ASOS-önskelista

De här sakerna feån ASOS skulle jag lätt kunna klicka hem just nu. Toppen skulle vara snygg med ett par grå stuprör och ballerinorna eller de söta converseskorna med hjärtan. Funderar på att köpa toppen och ett par grå jeans på HM men jag vet inte, borde ju egentligen inte hmmmm....

119089-323

Dagens

Guuud vilken dag!!! Kom precis hem efter en lååång dag, helt slut. Det blir soffan ikväll efter lite jobb som jag måste göra. Så här såg jag ut i dag.

♥ Klänning Ellos
♥ Kofta Manoush La Redoute
♥ Stövlar Skopunkten

119089-322

Return of the Skipants

Minns ni skipants? Jag kommer ihåg att jag hade några par och att jag gillade skipants förutom att det blev stora fula knän på dem om man satt ner. Det var praktiskt att de satt fast under foten när man hade stövlar på sig. Nu har de i alla fall kommit tillbaks men i lite ny tappning. De är mer som leggings i materialet och jag tror att problemet med  fladdriga knän är borta. Jag är faktiskt lite sugen på de här från ASOS. Det känns praktiskt till våren innan det blivit tillräckligt varmt för bara fötter.

119089-319

Totalsågning av särskrivningar

Kul klipp!!! Jag som svensklärare och språkpolis garvar ihjäl mig åt sånt här!

Dagens outfit

Det är bara tisdag och jag längtar till helgen. Föräldramöte i morgon kväll så jag tog lite sovmorgon i morse för att kompensera lite ;)  Känner mig sliten, trött och tjock idag. Bekväm klädsel krävs en sådan dag.

♥ Svart stickad klänning HM
♥ Grå leggings Gina Tricot
♥ Svarta sölar Skopunkten
♥ Halsband med hjärtberlock


119089-318

Lila skor

Ett par lila skor skulle jag vilja ha i sommar. De här kommer från La Redoute och jag skulle antagligen bara kunna gå tre meter med dem, men snygga som fasen är de i alla fall.


119089-317  Bild: La Redoute

Drömklänning

Den här underbara klänningen från Rules by Mary finns nu hos Nelly. Jag vill ha den!!!!

 119089-316 Bild: Nelly.com

Klänningar

Okej, jag är inte speciellt originell. Halva bloggvärlden har väl köpt de här klänningarna redan men jag kunde faktiskt inte låta bli. Klickade hem den cremefärgade och den svarta från HM. Jag är även riktigt sugen på den mönstrade från La Redoute men jag håller mig ett tag tror jag.


Liten Jenny

Såhär liten var man en gång i tiden. Jag gillar de rosa hängselbyxorna. Av någon anledning tyckte jag om att ha saker på huvudet när jag var liten. Det finns flera bilder på mig med bunkar och annat på skallen, normal redan då ;) Lilla farmor syns i bakgrunden.

119089-310

Ballerinor till salu!

Nu har jag lagt ut skorna som kom i fel storlek på tradera. Du hittar dem här. Jag vet inte hur man gör för att skicka tillbaks dem och dessutom var de ändå slutsålda i min storek nu :(

Storlek 3 (ca 36) är det på skorna, så har du söta små fossingar kan du passa på nu. Jag har även en hel hög med andra auktioner ute.

119089-282

Klänningen

från HM med rosett i nacken har kommit och den var jättefin. Har även shoppat lite idag. Bilder kommer till helgen. Har äntligen lyckats köpa svart sidenband också.

I morgon...

är det äntligen fredag! Kl 15.04 går tåget till Stockholm där jag ska på Dramaten med jobbet. Vi ska se pjäsen Lång dags färd mot natt av Eugene O´Neill. Jag läste pjäsen när jag läste Engelska på Högskolan så det ska bli kul att se den. Flera kändisar är med, bla Lena Endre och Jonas Karlsson.


119089-309
 
   

Pumps

Nu har Din Sko äntligen lagt upp en bild på pumpsen jag kikat på i flera veckor. Tyvärr i fel färg. Jag har tittat på dem i mörkrött. Men ni kan ju föreställa er kanske. Jag gillar att klacken är ganska låg så man kan ha dem till vardags utan att ha ihjäl sina små tossingar.


119089-308

Nya skor

Idag har jag hämtat ut paketet med skorna från ASOS. Jättefina är de, men aaaaaj va ont de  gjorde. Tveksamt om jag komer att behålla dem. Ska se om de blir mjukare om man går lite i dem men jag är skeptisk. Kan bli tradera för dessa godingar. Synd för de är verkligen jättesöta.


