Blommiga ben

Grymt sugen på dessa blommiga leggings. Var och klämde på dem på Vero Moda idag. Finns även hos Mandel om du är nätshoppare :) Fina va!

Spikmatta

Har hört att man ska ligga på en spikmatta om man är spänd och har svårt att sova. Lite sugen på att testa. Nån som har provat? Ser ju lite läskigt ut men det kanske funkar...
Rysk Spikmatta
Bild: Natur -produkter.se

En tulipan...

...till mamma som har namnsdag idag. Grattis på Bodil-dagen!!



More shoes

Brorsan tycker jag är dum i huvet som tjatar om skor. Hur mycket skor kan man ha egentligen? Jag tycker man kan ha hur många som helst. De här kängorna med kilklack såg jag  på Din Sko idag. I like!
DS_245211_A.tif
  
DS_245211_B.tif      

She looks like me ;)

Idag på jobbet fick jag höra att jag var "fett lik" Katy Perry, haha, I wish! Jag tar det som en komplimang.

Tjolahopp

Haft en rätt okej dag idag. Inga slagsmål eller annat tjafs på jobbet, skönt! Var helt slut igår efter att ha hamnat mitt i ett bråk och suttit nere hos rektorn med ett helt gäng och försökt lugna ner dom, fyfan! Ibland vill jag ha ett annat jobb men jag vetefan vad det skulle vara för nåt. Helst nåt där man inte måste ha med människor att göra haha.

Nu ska jag kolla om det finns nån mat hemma, hungrig!

Rena rama julafton

I helgen har vi varit i Karlskoga och firat Daniels farmor som fyllde 87 år. Vi stannade kvar över natten hos Daniels föräldrar. Det är konstigt, vi har alltid mer grejer med oss hem än vi hade med oss dit. Den här gången fick jag en hudlotion av Daniels mamma och två stapelbara kakburkar som från början varit Daniels farmors. Dessutom hade Daniel med sig tvål och body butter till mig. Blev julafton igen =).

   

Ruffles

Var en snabbis på stan i Västerås igår och sprang på den här väskan med volanger. Fin va! Jag har ett presentkort på 200 kr på Lindex och det skulle ju räcka precis (väskan kostar 199 kr) men jag behöver ju ingen väska egentligen....Men den skulle ju passa väldigt bra till skorna från Haléns...som jag inte heller behöver...

Måste gnälla...

Äntligen är den här arbetsveckan slut! Det har varit riktigt jobbigt i slutet av veckan. Jag tror att jag har svårt att inte ta in allt som berättas för mig och när något händer på lektionerna känns det svinjobbigt. Att hela dagarna umgås med människor tar på krafterna, speciellt när det finns så många ungdomar i skolan med problem som de har behov att berätta om eller som resulterar i att de är arga och frustrerade. Och inte kan man göra mycket för att hjälpa dem heller, känns så tröstlöst. Igår kändes det som om jag inte fixar det här jobbet längre, men men, lite vila så brukar det gå över. Jag blir bara så trött!! Det är ett jävla skitsamhälle vi lever i kan jag meddela. Kan inte folk bara ta hand om varandra och försöka göra sitt bästa?

Jaja, nu får det vara färdiggnällt för idag. Ska bara ta det lugnt ikväll och glo på TV ikväll och vila upp mig. I morgon är det 87-årskalas i Karlskoga =)

Ramalama bang bang

Skräpdag

Usch, idag har det varit tungt. Mycket på jobbet. Var helt slut när jag kom hem och känner mig fortfarande helt utmattad. Att jobba med människor är slitsamt ibland. Tur att det är fredag i morron i alla fall. Hoppas på att känna mig mer positiv då =).

Mot beach 2009?

Usch, idag känner jag mig tjock!! Måste nog börja tänka på beach 2009 nu om jag ska våga visa mig i bikini i sommar :). För övrigt har jag haft en helt ok dag på jobbet. Deppigheten har dock smugit sig på framåt kvällen, kan vara årstidens fel. Vill ha sommar nu!! Men men, det är ett tag kvar. Tur är väl det så har man tid på sig att fixa till bikinilooken =).




