Knasiga skor

Jag måste faktiskt erkänna (med risk för att bli lynchad) att jag tycker de här skorna från Marc Jacobs ser lite knasiga ut. Det mesta han gör tycker jag är snyggt men de här tycker jag inte är fina. Kanske är det så att man måste vänja sig vid den ovanliga formen på klacken, men njaeee, knasiga!!




119089-189

Calvin Klein undies

Jag är i behov av lite nya fräscha underkläder. Jag skulle mycket gärna ta på mig de här snygga från Calvin Klein. Hmmm, önskelistan börjar bli väl lång nu...



   Bilder: Nelly.se

Dagens outfit

Dagens outfit bestod av följande:

  •  Svart ribbat linne American Apparel
  • Grå tröjklänning  HM( den sk Ebbakläningen)
  • Halsband: Indiska
  • Mörkblå jeans Fornarina
  • svarta stövlar

119089-130

Nytt linne

Idag kom mitt linne från American Apparel. Det passade bra. Jag var lite orolig att det skulle vara för litet eftersom jag hört att linnena var lite små i storlekarna´. När jag tog upp det såg det så liiiitet ut, men det töjde sig och passade bra. Bara det inte krymper i tvätten;) Den gröna tunikan var tyvärr försenad:( Det var ju egentligen den jag ville ha från början, men den som väntar på nåt gott...

Budgetjordgubbe

Måndagen har inte varit kul! Har kännt mig på uselt humör hela dagen. Det enda positiva var att det var löning. Var en sväng på stan för att köpa present till en tvååring och passade på att kika runt lite. Var inne på en nyöppnad smyckesbutik som heter Delux och hittade till min förtjusning en budgetvariant av jordgubbshalsbandet jag önskar mig. Jag vill ju egentligen ha det från KJL, helst i färgen ivory, men let´s face it, lärarlönen är inte särskilt fet och det skulle svida rejält i plånboken. Hur som helst blev det ett rött för 139 kr istället (det fanns ett vitt, men det såg så billigt ut). Tycker det ser helt okej ut (inte som orginalet såklart men, men...). Eftersom det var tag 3 betala för 2 blev det även ett silvrigt med hjärtbelock och ett bronsigt med kaméberlock. Vad tycks??


119089-124



Nytt på tradera

Har tyvärr lagt på mig ett par kilo de sista åren. Nu har jag bestämt mig för att det inte är någon idé att spara kläder som blivit för små i hopp om att komma i dem senare. Går jag ner igen får jag väl köpa nytt, eller hur? Det som känns trist är att mina Fornarina inte går på längre, eller går på gör de väl, men det är ju en fördel att kunna andas också. Så nu åker de till tradera. Lite annat smått och gått ska också bort...

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=647306

Shoppingberoende

Okej, jag erkänner....jag är beroende. Skulle inte shoppa nåt annat än julklappar innan jul ´men det sprack ju såklart. Har länge suktat efter en klänning/tunika från American Apparel och nu kunde jag inte hålla mig. Blev en grön klänning och ett svart linne, shit också....





119089-123119089-56


Bilder: Nelly.se



Stövlar säljes


De här stövlarna ligger på tradera, passa på om du gillar westernstilen, bara 2 timmar kvar!!

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=35857789


MY shoes

Jag tycker det är kul att kika på vad andra människor har i sina garderober. Kanske finns det fler som tycker det. I min nya kategori I min garderob kommer jag att visa vad som finns just i min garderob. Första inlägget handlar om skor såklart. Jag älskar skor.


119089-116119089-115




Mina nya favoriter är skoletterna från Donna Girl. Egentligen ville jag ha dem från Gardenia men budgetvarianten fick duga.

Pumpsen med träklack är second hand, inköpta på tradera för ca 80 kr.

Stövlarna är köpta på Myrorna för 75 kr, inte så stylish kanske, men väldigt sköna.

En annan favorit som dock ännu inte använts är lackpumpsen från La Redoute.

Vinterkängorna fick inte vara med, tycker inte om vinterskor. Alldeles för klumpigt för min smak, men man måste ju när det blir kallt tyvärr:( Just nu är jag på jakt efter ett par svarta stövlar i 80-talsmodell. Hoppas att jag kan hitta ett par billiga second hand.  Vad har ni för favoritskor?