***Uppdat*** Inte konstigt att de gjorde ont, har ju fått storlek 3 i stället för 5!!! Orkar jag skicka tillbaks??? Nu finns de ju inte ens kvar i rätt storlek, typiskt!!!

119089-307

Snyggt, snyggt

Det finns alldeles för mycket snygga kläder för att det ska vara bra för min lilla plånbok. Nu har man ju väntat på lönen så länge så risken finns att man blir lite galen på fredag när den kommer. Till och med Haléns, den gamla hederliga postorderklassikern har fått in mycket fint. Här är några favoriter:

Trött!

Kom precis hem från jobbet och strax bär det av till en kompis som fyller 30 år idag. Kom på att vi känt varandra i 23 år nu, känns lite konstigt, är jag så gammal? Var tvungen att sätta mig ner i 10 minuter innan jag gör i ordning mig och hastar vidare. Jag är helt slut!!

Hann med en liten glutt på ASOS nyheter och hittade en fin klänning (ännu en, precis som om jag inte hade tillräckligt...). Finns i svart och vitt. Fin va!


119089-303

Paket!

Idag kom de fina trosorna jag vann i Käthes tävling. Dessutom kom en avi för att hämta ut ASOS-skorna.  Tänkte hämta dem i morgon. Det är ju inte direkt läge för ballerina än i alla fall.
Bild. Asos.com

La Redoute vs Ellos

Ett par söta tygballerinas ska jag satsa på till våren. Både Ellos och LaRedoute har fina ballerinor. Båda har bra priser men Ellos är billigast. Endast 149 kr kostar deras medan LaRedoutes går på 339 kr. Vilka är finast tycker ni? Jag kommer nog att satsa på Ellos om det inte kommer in några liknande i stan på Din Sko eller någon annan skoaffär.

  Ellos            La Redoute

Snö

Som vanligt har vi varit för slöa för att bära upp utemöblerna på vinden. De överlevde ju förra vintern så vi får hoppas att de klarar sig ett år till. Det blir ganska tydligt hur mycket snö det kommit när man kikar ut i alla fall.

119089-300

Tradera

Har rensat lite i garderoben idag och lagt upp lite saker på tradera. Alltid skönt att rensa bort en massa saker som bara tar en massa plats i garderoben. Nu är det fint och städat därinne ( i ett par dagar i alla fall).

119089-299

Bra självförtroende!

En ny kaxig mugg till jobbet kanske? Finns hos ASOS


119089-298

So close!!!

Sååå nära att buda hem de här fina pumpsen på Tradera men blev överbjuden i sista sekund. Jäklars!!!

119089-297

Blus

Efter snöskottningen tog jag mig en välbehövlig paus och surfade runt lite bland webbshopparna. Hittade den här söta blusen hos HM. Vårkläder känns ju kanske lite fel om man tittar ut genom fönstret just nu, men snart så... Skulle ha den till ett par snygga jeans och gympadojjor. Funkar till kjol eller shorts också.119089-296

Jäkla snöööö!!!

Shit va mycket snö det har kommit!! Typiskt att alltid D och hyresvärdarna ska vara bortresta samtidigt när det kommer högvis med snö. Jag får skotta skiten själv!! Har hållt på ett bra tag men det syns ju knappt inte! Blötsnö som fastnar i skyffeln är ju kul. Snösläden står i grannens (hyresvärdens) garage och dom är i Thailand!!!! Nu orkar jag inte mer så det får vara fullt med snö. Jag vill inte ringa nån och be om hjälp, jag vägrar! Eftersom folk vet att jag är själv hemma kan man ju önska att nån ringer och kollar om man behöver hjälp, men det har ingen gjort tyvärr. Jag är visst inte så populär;) Nog för att det är fint med snö, men jag orkar inte med det här just nu! Baaaaahhhhhhhh!!!!!


119089-295  Obs! Såhär nöjd såg jag inte ut när jag skottade snö!!

