TGIF

Äntligen fredag! Ska bli skönt med lite helg snart. Tyvärr är mina fredagar på jobbet ingen höjdare, fullt ös medvetslös! Men men, tiden brukar ju gå fort när man har mycket att göra. Ingen aning om vad vi hittar på ikväll, förmodligen inte mycket. Orkar ju ingenting på fredagkvällar för det mesta. Mycket att tänka på nu också...

Jobbet bjuder idag på detta:

  • Tyska, första riktiga lektionen
  • Novellanalys i en etta
  • Bokläsning på engelska i min tvåa
  • Upplysningen: läsa Daniel Defoe och Jonathan Swift
  • Engelska B, nytt grupparbete för eleverna, ska presentera Sverige i en broschyr för engelsmän
Det ni, det låter väl skojsigt!

Ha en bra dag!!

Flytta

Vi ska flytta! Ska säga upp lägenheten i morgon så om några månader flyttar vi till en pyttetvåa och sparar 2000 kr i månaden! Ingen aning om var vi ska göra av alla grejer men det löser sig. Lite dåligt med garderober så var alla kläder o skor ska få plats blir ju spännande. Men skitsamma, ska bli skönt att slippa vissa saker med det här boendet. Köket är typ minimalt men vår bästis H bor i dörren bredvid så jag gjorde klart för honom att vi äter hos honom hädanefter =).

2000 kr i månaden är ju rätt mycket att spara in på hyran. Just nu är det knapert då D inte kunnat ta ut lön från sin firma på ett par månader. Lite svårt att få det att gå ihop på en lön när man är van vid två. Man har ju skaffat sig en hel del löpande utgifter. Men börjar lönen väl rulla in igen så kan vi börja bygga upp vår buffert till framtida husköp. Nu gäller det att hitta fiffiga lösningar för compact living, ska bli kul. Fan att man måste jobba i morron, annars hade dagen varit vikt åt att kolla bra lösningar och att rensa grejer. Jag vet vad jag kommer att göra på höstlovet i alla fall.

Torsdag

Åh, varför kan det inte vara helg! Har ingen lust att gå till jobbet idag. Och i morgon är det fredag vilket är superskönt förutom att mitt schema på fredagar är helt fruktansvärt. Hinner knappt äta lunch, det går i ett.

Dagen idag ser ut så här:

  • möte
  • lektion
  • lektion
  • Kanske hinna äta nåt väldigt fort
  • lektion
  • försöka få tag på ett nytt klassrum till en fredagslektion (17 pers, 10 stolar blev trångt sist)
  • förbereda fredagslektionerna
  • posta traderapaket
  • titta på ny lägenhet
  • fixa mat
  • Kollapsa!!

Traderar

Jag traderar igen. Kolla in de nya auktionerna. Rensar för fullt nu.

To sell or not to sell

På ett av mina besök på Myrornas sprang jag på den här klänningen i 100 % linne från Gudrun Sjödén. Den kostade nästan ingenting. Jag tycker den är jättefin men jag vet inte om den kommer att bli använd. Antingen sparar jag den till våren eller så säljer jag den. Dagens i-landsproblem =) Är lite pank just nu så sälja den kanske...men den är ju fin...

image904

Ny lägenhet?

Vi kan ha en ny lägenhet på gång. Eller rättare sagt, vi har en ny lägenhet om vi vill ha den men vi har inte sett den ännu. Det är en tvåa på ca 60 kvadrat vilket är 1 rum och ca 30 kvadrat mindre än vi har nu. Fördelen är att hyran är i alla fall 1500 kr mindre. Lägenheten ligger i samma hus som vår bäste vän H. Stackarn, han får stå ut med oss, hehe.

Nu är det alltså läge att rensa ut lite bland all bråte man har samlat på sig. Fy vad mycket grejer man har. Bara mina väskor och skor skulle ju ta upp halva lägenheten. Man kanske ska börja lite med det idag, har nämligen redan slutat jobbet. Vi hade friluftsdag idag och slutade redan vid lunch. Får se vad jag orkar, kan även bli lite TV...