Hundtand

Hundtandsmönster är en favorit. Jag har en kort kjol i det mönstret men skulle gärna ha något mer. De här två skönheterna är handgjorda och finns hos Lily of the valley. Fina, eller hur!?




119089-113    119089-114     Bilder: Lilyof the valley

dagens önskeskor

Dagens önskeskor finns hos Asos. Röda eller svarta med söta rosetter, ja tack!



119089-112

Bild: www.asos.com

Jordgubbe

                                                                                  119089-109

Är sugen på en jordgubbe från KJL. Gillar den i färgen ivory, men den svarta är också fin. Tyvärr är den lite för dyr för min plånbok för tillfället. Har sett att det finns några jordgubbar på E-bay, men jag har inte vågat mig på det än. Jag köper och säljer för fullt på tradera. Det känns liksom tryggare när det är inom Sverige. Men kanske ska jag våga??? Någon som handlat på Ebay från USA? Hur fungerar det, med betalning, frakt och allt vad det är?

Ny klänning i morgon?

Idag hade jag en riktigt jobbig dag. Elever i slagsmål, stolar och bord som for omkring och lite allmänt mysigt stämning sådär. Halvkul att försöka stoppa två 17-åriga killar som pucklar på varandra för fullt...


Tog i alla fall ett varv på stan efter jobbet för att tänka lite på annat och gissa vad jag springer på på HM? Jo, den grå, stickade klänningen som blivit allmänt känd som Ebba-klänningen efter att Ebba von Sydow haft den på sig på bild. Egentligen har jag tyckt att den varit otroligt överskattad, den säljs ju för dubbla priset på Tradera till och med. Materialet är ju inte det bästa heller. Men ialla fall så blev jag lite till mig och hängde undan den till i morgon. Tror nämligen att den blir skön att ha på jobbet, dessutom tycker jag den är riktigt fin.




                                                                                   

Kall om fingrarna

Det är lite ruggigt ute idag. Skulle sitta bra med ett par nya sköna handskar istället för billiga fingervantar från HM som det blåser rakt igenom. Hittade dessa på La Redoute, 30% rabatt får man nu också, trevligt.

119089-107

längtar

Tänk om det var sommar!!!!!!!!!!!



119089-105

Dagens önskeväska

Har haft en usel morgon! Var tvungen att glutta lite på mina favoritshops för att komma över depressionen. Visserlgen har jag inte råd att handla just nu men ibland räcker det med att drömma.

Den här väskan med rosett från ASOS är på min önskelista nu:



119089-106

Går och lägger mig igen!!!!

Åååååhhh vilken morgon!!!! Det börjar med att jag drar sönder dragkedjan på mina nyaste Fornarinajeans. Dessutom ser jag ut som en böld i ansiktet. Skulle inte "ungdomsfinnarna" försvinna efter tonåren. Hallå, jag är snart 30!!! Det är skitkallt i lägenheten av nån anledning och det spöregnar ute, yippiiieeee!!!

Tur att man hade lite sovmorgon i alla fall....

Hur gör man????

Försöker läsa mig till hur man fixar en lite snyggare layout till bloggen, men jag fattar ju inte!  Lyckades till slut byta bakgrundsfärg men det blev ju inte vidare snyggt. Vill ju ha nåt snyggt mönster och lite snygga bokstäver.. Hur gör man???????????????????


Nej, fy, byter tillbaka färg.....

Inredningsönskelista

Indiska är min favoritaffär när det gäller inredning. Jag gillar den minimalistiska stilen men när jag ska inreda hemma fastnar jag alltid för det orientaliska till slut ändå. Jag har bestämt mig för att inte kämpa emot. Jag gillar speciellt ljuslyktor, det kan jag aldrig få för många av.



De här sakerna får jag gärna av tomten i år.


Varför går alltid favoriten sönder???