Bloggberoebde

Bloggandet och bloggläsandet har blivit som ett slags beroende. Det är konstigt det där. Det finns vissa bloggar som man kollar in lite då och då och andra som man måste kolla varje dag. Här är fem bloggar jag läser varje dag:

♥  Englas ♥  Ellas ♥  Terezz  ♥  Käthes ♥  Kellys

Jordgubbar

Läste om dessa jordgubbar hos Kelly. De finns hos Kyss Johanna och kostar 160 kr styck. Skulle kunna tänka mig en av varje. Jag har ju en röd KJL-kopia men de här känns lite mer somriga tycker jag. Måste jag välja en blir det nog en rosa...eller nej en turkos, ne  jag vet inte. Vilken är finast?

119089-294119089-293

Önskelista

ASOS är en favorit som fått in en hel del snyggt den sista tiden. På min asos-önskelista finns bland annat den fina förklädesklänningen och ett roligt gloss/mobilsmycke.

119089-292

Outfit

Idag har jag inte fått mycket gjort!! Efter en låååång sovmorgon (morgon och morgon hmmm...) har jag endast hunnit med lite frukost, TV och dusch. Slängde in en maskin tvätt också, mest för att känna att jag gjort nåt i alla fall.

Dagens outfit blir en skön sådan: bastopp, förklädesklänning och strumpisar.

119089-291

Look-a-likes

De gamla hederliga postorderkatalogerna har hottat till sig lite den senaste tiden. Nu finns ett linne hos Haléns som påminner mycket om det som fanns hos ASOS ett tag.  Linnet har trendriktiga fickor och sidendetaljer. 249 kr kostar Haléns variant.

119089-290Bild:ASOS119089-289 Bild:Haléns

Smart skoförvaring

Mina skoställ och mina skoboxar börjar bli fulla. Ett tips kan kanske vara att låta bli att köpa fler skor men det är ju inget kul med det. Hos Ellos hittade jag den här smarta skohyllan som man kan hänga på en dörr. Skulle funka bra att ha i min klädkammare. Klädkammaren börjar iofs också bli full... Måste nog köpa ett hus snart så allt får plats.


119089-288

HM-beställning

Jag kunde inte motstå den grå klänningen från HM! Förutom den blev det också ett vitt linne och en liten sminkväska. Tur att man har konto på HM så att man kan betala lite i taget. Tror att klänningen blir fin både nu med svarta leggings och lite senare i vår med vita leggings och de vita ballerinorna från ASOS jag klickade hem häromdagen.



119089-287

Spara eller slösa?

De röda Gardenia-skoletterna finns nu även i en liknande budgetvariant hos Skopunkten. Ordinarie pris på Gardenias är 1090 hos Shopaholic (visserligen till halva priset nu) och Skopunktens kostar 249. Som alltid gillar ju jag det dyra alternativet mer men de andra är inte så pjåkiga heller.


119089-285                    119089-284

Bild : Shopaholic      
                                                        Bild 2:Skopunkten

Klänning

Kan bli så att jag råkar klicka hem en ny klänning ikväll... Kolla in den här godingen från HM!!! Allt är rätt, grå, rosett och mjukt tyg.


119089-283Bild:HM.com

Prima Ballerinas

Söta Therezz bloggade idag om ett par fina ballerinas från ASOS. Jag tyckte att de var så fina att jag var tvungen att klicka hem ett par egna. Ange rabattkod graziainsider så får du 20% rabatt också. Under 150kr blev det sammanlagt inkliusive frakt!!
                                                   119089-282

Jag vann!

Jag vann de fina trosorna som Käthe lottade ut på sin blogg! Jag brukar aldrig vinna nåt så jag blev jätteglad hihi!!

Pumps

För ett par dagar sedan skrev jag om ett par pumps jag hade sett på Din Sko. Då hittade jag ingen bild, men nu har det kommit in bilder på pumpsen. De finns i svart och vitt och kostar bara 280 kr. Visst är de söta!!

119089-281119089-280

Onsdagsoutfit

Klänning, svart och grått.... börjar kännas igen.

119089-279

♥Klänning Ellos ,Pronto Moda
♥Strumisar Åhléns
♥Stövlar Skopunkten

Mysbelysning

Jag är besatt av ljuslyktor. Jag älskar att tända ljus och köper ständigt nya lyktor som inte får plats. Jag har fullt i skåpen så jag får byta ut då och då. Mina absoluta favoriter är mina lotuslyktor som jag har i olika färger. I vardagsrummet finns de i rosa och lila nyanser, ett par mörkröda står i hallen och i köket har jag gröna och turkosa. Lite tjatigt kanske men de är så fina! Lyktorna finns nu att köpa lite varstans bla hos favoritsaker.