Sugen på en bandeau-bikini i sommar. Denna kommer från HM.

Roliga elever

Ibland får man sköna kommentarer på jobbet. Eleverna är ofta nyfikna på om man har kille och barn och så. Idag frågade några tjejer om jag hade barn. " Nämen, det ser du väl, kolla kroppen, klart hon inte fått några barn". Haha. En annan tjej tyckte att det var väl ingen brådska, " du är väl bara typ 24". Sometimes I like them

Nya tider

Haft en helt ok dag på jobbet idag. Inga större kaotiska inslag idag. Inga smockor eller annat :). Och i morgon är det redan onsdag, 4 och en halv vecka till sportlov! Efter det får jag det lite lugnare då några klasser ska ut på praktik. Då kanske man kan få tid att ta tag i alla pappershögar som växer på skrivbordet. Något att se fram emot...

Apropå det, efter det otroligt värdelösa 2008 försöker jag nu se framåt mot ett mer positivt 2009! Redan nu finns några små ljusglimatar att se fram emot.

♥ Daniel blir förhoppningsvis av med firman och blir anställd vilket betyder LÖN!! Tänk vad rika vi kommer känna oss med TVÅ löner istället för min lilla lärarlön.

♥ Sista helgen i januari ska vi på kryssning med mamma och Leffe, det blir skoj.

♥ I april far jag till Florens med jobbet några dagar, mycket trevligt.

♥ Mamma ska bygga pool!! Bada i sommar!

Ni ser, det kan bli ett bra år detta! Håller tummarna för det =)

Höststorm i januari?

Ett inlägg om vädret, ja, så mycket fantasi har jag för tillfället. I alla fall så är det 5 plusgrader ute och blåser som attan. Man kan inte tro att det var -15 och snö förra veckan. Jag måste säga att jag, trots att jag avskyr kyla, faktiskt föredrog minusgrader och snö. Tristare än såhär blir det knappast!! Man kan ju bli deprimerad för mindre. Tur att det snart är sommarlov =0)

Snart helg igen

Jaha, då var man igång igen då. Två arbetsdagar avklarade.Känns ganska lagom att börja med en tredagarsvecka. Jag är trött redan nämligen. Idag har jag redan bråkat lite med eleverna. Gnällspikar, jag säger bara det! Som tur var fick jag avsluta dagen med en grupp treor som läser engelska B, det är alltid kul, de är duktiga och trevliga och klagar inte alltför mycket haha.

I morgon är det fredag och efter det är det fem ynka veckor till sportlovet, hur ska man hinna allt!?

Fransigt

Fransar är ju hett nu och överst på min önskelista står den här fransiga kjolen från Manoush. Finns hos La redoute. Tyvärr lite för dyr för min plånka men det brukar ju dyka upp lite trevliga erbjudanden ibland. Hoppas på det.

Dagens önskeskor

Hinner med ett par önskeskor innan det är dags att gå och lägga sig. Dessa skönheter finns hos Haléns. Give me!

Läskig bok

Har precis läst klart Hanteringen av odöda av John Ajvide Lindqvist. Boken var riktigt obehaglig och jag vet inte riktigt om jag gillade den eller inte. Jag kunde inte sluta läsa den samtidigt tyckte jag det var jobbigt att läsa den. Boken handlar i alla fall om hur de döda på bårhuset vaknar och sedan även begravda människor på kyrkogården. Frågan är hur man ska ha hantera dessa "omlevande" som man bestämmer sig att kalla dem. Rekommenderas om du inte är kräsmagad :).

Shoeshoppat

Var nere på stan idag och blev klippt samt shoppade på rean. Ett par jeans blev det på HM (ej rea dock) för presentkort jag fick i julklapp, ett linne och mjukisklänning från Monki samt.... vågar jag avslöja... Jo, det blev ett par vinröda stövlar och ett par mockasiner på Wedins också. Bägge paren blev mina för 385 kr!! Stövlarna (såna som Alexandra har för övrigt) har jag klämt på länge men ordinarie pris var 1200 och det hade jag inte råd med. 298 var mer lagom :).