Min grå långtröja från Soft Grey som jag beställde från La Redoute för ett par månader sedan har gått sönder. Två hål har det blivit på baksidan av tröjan. Jag har bara använt den ett par gånger och tvättat enligt tvättråd en gång. Jag skrev ett mejl och frågade om jag kunde reklamera den, då skulle jag skicka med retursedel och så skulle de ta ställning. Men jag hade ju tänkt behålla den så jag tror jag slängde
retursedeln.... Borde man inte kunna skicka tillbaks ändå? En handtvätt ska den väl tåla tycker jag. Nej fy vad sur jag blir!!!

Dagens önskelista

Hittade en shoppingsida jag inte kände till tidigare, dELIAs.com. Där fanns en hel del tjusiga saker att titta på. Tyvärr eller kanske som tur är tror jag inte att de skickar till Sverige. Tänk om alla ställen gjorde det. Då skulle jag om möjligt vara ännu fattigare .

Blev kär i den här naturvita tröjan, ballerinorna och kjolen. Klänningen skulle vara en perfekt nyårsklänning.


   Bilder: dELIAs

Klarvaken!!!

Jaha, då var det dags igen då. Höst/vinter = sömnlösa nätter. Shit också, funkar ju inte när man jobbar... Känner mig trött men när jag lägger mig går det inte att sova, vet inte varför. Nu kommer man gå omkring som en levande zombie i morgon, jag smälter väl in bland eleverna iofs :)


119089-97

Garderobsrensning

Garderobs-makeovern har resulterat i ett par kassar som åker till Myrorna och några nya auktioner till Tradera. Fortfarande är det världens röra här med prylar överallt, suck...

Här hittar ni mina auktioner:

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=647306

Mjuka paket

Julen närmar sig. Det går alltid snabbare änman tror. Jag har faktisk varit duktig och redan köpt några julklappar. Själv får jag gärna mjuka paket av tomten. Varför inte lite tjusiga underkläder? Jag skulle bli väldigt glad för de här från Hanky Panky (Nelly).

119089-96   Bild: Nelly

Legwarmers, hängslen och skipants

Jag känner mig lite nostalgisk idag igen. Bloggade för ett par dagar sen om min förra period med knästrumpor. Leggings med stor stickad tröja har man ju också haft en period med tidigare (högstadiet), dock var det leggings med en massa mönster och grejer.

Satt och klickade lite och hittade på ASOS ett par mysiga leggings som går runt foten, tyckte de såg mysiga ut. Men påminner de inte lite om skipants? Någon som minns skipants. Ni vet de där med ett resårband under foten, som fick stora bulliga knän när man hade suttit ner. Hängslen var också på modet, måste ha varit när jag gick i mellanstadiet. Hade ett par snygga svarta med vit text och skinndetaljer. Och så hade jag dem till ett par byxor som var höga i midjan, snyggt. Och för att inte tala om midjeskärpen. Hade ett brett i resår som jag tjatat efter länge. Ville ha ett svart minns jag men de var ju slut när mamma gav med sig så det fick bli ett vitt.

119089-93


Benvärmare har man ju också haft. Jag tycker det är lite kul när det kommer tillbaka. Speciellt när man tyckte om modet. Däremot finns det ju saker som jag (förhoppningsvis) aldrig mer kommer att ha på mig: stora axelvaddar (ingen hit att se ut som en hockeymålvakt), mysbyxor nedstoppade i strumporna (en del av mina elever har det och det är väl ändå inte snyggt??), såna där ärmhållare man hade så att skjortärmarna blev lite bulliga (neeej).


119089-95119089-94

Bilder: ASOS      

RED SHOES

Jag håller för tillfället på och fixar i min klädkammare. Har radat upp mina skor och upptäckt att det är mest svart och det är ju lite trist kanske. Jag tror aldrig att jag haft ett par riktigt röda skor. Undrar om jag skulle trivas i det, ganska utmärkande ju. Hur som helst finns de här röda pjucken hos hav2have, fina va? Ballerinorna är ju inte allför lysande röda så de skulle nog funka utan att jag skulle känna mig uttittad. Gulligt med rosetterna också, det gillar jag. Och skoletterna är ju bara jättesnygga, men väldigt röda...