Dagens

Kom precis hem från jobbet. Har haft bokcirkel hos en arbetskamrat. Det var trevligt men klockan är över halv sju så man är lite mör. I morgon blir det friluftsdag med utomhustävlingar och korvgrillning. Snart ska jag sticka iväg för att prova på att dansa jazz. Det ska bli spännande. Ett led i min 30-årskris. Nu måste jag prova, annars kommer det aldrig att bli av liksom. Hoppas bara att alla inte är 17 år och har dansat hela livet. Det är en nybörjarkurs för vuxna men man vet ju inte... Jag får spana i kulliserna först ;)

Så till dagens outfit, budget som vanligt:
* Tunika från Ellos
* Skipants från HM
*Skor från Skopunkten

image903

Lördagens outfit

Hallooo! Så var det redan söndag. Jag hade en trevlig kväll igår med sushi och vin. Vi var ungefär 20 tjejer på festen. Idag blir det lunch hos mamma sedan lite jobb. Imorgon är det måndag igen med fördelen att lönen kommer, wihooo!

Lördagsoutfiten såg ut så här till slut:

* Klänning från myrornas
* Lee-jeans
* Väska från Primark, London
* Skor från Skopunkten
image902

Dagens outfit

Ikväll ska jag på sushi-kväll hos en jobbarkompis. Kvällen till ära blir det en riktiig budgetoutfit med klänning med elefanttryck från Myrorna och ett par skor från Skopunkten som jag betalade 49 kr för. ett par jeans åker nog på också då vi ska sitta ute hela kvällen. Snart dax att hoppa på cykeln och försöka ta sig fram i stormvindarna.

Ha en bra kväll!

image901


Jenny är så spontan

Shit vad spontan jag är och vad jag vidgar mina vyer. Hade tänkt slappa i soffan hela kvällen men så blev jag tillfrågad om jag ville gå på konsert med Mustasch med D:s kompis (min med iofs numera) H. Inte för att jag vet om jag gillar dem speciellt men vaddå, man måste ju göra nåt nån gång och inte bara ligga här och bli gammal...

image899

I morgon kväll är det sushikväll hos en tjej från jobbet. Sushi är väl egentligen inte min grej, men som sagt, nu jäklar ska jag vidga vyerna =)

image900

Till vintern

Trots att det inte känns ju just nu och trots att jag minst av allt vill att det ska bli så, så kommer det snart att bli vinter i det här landet. Det verkar bli det varje år, helt hopplöst. Eftersom jag inte gillar kyla gäller det att klä sig varmt. Jag tänker köpa den här "turbanen/pannbandet" på Indiska. 50 spänn!

image898

Puh

Det är riktigt varmt idag. Det är skönt med värme men jobbigt inomhus när det knappt finns någon luft. Luftkonditioneringen på jobbet verkar ha brakat ihop helt. Kunde tack och lov gå hem tidigt idag så nu ska jag lägga mig på balkongen. Visserligen måste jag göra lite jobb men det är ju trevligare att göra det i solstolen än på jobbet =)


image854


Uppdat: Jaha, bara för det försvann solen, skit också!!

Två böcker

Har nu tagit mig igenom två böcker igen. Återigen är det en Nesser. Den här gången Det grovmaskiga nätet som är den första boken i serien om kommisarie Van Veeteren. Den var helt ok, dock inte en av de bästa tycker jag. Den andra boken var Fyra i leken av Jane Moore som är en riktig chic lit- bok i Marian Keyes-anda. Jag gillade den, läste ut den på två dagar. Bra underhållningsläsning för den som gillar typiska chic lit-böcker.

image896image897

Här är min lista över lästa böcker 2007.

Gravid?

Idag frågade en elev om jag var gravid. Nej, men tack. Kändes ju sådär kul. Dags att börja träna som fan och käka salladsblad?

image866
Såg ut såhär idag.

Gomorron??

Gomorron, eller i alla fall morron... Hade en riktigt usel dag igår och känner mig inte direkt positiv idag. Så fruktansvärt trött hela tiden, det är inge kul. Desstom är det skitväder! Så, nu har jag gnällt klart.

Facebook

Nu har jag också skaffat Facebook. Har inte fått riktigt kläm på det ännu men det kommer. Tyvärr verkar typ inga jag känner ha facebook så det är lite dåligt med vänner än så länge. Har ni Facebook??

