Nostalgi

Igår på dansen fick vi vårt tema till uppvisningen. Uppvisningen kommer att vara typ "the evolution of dance" och min jazzgrupp fick 80-talet och ska dansa till en Madonnalåt. Vi dansade också till en massa Michael Jacksonlåtar. Det kändes som mellanstadiet hehe. Idag blev jag mer sugen på gammal musik och har lyssnat på Blur vilket var ett av favoritbanden när jag gick på gymnasiet. Åhhh, vad Damon Albarn var snygg!! Hihi =)


Det brinner

Stadshotellet här i Eskilstuna har brunnit sen klockan 4 i morse, det luktar rök som attan. Attentat har skett förut mot Statt så man antar väl att branden är anlagd. Kul att bo i en stad där maffiaverksamheten tydligen är ganska väl utbredd. Lilla Chicago kallas det ju. Fyfan!



 

hihihi

Denim

Idag har jag varit en tur på stan med ett par kompisar. Det blev kinamat och lite gluttande i affärer. Jag är sååå sugen på den här klänningen/tunikan från Gina Tricot! Fasen, vad skulle jag gå in där för?

Sportlovsrapport

I morgon är det redan fredag och sportlovet är nästan slut!! Det har gått för fort som vanligt. Jag har i alla fall hunnit med att göra lite saker och träffa lite människor. Måndagen började ju mindre skoj med tandläkarebesök men lika bra att få det gjort. I tisdags var jag i Västerås och tränade på Daniels jobb efter en runda på stan. Det blev även en kortisrunda på Ikea. Jag köpte värmeljus och batterier, haha.

Jag har hunnit med att fika med brorsan och idag hade jag besök av Ulrika och knoddsen som för övrig var med i tidningen förra veckan (tjuvar din bild Ulrika).

Imorgon blir det möjligen en runda på stan med ovan nämnda vän samt tacos hos mamsen på kvällen. Ja och sen är det ju nästan måndag igen. Tur att det snart är påsklov =).





Isabelle och Rasmus har byggt snögubbe :)































Jeans

Att hitta ett par jeans som passar verkar i stort sett vara omöjligt. Jag köpte ett par på HM för ett tag sedan som satt perfekt i butiken men som töjde sig och blev för stora sen. Har några par liggandes som inte passar. Petra tipsade om dessa från HM som funkade på henne. Kanske kunde vara nåt att testa när jag lyckats klicka till mig presentkortet från gratisbio. Snygga på bild i alla fall =)

Fashion for your home

Idag börjar HM sälja inredningsprylar. Måste säga att jag inte hittade något speciellt intressant men det kanske kommer. Kul med nåt nytt är det i alla fall.

Jeansskjorta

Trodde väl aldrig att jag skulle få för mig att använda jeansskjorta igen men nu är jag lite sugen. Har spanat in den här på Cubus för 199 kr. 90-talet here I come!

Snart lov

Bara timmar kvar till sportlov nu! Visserligen har jag samlat på mig en stor hög med uppsatser och prov att läsa men det är ju skönare att kunna sitta hemma i soffan och göra det. Inga planer under lovet eftersom jag är helpank, men det ska bli skönt att ta det lugnt en vecka i alla fall.

Ikväll ska vi till Magnus och fira födelsedag. Det bjuds på mat har jag hört och så kommer svärföräldrar med hundar och hela konkarongen, trevligt.

Nu ska jag kolla så att alla IG-varningar, åtgärdsprogram och annat skoj är i sin ordning. Sedan väntar 2 lektioner innan lovet kan börja, wihooo!

Gratis Bio

Bara 47 poäng kvar till 1000 vilket betyder presentkort på 300 kr till mig!! Jag har klickat och klickat. Lite hjälp på traven vore trevligt :). Bli värvade av mig här.

Kul skor

Sprang på de här skorna på Monki idag. Skulle passa bra på jobbet, skönt med tygskor där. Gillar platåsulan. Ett par korallfärgade vore ju kul men kanske vita är snyggast, eller ett par i varje färg ;)

Hittade en massa fint på Gina också men jag fattar inte hur man lånar deras bilder från hemsidan :(

Lila skor

Sitter hemma och känner mig lite sjuk, inge kul alls när man egentligen skulle ha dansat hela kvällen =(. Kallt som fasen är det och jag längtar efter sommar nu. Klickar runt lite på webbshopparna och spanar på sommarkläder och annat trevligt. Dessa lila sköningar från Ellos skulle sitta fint i sommar, eller hur! Låt tiden gå fort nu!!!

Kalsongpolisen

Idag var det friluftsdag för våra elever. Jag var stationerad i badhuset. En grej som är intressant är att alla envisas med att ha underkläder under badkläderna vilket man inte får ha av hygienskäl. Därför får man agera kalsongpolis och be 17-18-åriga killar att ta av sig kalsongerna. Känns lite sjukt. Jag=en kalsongpolis.

Dresses for sale

Just nu har jag några klänningar ute på Tradera. Bland annat den här från Gina. Välkomna in!

Favorit i repris

Ungefär så här känner jag också just nu:

Vår tack!

Usch, nu blev det kallt igen. 11 minus var det när jag gick upp i morse. Jag vill ha vår nu!! Spanar på vårkläder och blir sugen på en massa nytt. Jag är extra sugen på tre klänningar jag spanat in. En i jeanstyg från Lindex och två stycken från Ellos. Förstå vad skönt när man slipper mössa och vantar och en massa andra tramsiga vinterkläder!

 

Suck

Jaha, min sköna håltimme idag fick istället tillbringas med att göra polisanmälan för en elevs stulna mobiltelefon. Kan ni sluta sno varandras grejer!!! Hoppas på att detta var veckans enda incident...
RSS 2.0