På en av bilderna syns även en kokbok av min favorit-tv-kock, Leila Lindholm. Den är verkligen jättehärlig, med en massa mumsiga recept, tips och fina bilder.

Dagens outfit

Gud, vilken dag! Skulle sluta vid fem men kom inte från jobbet förrän kl var nästan halv sju och då hade jag inte hunnit med en bråkdel av det jag skulle behövt, suck!

Idag blev det klänning igen. Mina jeans sitter så fruktansvärt tight nu, jag förstår inte vad som har hänt ;) Jag hävdar att de krympt i tvätten...

119089-274

Idag har jag....

  • Jobbat till kl 16 (uuhh vad jobbigt det är med måndagar)
  • Ringt csn och ändrat till månadsvis betalning istället för kvartal (skulle ju inte funka att spara pengar varje månad till det...)
  • Ringt vårdcentralen och bokat tid (min hud är katastrof, skulle inte tonårsfinnarna försvinna efter tonåren??? Jag blir ju 30 i år för sjutton gubbar!!!!!)

Känner mig ganska nöjd faktiskt. Dessutom ska jag iväg på poweryoga strax (jag är nämligen inte helt nöjd med förutsättningarna inför Beach 2007...)



119089-273

Klänning igen...och lite skor...

Den här klänningen bloggas det om hej vilt idag och inte ska jag vara sämre. Funderar starkt på att klicka hem en blå men än så länge är det inte klart om det dåliga samvetet eller köpsuget vinner matchen. Med rabattkoden clotheshow plus frakt blir priset 329 kr.




Jag är också lite sugen på de här skorna
men de finns bara kvar i storlek 4 och det var för litet sist jag beställde skor därifrån så det är kanske dumt att chansa...








Kavaj

Eftersom det ösregnar ute och jag inte har orkat ta tag i att rätta uppsatser klickar jag runt lite bland webbshopparna. Hos La Redoute hittade jag den här kavajen som jag gillade. Jag tycker att fickorna är söta och tycker om att det inte är slag på kavajen. Fin att ha till jobbet i vår.


119089-270

Cute as a button...

kan du bli med det här söta halsbandet från ASOS. Priset är tyvärr lite högt för mig (ca 900kr), men fint är det i alla fall.

119089-269


Mer från ASOS. 80-talist? I så fall kan du skaffa den här roliga tröjan. Jag är ju född på 70-talet så den funkar ju inte på mig tyvärr:(

119089-267


Och till sist.... en förklädesklänning. En stickad sådan, från ASOS den med. Fint, fint.

119089-268

Annonser

Jag undrar bara om ni kan se annonserna på sidan av min blogg. Jag har haft problem med tradedoubler när jag använt Internet Explorer nämligen. Nu kan jag se både mina och era annonser via Mozilla men jag vet ju inte om ni kan se dem. Ropa gärna till så jag vet om det funkar. Tack!

I love shoes!

Hur kommer det sig att vi tjejer ofta gillar skor så mycket? Ligger det i generna tro? Lite konstigt är det ju faktiskt men strunt i det för det är ju härligt med skor eller hur?

Nu när vi börjar gå mot ljusare tider känner jag att jag blir sugen på skor i andra färger än svart. Creme verkar vara en färg som kommer i vår. Och rött är ju alltid kul. Jag var inne på Din sko häromdagen och skulle lätt ha köpt med mig en hel hög med skor om ekonomin hade tillåtit det.

Jag hittade ett par underbara pumps med rosett på sidan som tyvärr inte finns någon bild på. Dessutom en hel hög med cremefärgade skor. De röda med kilklack påminner om Steve Maddenskorna jag bloggade om häromdagen, men lite billigare förstås. Priserna ligger mellan 280 och 380 kr.


Dagens önskeskor

De här röda pjucken skulle jag gärna stoppa ner tårna i. Skorna kommer från Steve Madden och det är till och med rea på dem nu!! Men, men det får vänta....


119089-261Bild: Steve Madden

Kvällsoutfit

Efter en lång och jobbig dag med konflikter och diskussioner om dåligt uppförande har jag tagit en lååång varm dusch och hoppat i min nya klänningsfavorit. Bättre än mysbyxor. Har förresten kommit på att min klänningshysteri kan komma att löna sig om jag får för mig att skaffa barn framöver. Magen får ju plats ett bra tag hihi...