119089-92119089-91119089-90Bilder: lånade från Have2have

Garderobsfix

I helgen ska jag fösöka fixa i ordning vår klädkammare. Vi har kommit överens om att jag ska ha den till mina kläder. Den är ju inte så stor men lite bättre ordning kanske jag kan få. Just nu har jag allt utspritt i en garderob, en byrå och lite småskrymslen. Det är lite svårt att få någon överblick liksom. Drömmen är självklart ett eget dressing room men så länge jag shoppar upp alla pengar går det ju inte (moment 22 =)




119089-89    Bild: Mio

Shopaholic

Nu har jag verkligen bestämt mig för köpstopp!!! Jag såg på ett program som heter lyxfällan på tv3 och kände mig lite skyldig. Iofs ligger jag i lä jämfört med tjejen i programmet. Hon hade gjort av med 48 tusen kronor på en månad och tjänade ca 25 tusen. 120 000 kr på ett år låg klädkontot på. Där är jag inte men det fick mig att tänka till lite.

Hur som helst kan man ju alltid drömma och i kväll har jag kikat in hos Shopaholic och kollat in deras nyinkomna varor. Jag fastnade för en kortärmad kofta och en klänning såklart.






119089-88119089-87119089-86

Cute dress

Satt och kikade lite på ASOS och hittade den här lilla klänningen. Inget jag skulle passa i såhär på hösten när man är lite för blek och känner sig allmänt glåmig, men fin var den, eller hur?





119089-85

Good morning!

Jaha, då var det dags att gå och jobba igen. Så här ser jag ut idag. Fortfarande inte lyckats fota dagens outfit men väl frisyren med nya hemgjorda slingor. Toppen från Gina Tricot skymtas och till den blir det idag en klänning med fickor från ASOS.

Ha en bra dag!!119089-84

Dagens dojjor

De här skorna från Skopunkten är jag liiiite sugen på. Helt onödiga eftersom jag nyligen köpt två par pumps som jag ännu inte använt och som förmodligen inte kommer att användas överdrivet mycket. Men i alla fall, de är ju fina .
 
Priset på dessa är bara 249 kr! Dessutom får man ju alltid 3 par för priset av 2 hos Skopunkten, trevligt tycker jag. Då kan man ju köpa nödvändiga vinterskor och få onödiga men lovely finskor på köpet =)


119089-82

Kameraproblem


Jag vill vara härmig och lägga ut dagens outfit på bloggen men det går inte att få några bra bilder med kameran. Antingen blir de för mörka eller för ljusa, och inte har jag hittat någon självutlösare så man kan fota sig själv utan spegel, grrrrr!  Hur gör ni andra som har så fina bilder på er själva???



                                                                           

Onsdag morgon

Lite trött är jag allt..... Idag har jag två klasser innan lunch sen ett hål på 4 timmar innan jag har möte. Då hinner jag med en liten lunch på stan med en kompis, funderar på vart vi ska gå.

Förhoppningsvis hinner jag med att få undan lite rättning också men jag vet hur det brukar bli, man tycker man har hur mycket tid som helst och helt plötsligt är dagen slut och man har inte hunnit nånting.

Ser kallt ut ute.... Men det regnar i alla fall inte. Undrar om det är för kallt för nya skolletterna... inveg dem igår och fick flera positiva kommentarer.

Ha en bra dag alla bloggare!!!




119089-70

Parfym

Någon som provat Brittans nya parfym Britney Spears Curious In Control? Jag har den blå flaskan och gillar den. Den här svarta flaskan var ju riktigt läcker men undrar hur doften är..


119089-80

Nytt på HM

Det har kommit in lite nya saker på HM:s webbshop. Gillade den här outfiten. Frisyren skulle jag inte heller tacka nej till. Tyvärr är håret aningen för kort... Jag är faktiskt lite sugen på en hårförlängning (påverkad av eleverna i skolan) men det är ju så himla dyrt så det får nog vara..

119089-79

Dagens önskesko

Jag är lite sugen på ett par såna här basketskor med lurvigt foder till vintern. Min andra hälft tycker de är jättefula men jag gillar dom starkt, ser mysiga ut, eller hur! Priset på de här är 179!! (ellos)

119089-77

Dagens lista

Dagens lista.