Dax

Jahapp, då var det dags att sticka till jobbet då. Första lektionspasset idag. Får se hur det går. Man kan ju hoppas att de är lite mer laddade än innan sommarlovet, men jag skulle inte sätta några pengar på det. Konferens i eftermiddag....igen...

image895

Second hand

Det är ju så kul att gå i Second hand-butiker. Jag har återupptäckt det det senaste året. När jag gick på gymnasiet brukade jag och en kompis alltid gå och handla på Uff-butikerna som fanns i Stockholm. Där köpte vi snygga?? kavajer som passade perfekt till indiepop-modet som vi körde hårt på just då. Sedan dess har jag inte handlat så mycket Second hand förrän det senaste året. Jag både köper och säljer via nätet, men det roligaste är ju att gå och kika i butikerna. Här i stan har vi inte jättemånga ställen men jag brukar i alla fall titta in på Myrorna titt som tätt. Dagens (gårdagens, gick ju inte att ladda upp bilder igår kväll:( ) kap blev den här urfina plåtburken för 25 kr. Jag vet inte varför men jag verkar visst ha snöat in på snygga plåtburkar. Men visst är den skitasnygg!!

image894



Garderobsrensning

Nu är det dags att rensa garderoben inför hösten. Jag hittade en massa saker som inte används. Har lagt ut en del saker på Tradera. Klicka här för att kika på mina auktioner.

image891 image893

veckans kap

Veckans kap, eller ja förra veckans är det väl egentligen, är de här sandalerna. Inhandlades på Skopunkten för 49 kr. Rätt så överkomligt trots att sommaren snart är slut.
image890

Back to school

Efter en vecka av konferenser och planering kommer eleverna tillbaka till skolan idag. Känns både kul och jobbigt. Kul att komma igång men jobbigt för jag vet att jag kommer vara pisstrött och ha huvudvärk den här veckan. Lite spännande att se vilka elever som finns i de nya grupperna också. Idag ska jag dock bara träffa min klass för upprop, en lagom start (hoppas jag, man vet aldrig vad som kan hända).

Dagen till ära bär jag en tee med budskap =)

* Plant more trees-t-shirt, Dorothy Perkins
* Leggings och minikjol , HM

image889

Gårdagens outfit

Lördagkvällen tillbringades hos en kompis på kräftkalas och lite senare på puben. Trevligt, trevligt! Det börjar bli aningen kyligt ute så det bidde lite varmare kläder:

* Tunika från Ellos
* Skipants från HM
* Pumps, Second hand

image888

Önskeskåp

Önskelistan byggs på. Idag står det här skåpet på min önskelista. Finns hos Ellos fär 999 kr. My style!!!

image887

Höst?

Det blåser kalla vindar idag, är det månne hösten som gjort sitt intåg redan? Hoppas inte det. Ikväll blir det kräftor och kanske en utgång. Det är festival i stan så en tur till öltälten kanske. Men är det så här kallt känns det ju sådär. Det stormar friskt. Srax ska jag hoppa upp på cykeln och åka och köpa lite vin, det måste man ha till kräftorna.

image886

leverans

Idag hämtade jag ut mitt paket från HM. Tror att klänningarna åker tillbaks faktiskt, känns inte helt hundra. Det jag behåller blir nog skipantsen och ett cardigan-set man fick gratis.

   

Dagens höstnyhet

Dagens sötaste höstnyhet finns hos Josefssons. Jag pratar om den här fina kjolen i ullblandning (tyärr blandat med akryl men, men).

image882

Pizza delivery!

Måste bara visa en bild på ett skyltfönster vi såg på en pizzeria i Notting Hill. De ställde in en liten bil. Söt va!

image881

Drömkoftan

Den ultimata drömkoftan just nu är denna från Odd Molly. Så alla ni som vill vara extra generösa på min kommande 30-årsdag, här är ett hett tips. Tyvärr kostar den 1500 kr men man vet ju aldrig ;) Finns bland annat hos Sheilastore.

image880

Personalfestsoutfit

Nyss hemkommen från personalfesten. Det bjöds på mumsig grillbuffé och underhållning. Det var John D som spelade, det var riktigt bra ös! Nu bli det bingen men först en bild på kvällens outfit.

♥ Klänning Primark, London
♥ Top Asos
♥ Väska Indiska
♥ Pumps, Second hand

image879


Underbar och älskad av alla

Martina Haags underbart roliga bok Underbar och älskad av alla har blivit film med Martina själv i huvudrollen. Filmen har premiär 24 augusti. Måste absolut ses!!

image878

Londonshopping

Här kommer några bilder på några av de saker jag shoppade i London. Det mesta köptes på Primark eftersom det var så himla billigt där. Allt annat kändes så dyrt när man väl varit därinne. Lite handlat blev det på Dorothy Perkins som också har bra priser och på marknaden på Portobello Road i Notting Hill köpte jag en palestinasjal för 70 kr.



Palsetinasjal Portobello Road Market, strumpor med muffins och pepparkaksgubbar från Primark, väska och skor från Primark och parfym köpt på Heathrow.