119089-197

Skoletter

Nu kommer även Din Sko med sin variant av Gardenia-skoletten. 380 kr kostar de. Jag som redan köpt ett par från Donna Girl... Mina är tyvärr inte så sköna så man kanske skulle prova den här varianten... Din sko har ett par fina röda pumps också som jag är sugen på. Hittade tyvärr ingen bild dock.

 Bilder: Din Sko

Självvärdering

I morgon kl 8 ska jag ha "medarbetarsamtal" med min rektor. Urusel tid för en som är i koma innan kl är 10 för det första. Ikväll ska jag då fylla i en lapp med en massa frågor om mig själv. Jag ska utvärdera hur bra jag är på olika saker inom arbetet. Hur lätt är det då? Hallå, jag har jobbat ett år, hur bra räknar de med att jag ska ha hunnit bli?

Jag blir lite paranoid också och undrar hur de vill att man ska fylla i alla kryssen. Ska man vräka på och tycka att man är jättebra (inte min stil iofs) eller ska man vara blygsam?Jag antar att de vill att man ska vara ärlig men inte vet jag!!! Jag vet ju inte om det jag gör är tillräckligt bra eller inte. Det blir nog lite mittemellan på det mesta skulle jag tro... Fy, har ingen lust!

dresses, dresses, dresses

Jag har blivit beroende av att köpa nya klänningar hela tiden. Innan den sommaren som var hade jag nästan aldrig klänning, men nu vill jag ha det hela tiden av någon anledning. Kanske är det för att jag tidigare aldrig passat i det. Med de 48 kilo jag tidigare hade på kroppen såg det inte så vackert ut. Ett par höftknölar som petade rakt ut under klänningen var kanske inte så snyggt.... Nu väger jag ähum....lite mer kan man säga och då passar det faktiskt bättre med klänning. Alltid nåt...


Hur som helst har La Redoute en hel hög med nya klänningar som jag gladeligen skulle klicka hem om det nu inte varit så att man var tvungen att betala för dem också...

Kolla in de här!

Dagens outfit

Idag blev det svart och grått....igen...

♥Nya klänningen från Ellos
♥Grå kofta La Redoute
♥Rutiga strumpisar Åhlens
♥Stövlar Skopunkten


119089-253       

Dagens outfit

Idag blev det jeans. Jag har vant mig med leggings och klänning så fy vad tight och hårt det är med jeans nu. Lite variation vill man ju ha så det får gå ändå. Leggings åkte dock på så fort jag kom hem från jobbet.

♥ Jeans Fornarina Flirt  ♥Långtröja Soft Grey LaRedoute
♥Skoletter Donna Girl


119089-251

Suck

Ska sticka till jobbet men har verkligen ingen lust, bläää!!!

Dagens outfit

Dagens outfit blev bekväm. Kändes nödvändigt första dagen på jobbet efter jullovet. Herregud, jag är helt slut!!

♥Svart klänning Vero Moda ♥Grå ullkofta La Redoute
♥Stövar Skopunkten ♥Benvärmare Lindex


119089-250


När jag kom hem låg ett paket i brevlådan Det var den svarta klänningen från Ellos som äntligen behagade dyka upp. Just som jag börjat känna mig lite trött på svart och lite sugen på ljusa vårfärger. Men den var riktig skön och kommer nog att användas ändå.

119089-249

Mysoutfit

Sista kvällen innan man börjar jobba igen efter ett par veckors ledighet. De känns lite jobbigt faktiskt, men det brukar bli bra när man väl kommer igång. Söndag kväll tillbringar jag hemma i soffan med världens skönaste mysoutfit.




119089-248

Träningsdagbok

Nu är det full fart mot beach 2007! Jag har slarvat med träningen under hela 2006 men jag hoppas på att jag kan skärpa mig i år. Min nya kategori heter därför träningsdagboken. Här kommer jag att skriva in mina små övningar och grejs som jag förhoppningsvis kommer att hålla på med.


119089-247


Här är fredagens och lördagens rapport:

Fredag 5/1 Promenad 40 min + Vibrationsträning 15 min

Lördag 6/1 Cirkelträning med hantlar och pilatesboll - avlutades med några solhälsningar

T-shirts

Dessa tre T-shirts från Junk Food skulle passa perfekt i min garderob. Skönt och snyggt till jeans. Tyvärr har jag ingen aning om var jag hittar dem i Sverige. Någon som vet? Annars kan man ju beställa. Jag hittade dem på Truffle Shuffle men jag har aldrig beställt därifrån, vet inte ens om det går förresten..Någon som har beställt därifrån? Det vore kul att veta hur det funkar och hur hög frakten blir.