Dagens låt: Tjing  (med Thomas Järvheden)
Dagens frisyr: utsläppt med lugg, nyslingat
Dagens smink: det vanliga
Dagens händelse: eh, inget speciellt...jo köpte nya skor ju!!!
Dagens planer: dagen är slut, ska sova
Dagens vill ha: mina skor och de har jag köpt
Dagens saknad: Min älskling som jobbar sent
Dagens drog: socker
Dagens tråkigaste: rätta uppsatser
Dagens finaste: hmmmm
Dagens måste: jobba
Dagens dricka: coca cola
Dagens köp: skoletter, wihuuu!
Dagens mat: Lunch från Subway, middagskyckling
Dagens sjuka:  ingen:)
Dagens kärlek:chocolate
Dagens mående: helt okej, lite seg, det är ju måndag

Rolig läsning

Här är en rolig artikel i ämnet mysterier i vardagslivet. Lite rolig tycker jag =)

http://www.svd.se/dynamiskt/noje/did_13989784.asp


Längtar efter sommar!!

Idag var det riktigt kallt ute och jag längtar så jag kan dö efter sommar!! Har suttit och tittat på lite gamla kort och blivit lite nostalgisk också. Här är några gamla bilder som är tagna på Rhodos 1998. Tänk att man inte uppskattade hur man såg ut då...



119089-76

Modet återkommer

Det är märkligt när ett mode kommer tillbaka när man redan varit med om det en gång tidigare. På högstadiet var det en period med leggings och stora tröjor, känns ju igen.

På gymnasiet och ett tag därefter gällde knästrumpor och overknees. Det var ett mode jag gillade och körde hårt på. Jag skulle gärna ha det igen men jag vet inte om det passar mig längre (några kilo tyngre). Dessutom tror jag att de andra lärarna kanske skulle reagera på det...

Så här såg jag i alla fall ut 1999 respektive 1996. Kjol med hundtandsmönster och knästrumpor / lila klänning och randiga knästrumpor. Tänk, jag hade varit trendig nu med (tyvärr skulle jag nog inte komma i kläderna)




119089-75Insåg just att det var 10 år sedan jag slutade gymnasiet.....vad var det som hände??

Pyssel

Inspirerad av saravillfara http://saravillfara.blogg.se/index.html har jag ett litet pyssel på gång. Har ett gäng apelsinskivor i ugnen på torkning. De ska jag ha till jul och dekorera med. I bakgrunden syns mina korgar från Afroart. I dem förvarar jag mina kryddor.


                        119089-73

GODIS

 En ny favorit i godishyllan: Bounty med mörk choklad, mums!!!!

119089-74

Ljus i mitt hus

Förutom att jag är besatt av kläder och skor gillar jag inredning. Jag plöjer ett antal inredningstidningar varje månad. Det jag har svårast att hålla mig ifrån är lyktor och lampor av olika slag. Jag älskar ljusslingor och har dem framme året runt. Just nu är jag sugen på såna här kvistar med belysning från ellos. Har även sett att Indiska har liknande (bor nästan där, är nästan pinsamt att gå in där).


                                                                         119089-71

SHOES!!!

Nu har jag dem!!! Hämtade mina skoletter med rosett idag som jag lade undan i fredags. Jag kunde inte motstå dem fastän jag bestämt mig för köpstopp. Jaja, så kan det gå. Jag får väl inse att jag är shoppingberoende, kunde väl vara värre kanske. Det konstiga är ju att den där upprymdheten försvinner så fort man har köpt det man trånat efter så länge. Nån som känner igen sig?

Så här ser de ut i alla fall. Knatar omkring i dem inne nu för att de ska bli lite mjuka. Hoppas på milt väder i morgon så man kan ha dem till jobbet hihi:

119089-70

Tradera

Lagt upp några auktioner igen. Välkomna att kika!

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=647306

Dagens outfit

Gör ett försök till en bild på dagens outfit. Har dock inte lyckets komma på trixet att ta bra bilder på mig själv än så kvaliten kan ju diskuteras. Idag är det i alla fall det här som gäller:

* Svart, långärmad bastopp HM
* Klänning med fjärilar ASOS
* Leggings HM

119089-80

Dagens favorit


Den här toppen från Fröken söt gillar jag verkligen, den får bli dagens favorit!

