i morron, wihoo!!!

Snart helg!!

Hej hopp! Sitter på jobbet och häckar. Orkar liksom inte klä på mig och gå hem. Om jag väntar ett tag till kan jag få skjuts hem =). Funderar på att gå en sväng på stan eller nåt. Orkar inte ta tag i att rätta uppsatser nu. Ikväll ska det dansas igen, träningsvärken börjar släppa lite så nu är det väl dags att ösa på igen. Ständigt ont!!

För övrigt är det fredag i morgon, hur skönt är inte det då???

Koftoman

Koftor kan man inte ha för många av. Tyvärr är nästan alla mina koftor grå, det blir ju lite tjatigt. En beige vill jag ha också (gud vad färglös jag låter, grått och beiget...). Den här finns just nu på La Redoutes rea, lite sugen.

Fars dag

Idag är det Fars dag. Vi åkte till kyrkogården och tände ett ljus för världens bästaste pappa. Farfar fick ett han också.

 

Loppisfynd

Gjorde ett fynd på Myrorna i veckan. Jag hittade en lampa för 50 kr som passar perfekt i vårt pyttekök. Idag har vi hängt upp den men inte fått igång den. Måste greja med elen, gick inte så bra idag. Jag är nöjd med den i alla fall, nu fattas bara ljuset...

Inspiration

Hösten är en bra tid för att inreda hemmet. Man vill ju inte gärna gå ut när vädret är som nu, typ 4 plusgrader och regn. Dessutom är det ju kolmörkt ute för jämnan. Jag gillar att ha det lite oreintinspirerat och gillar dessa bilder från Graham and Green. Den stora sittsäcken skulle inte sitta fel nu.

 

Nitar

Hittade den här snygga västen i Englas blogg. Jag har varit ute efter en snygg väst ett tag och den här är ju hur snygg som helst. Finns hos Glitzy.

Too tired....

För trött för något inlägg med något som helst innehåll. Hösten är inte min årstid....

Swedish Hasbeens

Swedish Hasbeens fick årets trendpris. Företaget tillverkar och säljer träskor i olika modeller. Själv köpte jag ett par träskor i somras, på Karlskoga trätoffelfabrik. Nästa sommar går jag gärna omkring i ett par träskor med kilklack från Hasbeens.

                                      
                                
   Bilder lånade från Swedish Hasbeens hemsida

Miniblomma

Den här söta lilla orkidén fick jag av Daniels farmor i helgen. Passar perfekt på tavellisten i köket bland kokböckerna.

Kjolstyg

Det var länge sedan jag shoppade något från ASOS. Jag ska väl inte göra det nu heller men jag var inne och kikade och blev sugen på lite nya kjolar. Samtliga kostar under 200 kr. Den lilla svttiskjolen kostar bara runt en 50-lapp!

 

     

Ny deckarfavorit

Läser just nu deckare av Anna Jansson. precis som Mari Jungstedts deckare utspelar sig dessa på Gotland. jag vet inte varför jag gillar det men det gör jag =). Det som är så bra är att det finns en hel hög kvar att läsa.



Jag skriver ner alla böcker jag läser. Lite kul att se hur många man hinnner med på ett år. Hittils har jag hunnit med 53 st. Många kriminalare har det blivit men även lite annat. Hur många böcker har ni hunnit med i år?

Här är listan på läsa böcker 2008.








 

Firat

Idag har vi firat Daniels födelsedag. Han fyller egentligen i morgon men båda jobbar sent så vi fick fira idag i stället. Det blev tårta och hela köret. Nu ska vi bara ta det lugnt resten av söndagen. Jag måste vila och förbereda mig för att möta eleverna som haft höstlov i morron. Usch, va fort det gick! Jag fick fyra dagar ledigt. Eller ledigt och ledigt, jag har ju jobbat hemma i alla fall... I morgon har jag lektioner till halv fem och kl sex ska jag på en föreläsning som håller på till nio. Det blir en riktig heldag. Tur att jag har sovmorgon på tisdag!



Ne, nu ska Daniel få mina presenter tror jag =)

roliga tavlor

Jag såg ett par roliga tavlor i en blogg (minns inte vilken) och nu måste jag åka till Rusta och kolla in dem. De kostar bara 25 kr styck och titta så fina de är!


Bild: Rusta.se
RSS 2.0