 
  

Dagens göromål

Har en del jag tänkt hinna med idag. Får se hur långt jag hinner =)

* Ringa tandläkaren - check
* Avbeställa bok - check
* Posta paket
* Gå till apoteket
* Kolla om nån frisör vill klippa mig
* Leta jeans på stan



Så mycket blev det ju inte. Borde hinna om jag bara kommer mig för att gå ut i 15 minusgrader. Fy bubblan va kallt!

Uppdat: Jag hann med allt, wihoo!

I love shoes

Ingen nyhet precis men ändå...  Fick en hel hög med kataloger i brevlådan häromdagen, Ellos, HM och allt vad det var. En del fina kläder fanns det, dock inte jättemycket intressant. Det jag fastnade för var ju pjucksen of course :)



Tofflor och sandaler från Ellos, platåskor från Haléns och tygskor från HM.


Skor man man ju aldrig ha för mycket av, eller vad säger du brorsan ;)

Lästa böcker 2009

Nytt år, ny lista.

                          


1. Alex Kava: Samlaren

2. John Ajvide Lindqvist: Hanteringen av odöda

3. Karin Wahlberg: Tröstaren

4. Stephenie Meyer: Twilight (engelska)

5.
Stephenie Meyer: New Moon (engelska)

6. Karin Wahlberg: Blocket

7. Anna jansson: Silverkronan

8. Peter Robinson: I ondskans spår

9. Stephenie Meyer: Eclipse(engelska)

10.Lars Rambe: Spåren på bryggan

11. Jo Nesbö : Kackerlackorna

12. Jo Nesbö: Rödhake

13. Jo Nesbö: Smärtans hus

14. Inger Frimansson: Godnatt min älskade

15. Anna jansson: Alla de stillsamma döda

16. Björn Hellberg: Nattvandraren

17. Jo Nesbö: Djävulststjärnan

18. Åsa Nilsonne: Kyskhetsbältet

19. Anna gavalda: Jag älskade honom

20 Jan-Sverre Syvertsen: I det fördolda

21. Karin Fossum: Natt till den fjärde november

22. Karin Wahlberg: Sista Jouren

23.  Åsa Nilsonne: Bakom ljuset

24. Stephenie Meyer: Breaking Dawn (engelska)

25. Åsa Nilsonne: Tunnare än blod

26. Alex Kava: Skrivet i blod

27. Anna Jansson: Inte ens det förflutna

28. Karin Fossum: Den som älskar något annat

29. Jo Nesbö : Snömannen

30. Mark Billingham: Sömntuta

31. Åsa Nilsonne: Ett liv att dö för

32. Inger Frimansson: Mörkerspår

33. Inger Frimansson: Mannen med oxhjärtat

34. Alex Schulman: Skynda att älska

35. Inger Frimansson: Fruktar jag intet ont

36. Dennis Lehane: Rött regn

37. Camilla Läckberg: Fyrvaktaren

38. Arnaldur Indridason: Frostnätter

39. Andrea Maria Schenkel: Mordbyn

40. Lars Bill Lundholm: Gamla Stan-morden

41. Marie Hermansson: Mannen under trappan

42. Johan Theorin: Skumtimmen

43. Bernhard Schlink: Högläsaren

44. Åsa Larsson: Till dess din vrede upphör

45. Johan Theorin: Nattfåk

46. Roberto Saviano: Kärleken är dödens motsats

47. Harlan Coben: Ingen andra chans

48. Lars Kepler: Hypnotisören

49. Bodil Malmsten: Hör bara hur ditt hjärta bultar i mig

50. Olov Svdelid: Mitt namn är Eduard Braun Hitler

51. Bodil Malmsten: Kom och hälsa på mig om tusen år

52. Michael Nyqvist: När barnet lagt sig

53. Linda Olsson: Nu vill jag sjunga dig milda sånger

54. Bodil Malmsten: Priset på vatten i Finistére

Bokslut 2008

2008 är över och jag summerar läsåret. Många deckare och thrillers har det blivit. Jag avslutatde året med vampyrer a la John Ajvide Lindqvist och spänning av Peter Robinson. 62 lästa böcker blev det sammanlagt 2008 vilket är 20 fler än året innan :).

 
RSS 2.0