Samtliga saker från hmm, just det Primark.

Två dagens tack

Har inte orkat uppdatera så mycket i veckan då jag är helt slut av att ha börjat jobba igen efter 8 veckor i frihet. Här kommer i alla fall två outfits från idag och igår.

Tisdag: All-Lindex-outfit + skor från England
Onsdag: Lee-jeans, HM-tunika, Ellos-skor och elefanthalsband

image865image866

jobbigt med jobb

Andra dagen på jobbet efter semestern idag. Jobbigt. Man är inte van. Dessutom är jag lite sur för att rektorerna fått för sig att ändra veckans program så att den egna planeringstiden försvunnit helt. När ska vi förbereda lektionerna då? Nästa vecka kommer ju eleverna så man får väl sitta i helgen. Kul, kul...

Havsutsikt

Tog ett foto på utsikten från ett av våra fönster i hotellrummet i London. Vackert eller hur!?
image864

Kläder med text

Jag gillar kläder med rolig text. I London inhandlades en t-shirt och en väska med text på Dorothy Perkins. T-shirten ingår i en kollektion som stödjer plantering av träd. Av priset går 5 pund till att plantera ett nytt träd. Väskan är inte lika välgörenhetsaktig men rätt kul =).


Kändisspan

Igår gjorde jag och kompisen ett riktigt roligt kändisspan. Vi såg Sharon Osbourne, ni vet Ozzys fru, på Heathrow. Hihi!!

image861

Tillbaks

Jahapp, då var man hemma från London och ska börja jobba igen. Har haft en rolig helg med myyycket shopping. Nu är det tillbaks till verkligheten som gäller. Känns aningen segt att gå tillbaks till jobbet efter 8 veckors sommarlov, men det är bara att bita ihop.

Ha en bra dag!!

I'm off

Shit va trött jag är! Nu sticker jag till London. Kommer tillbaks söndag kväll. Bye bye!

Senaste fynden

De senaste tillskotten i garderoben är ett par vit- och blårandiga shorts från Åhlens som inhandlades för halva reapriset och en klänning med elefanter från Myrornas. Klänningen blir nog med till London om den hinner torka, var ju tvungen att skölja upp den. Det luktar alltid så skumt om begagnade kläder. Vad tycks?

image858image860

Checklista

Dagens göromål:
  • Packa (London är bara timmar bort men jag är grymt osugen på att packa, det är tråkigt)
  • Köpa minischampoflaskor
  • Posta traderapaket
  • Gå till pankomaten
  • Kolla igenom jobbpapprena (måndag är det dags, bläää)
  • Gå till apoteket
Bäst att sätta igång. Börjar med packning.

70-tal

image857
Ingen har väl missat att 70-talsjeansen är tillbaks. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker. Gillar volymen men har svårt för den höga midjan. Mode eller inte, det är faktiskt inte speciellt smickrande för bakdelen. Kanske om man är väldigt smal. Men, men, man ska aldrig säga aldrig. I oktober går jag säkert där med höga brallor och känner mig fet om baken :). Jeansen på bilden kommer från haléns och kostar 499 kr.

Bugs

image856 Lägenheten är invaderad av bugs och spindlar känns det som. Tvestjärtar och äckliga kryp överallt. Spindeln inatt tog dock priset. Jag låg och läste och känner att nåt typ tittar på mig. På hörnet av sängordet sitter den största spindel jag sett! Jag är vanligtvis inte rädd för spindlar alls men den här var enorm. Jag blir helt tjejig och försöker väcka D. Han mumlar bara att jag ska hämta en tidning att slå ihäl den med, my hero... Spindeln hoppar ner på golvet och jag lovar, jag hör hur det dunsar när den landar, uuuuuhhh. När jag hämtat en tidning är den borta. Jag letar under sängen med ficklampa och allt men puts väck. Går ju inte att sova, det kryper överallt på kroppen känns det som. Då landar en annan bug, nån äcklig liten skalbagge bredvid huvudet på mig., fyfan, jag dödar den med tidningen. Senare på natten går jag in i badrummet och möter den äckliga jättespindeln där inne. Jag kastar en tidning över den och trampar på den, kraaas, uuuhh, va äckligt!!! Äcklet spolas ned i toaletten och jag ber till gud att det var samma spindel jag mött tidigare, annars finns det ju fler... end of story (förhoppningsvis).