119089-79 Bild: Fröken söt

Fars dag

Det är ju fars dag idag så det blir en liten tripp till kyrkogården och tända ljus för pappsingen.

119089-78

Seg söndag = jobbångest

Söndagar, jag vet inte riktigt om jag gillar dem eller inte. Det är ju skönta att vara ledig men lite segt och jobbångest... Man går liksom bara och väntar på att det ska bli måndag igen, fy!

                                                                                    119089-77

Idag har jag varit duktig och dammsugit och torkat golven. Sen blir det pizza på stans nya pizzeria med vedugnsbakade pizzor, mums!

Paket från La Redoute

Efter en hel dag med utvecklingssamtal var det kul att komma hem och hitta ett pakt i brevlådan. Det var min svarta långtröja från Soft Grey, La Redoute som anlänt. Har redan en grå som är urskön. 

                                                                                       119089-63

Skoletter - äntligen!

Idag blev det att tvärstanna när jag sprang på stan. I ett skyltfönster ser jag ett par skoletter som är på pricken lik skoletterna från Gardenia som jag drömt om. Ni vet de där med rosetten som bara är så snygga. De fanns i min storlek dessutom! Och de kostade bara 499 kr! De kommer från Donna Girl och jag lade undan ett par tills på måndag (måste ju kolla finanserna lite först, jag hade ju bestämt mig för köpstopp hihi)

Skorna på bilden är från Gardenia och i fel färg men det är den här modellen:

119089-76Bild lånad från Shopaholic

HM-hysterin






                                                                         119089-75

Vilken hysteri kring Viktor & Rolfs kollektion på HM!! Var lite sugen på den grå collegetröjan men orkar verkligen inte engagera mig så mycket i det. Tycker det är lite trist att folk köper på sig sakerna bara för att sälja dyrt på nätet. Kollade tradera nyss och det är redan en massa plagg ute. jaja, det är väl så det funkar...

Dags att sova, har utvecklingssamtal hela dagen i morgon, puh! Natti!

HM-span

Var en kortis på HM och kikade lite idag. Det skulle jag inte ha gjort. Hittade en klänning som jag är lite sugen på till nyår, grå med svarta prickar och en rosett under bysten för 249 kr, hoppas den finns kvar när nästa lön kommer. Hittade också en A-linjeskuren tunika i grönt för 198 kr. Men det får bli senare, just nu är det köpstopp!

Jobb, jobb, jobb

Kom nyss hem från jobbet och nu ska jag sätta mig och förbereda de kommande veckornas lektioner i brittisk litteratur. Nu ska eleverna plågas med Shakespeare och annat smått och gott =)
 
För att liva upp jobbandet lite mumsar jag en nyhet, Ahlgrens bilar med choklad på, mums!!

Seinfeld

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på en av faoriterna: Seinfeld. 119089-74
Hur roligt som helst =)

Rosett

Gillar rosetter, får erkänna att jag oftast är en ganska tjejig tjej som gillar rosa och rosetter och krims krams. Vad sägs om det här rosettskärpet från ASOS? Jag säger: lovely =)




119089-71Bild: asos.com

Veckans läsning

Jag fortsätter att läsa Marian Keyes på engelska nu när jag kommit igång. Den här veckan är det boken Angels som gäller. Smårolig, lättsmält och lagom när man inte orkar med nåt avancerat.



                                                                                                     119089-73

Önskejordgubbe

Okej, jag vet att jag är sent ute och att jodgubbshalsbandet från Kenneth Jay Lane är uttjatat enligt många, men jag tycker att det är fint och skulle gärna vilja ha ett i färgen Ivory. Tyvärr kan jag på inte försvara på nåt sätt att köpa ett halsband för över tusen kronor just nu så det får förbli en önskan.... Man vet ju aldrig vad tomten har med sig i jul =)


                                                                              119089-72

                                                                                      Bild: Kyssjohanna.se

Önskeklänning

Den här klänningen vill jag bara ha!! Den finns hos amerikanska wetseal.com. Tyvärr, eller som tur är kanske man ska säga, skickar de inte till Sverige. Men det är ju kul att titta och drömma också...





                                                                                        119089-69

Fredag kväll

Idag fyller älsklingen 30 år och det firas ikväll med middag på restaurang. I morgon blir det festligheter hela dagen. Släktkalas med smörgåstårta på dagen och fest med kompisarna på kvällen. Själv har jag ett år kvar till 30. Jag tyckte nyss jag fyllde 18 men det var visst ett tag sedan. När jag ser mina elever som är 18 år förstår jag att det hänt en del...

Försökte få till ett par bilder på kvällens outfit men jag kan inte få till det. Borde ju gå att ta kort med nån självutlösare så man slipper stå framför spegeln. Tips, någon? Måste läsa instruktionsboken. Jaja, så här blev det i alla fall. Det är dagens paket från La Redoute som gäller idag. Blir nog stövlar i stället för pumps dock, lite kallt ute.



119089-68119089-67

Traderafynd

De här pumpsen med träklack kom  in min brevlåda idag. Ropade hem dem för ca 80 kronor på Tradera. Senare idag ska jag gå och hämta mitt paket från La Radoute med kjol, kofta från Manoush och lackpumps. En outfit som jag tror många i bloggvärlden har klickat hem tack vare Engla =)




                                                                                  119089-65

Tradera

Har just nu en del auktioner ute på Tradera. Här ses några exempel på vad jag lagt ut. Det är bland annat ett nytt bälte och en ny blus från Asos. Välkomna att kika på grejerna...


http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=647306
                                                          Klicka för att se i full storlek.Klicka för att se i full storlek.

Dagens habegär!!

Den här klänningen från ASOS blev jag kär i. Kostar strax under 500-lappen vilket är rätt okej ändå. Kanske till nyår...


                                



                                                                                                                                                   119089-64

Nätshopping

Väntar nu på ett paket från La Redoute, eller snarare fler paket då sakerna inte kan levereras samtidigt. Tur är väl det, då kanske man hinner få lön en gång till när den andra omgången kommer. Passade på när man fick halva priset, då kunde jag för en gångs skull köpa lite dyrare saker som förhoppnigsvis har lite bättre kvalitet än mina vanliga, hopplösa HM-grejer.

Det blev i alla fall detta:

* Beige kofta från Manoush
* Svart kjol med fickor
* Svarta lackpumps
* Svart tröja/klänning SoftGrey (har en grå likadan som är urskön)


119089-63119089-62119089-61119089-60

Önskelista

Julen börjar ju faktiskt närma sig och då måste man ju ha en önskelista redo. De här sakerna finns på min önskelista just nu:

                                       119089-58119089-56119089-54119089-55119089-53
                                             119089-59                    119089-57


                                     
* Grå cardigan från HM
* Grön tröjklänning American Apparel/Nelly
* Svarta kragstövlar Ellos/Josefssons
* Ballerinas med hjärtan ASOS
* Leopardballerinas Din Sko
* Marian Keyes: Anybody Out There
*
Jonas Hassen Khemiri: Montecore

Mössväder

Jag har länge förträngt att det faktiskt verkar bli vinter varje år. Hade hoppats på ett mirakel att jag skulle slippa den i år men idag fick jag lova att inse att det faktiskt är vinter. Snö och blåst, röda öron  och kall näsa. Jag upptäckte att jag inte hade någon bra mössa så jag fick ta tag i det idag. Det blev en stickad mössa i brunlila förg från HM med matchande halsduk och vantar.




                         119089-52

Ny TV

Igår pajade TV:n!!!!  Riktigt dålig tajming då jag hade sett fram emot att ligga i soffan och tittat på TV under mina 4 lediga dagar. Vi har en liten, skruttig gammal TV men det går varken att koppla in digitalbox eller DVD-spelaren på den, men jag får in 1:an 2:an och 4:an...

Nu är vi alltså på jakt efter ny TV och det är ju inte billigt. Funderar på den här från Nettonet:






                                                                 119089-51

RSS 2.0