Ballerinaskor

Om jag sinte skulle image855åka till London i helgen
skulle jag slå till på de här ballerinaskorna från
La Redoutes rea. Jag har inga svarta eftersom jag
gått slut på mina. Kanske när jag kommer
hem om det finns några pengar kvar.
















Försöker lägga text och bild bredvid varandra. Blir inge bra =(

Bada

Det är skönt att vara ledig länge. Det enda problemet är ju att ingen annan är det så man får ju liksom underhålla sig själv. Idag ska jag åka till badet, själv. Okej, inte så kul, men vafan jag har inte varit på stranden en enda gång i år (jo en gång i början av juni men då var det kaaaalllt i vattnet). Försökte ragga badpartners igår men alla jobbar eller är upptagna på annat sätt. Men men, det blir skönt ändå, svänger förbi kiosken och köper en dricka och en bulle och en tidning så har jag allt jag behöver.

Ska ni bada idag?

image854

3 x Nesser

Jag har hakat upp mig på Nesser. Har nu plöjt tre böcker till. (Sommarlovsböcker 9-11)Två stycken deckare i Maardamsviten. Jag har läst 8 av 10 i sviten nu och har beställt hem de resterande 2. Man måste ju avsluta det man börjat med. Böckerna heter Ewa Morenos fall och Svalan, katten, rosen, döden. Rekommenderas för dig som gillar polisromaner. Den tredje boken jag läste var Människa utan hund. Lite skum titel och ganska bisarr bok, men inte mindre bra för det. Jag gillar ju när det är lite bisarrt. Man kan nog kalla boken en deckare eller kriminalroman.

image851image852image853
Här är listan för mina lästa böcker 2007

Undrar vad jag ska läsa i solen idag. har två böcker på engelska som jag ska läsa för en bokcirkel på jobbet men känner mig inte alls sugen. Det börjar dock bli lite bråttom nu... Nej, det får bli nästa vecka.

De perfekta jeansen

Existerar de ens, alltså, de perfekta jeansen. Eller är det kanske så att det krävs en perfekt rumpa för att det ska fungera. Hmmm. Jag gillar i vilket fall som helst de här jeansen som finns att köpa hos ASOS, de är ju hur snygga som helst. Kostar ca 1800 vilket är en aning för mycket för mig. Mer lagom är typ 400 kanske, men då kanske de inte blir helt perfekta...

image848image849

När jag ändå är inne på ASOS, skulle jag även vilja ha de här skorna. Snygg färg, snygg modell och en klack som är lagom hög att gå med. Vill ha!

image850

Hemlige Arne

Min sambo är inte så hemlig av sig. Man kan liksom se på ett ungefär var han rört sig i lägenheten på morgonen. Jag kom ut i hallen och förstod ganska omgående att han tagit med sig sin stora väska med hjul på, samt att den antagligen varit ganska lerig förra gången han använde den...

image847



Lördag kväll och Dagens önskeplagg

Igår kväll var D:s föräldrar här. De bodde i sin husbil på en camping i närheten. Vi stack dit på eftermiddagen och jag hade solstolen med såklart. Kvällen bjöd på kräftor och vin. The Ark spelade i Parken Zoo som ligger precis bredvid campingen men jag hörde inget för att en jäkla trubadur på campingen sjöng för högt och pajade alltihop. Gott med kräftor var det i alla fall. Kvällen bjöd även på en trevlig överraskning. Jag fick en tidig födelsedagspresent av D:s föräldrar, en massa pund att shoppa för i London, perfekt ju=).

image845

Så till dagens önskeplagg som är denna tunika/klänning från Ellos. Mycket nice tycker jag=). 179 kr är ju inte helt dyrt heller.

image846

Broder bloggar sport

Mein kleiner Bruder har börjat blogga. Bloggen handlar om det jag ständigt får höra om, dvs. sport. Så alla sportnördar, här är en blogg bara om sport. Jag har haft vissa invändningar mot profilbilden...

Kvällens outfit

Det blev varmt och svettigt idag så det blev till att byta om till kvällen. Ska strax iväg till en kompis och äta. D har dock inte kommit från jobbet än. Hörde talas om kyckling och hasselbackspotatis, mmm.

Till kvällens outfit. Helsvart under och en stickad reatröja från Indiska i storlek XL =). Lite stort men jag gillar den oversized, dessutom kommer den säkert krympa lite i tvätten.

image844

Dagens outfit

Skumt väder och svårt att klä sig. Det blev till slut några gamla garderobsfynd från HM och de nya gympadojjorna från Wedins.

image843

Moraltanten

Okej, eftersom jag redan varit språkpolis kan jag väl fortsätta gnälla idag. Läste en blogg (säger inte vilken) där den här bilden på Nicole Richie var med.  Samtliga  kommentarer (kanske 20 stycken) gick ut på att hon var så vacker på bilden och att hon så snygg. Ja, visst, hon är söt men är hon inte lite väl smal här?? Tydligen är detta ändå idealet för många tjejer, läskigt säger jag. Vad säger ni??

Sneakers

I Millans blogg visar hon ett par skor från Blend som jag vill ha!!! Någon som vet var jag kan få tag på dem???

Språkpolisen

Det är inget nytt för folk som känner mig men jag har lite svårt att låta bli att vara språkpolis (svensklärare och allt ju). Här i bloggen är jag dock lite slappare och orkar inte bry mig om att skriva rätt hela tiden. Det händer till och med att jag skriver dom (aaahhhh, tänk om min elever visste det...) och förkortningar som iofs (inte snyggt).

Till sak: jag stör mig på språket i en del bloggar även om jag tycker att man får skriva precis hur man vill men det gör ju ont i språkpolissjälen ibland. Exempelvis tycker jag att det är lite jobbigt när folk skriver som det låter när man pratar, t.ex. joraaa, nejraa, asså, aja, ja ni fattar. Jag får rysningar. Men det värsta är ändå särskrivningar, att det ska vara så svårt fattar jag inte. Inga ord skrivs isär i svenskan, hallåååååå!!!!! Lyssna på den här killen så förstår ni vad jag menar:


Stackars liten

Det lilla lammet föddes tvåkönat och med sju ben, stackarn:(

Budgetskor och outfitbilder

Hej hopp! Tog en sväng ner till stan i eftermiddag. Jag hade inget att göra så en liten sväng utan att handla hade jag tänkt, hahahaha. Hittade ett par dojjor på Wedins för halva reapriset och kunde ju inte låta bli. Har suktat efter ett par Converse ett bra tag nu men har tyckt att de varit lite dyra. De här duger också, priset var överkomligt också, 74,50!



Här kommer också onsdagens och dagens outfits. Igår blev det junk food tee och kjol från La Redoute, idag linne från MQ och avklippta jeans. Utomhus bidde det gympaskor, en gammal bolero och väska från Indiska.

image839image840image841

London

Om en vecka bär det av till London. Jag och två kompisar åker dit fredag till söndag. Det är vår 30-årsresa som vi pratat om länge. Det har alltid kännts ganska långt borta men nu är vi där, tre gamlingar på 30 bast, fastän jag är faktiskt bara 29 i två månader till vill jag poängtera.

image835

Hur som helst, på tisdag kväll ska vi träffas och käka och planera lite. Min egen lilla plan /förslag som jag ska lägga fram är Oxford Street på fredag och Notting Hill på lördag.

på Oxford Street finns ju hur mycket affärer som helst. Ett urval av dem jag vill besöka är:

Miss Selfridge
Top Shop
Dorothy Perkins
Urban Outfitters
Marks & Spencer
Disney Store

På lördagen är jag sugen på att åka till Notting Hill och gå på Portobello Market. Får se vad de andra tycker om det. Jag skulle också kunna tänka mig att kolla in Camden Market, shit att det bara är en helg.

Ni som varit i London nyligen, vadfår jag inte missa??

Torsdag

Jahapp,torsdag idag då och dåligt väder igen. Bra väder för att städa och baka kanske. En långpromenad skulle också vara bra för hälsan. Har ju kommit igång att styrketräna i alla fall men förbränningen är det ju sämre med... Skulle behöva ta itu med en jättehög med jobbpapper också, suck, visste att jag skulle vänta med det till sista veckan. Bäst att passa på nu, det ska ju bli varmt nästa vecka =)

Igår var jag för övrigt och hämtade paket från ellos. Hade skickat tillbaka några saker som inte passade men nu kom en bättre storlek. Det blev en liten hög. (Herregud jag kommer få vara med i Lyxfällan snart)


Stickad klänning, tröja, tunika, kofta och mössa.

Jag är jädra sugen på att klicka hem jeansklänningen och en till kofta men det får hålla sig tills jag har varit i London. Risken finns ju att man shoppar lite där har jag en känlsa av (Lyxfällan, here I come!). Bara en vecka kvar nu!!

Tradera

Har nu lagt ut dessa skönheter på Tradera. Klicka här för att komma till mina auktioner.

image774
RSS 2.0