Dagens outfit

Dagens outfit har jag inte lagt ner så mycket möda på då den lilla promenaden till Ica var den enda gången jag kom utanför dörren idag.

♥ Blå klänning Lindex ♥Kofta La Redoute
♥ Strumpor Gina Tricot ♥ Stövlar Skopunkten

119089-243

Marc Jacobs

På Tradera finns en Marc Jacobsklänning son bara är "to die for". Ni hinner om ni skyndar er! Sofi Fahrman har samma klänning i nyaste Klickbilagan. Tyvärr har jag inte råd just nu men om jag hade haft.....

119089-231

 

Sex and the City

Hittade en länk hos Sötnosens blogg där man kan kolla vilken av killarna i Sex and the City man passar bäst ihop med. Kolla här! Jag passade bäst med Aidan såklart! Min favorit.


119089-230

Dagens outfit

Idag har jag min "Beatles-girl outfit" på mig. En riktig budgetoutfit där allt kommer från HM utom stövlarna som kommer från Skopunkten.

119089-229

♥Svart julklappspolo ♥Hundtandsmönstrad kjol
♥Svarta strumpisar ♥ Svarta stövlar

Dagens outfit

Dax att sticka till tåget för en tur till Västerås och träna på sambons jobb. Dagens outfit blir jeans för en gångs skull. till mina Fornarina blir det den grå cashmeretröjan från HM.

119089-227

Nyheter på skofronten

I vår satsar jag på ballerinaskor. De blårandiga från Ellos funderar jag på att beställa. De vita från Din sko är också fina.




119089-226

Önskeklänning

När jag ändå håller på och önskar har jag en önskeklänning till mitt eventuella bröllop någon gång. Jag är inte mycket för formella tillställningar så långklänning känns inte helt rätt. Den här är i lagom längd och inte jättetraditionell men ändå tillräckligt fin för ett bröllop. Jag har haft bilden sparad i min dator ett tag men jag har inte skrivit upp var den kommer ifrån så om någon vet får ni gärna berätta för mig.


119089-218

I mitt framtida hus

I mitt framtida hus vill jag gärna ha en walk in closet eller ett dressing room, men let's face it, jag kommer inte ha råd att ha ett helt rum till mina kläder. Jag har då tänkt mig att det får bli ett arbetsrum/dressing room. Här är några saker jag skulle kunna tänka mig att ha i det tänkta rummet.


119089-224

Bilder: Ikea, Shopbop, Boråstapeter, Onoff

Deppig?

Jag känner mig lite smådeppig idag, vet inte varför. Kankse jobbångesten som börjar krypa sig på. Jag har ju haft jullov sedan den 22 december och på måndag är det dags igen att gå och tampas med eleverna. Och inte har jag rättat proven och uppsatserna som jag skulle, och inte har jag planerat vårterminen heller.

Hur som helst så verkar jag inte klara av att vara ledig utan att helt vända på dygnet och sluta sova på nätterna. Sitter uppe och grubblar och tänker. Men jag har lovat mig själv att försöka ta tag i mig själv när jag känner att det börjar kännas jobbigt. Inga depressioner under 2007 tack! 2006 klarade jag av rätt bra, men jag känner mig fortfarande inte helt säker på att klara av vardagen utan mediciner så jag avvaktar med att trappa ned...

Nej, dags att ta tag i den här dagen också! Borde få någonting gjort i alla fall. Och ikväll blir det poweryoga, så kanske jag kan sova sen.

I want my hair back!!

Har suttit och tittat på gamla bilder. Jag har flera kompisar som fyller 30 i år (jag med...) och tänkte göra något med våra gamla bilder från skolan och så. Det är inte utan att man saknar sitt långa hår när man ser bilderna. Det är inte heller helt utan åldersnoja man inser att de här bilderna togs för mer än 10 år sedan!! Och varför tyckte man att man var så ful jämt??

Jenny anno 1995
119089-216

Outfits 2006

Liksom många andra bloggerskor har jag under hösten lagt upp mina outfits lite då och då. Bildernas kvalitet kan ju ifrågasättas men jag ska snart försöka lära mig kameran ordentligt. Kikade lite i mitt bildarkiv och tyckte mig se en viss röd tråd i mina utstyrslar som det så snyggt heter på svenska (outfits låter ju lite mer chict:). Det är ju bara klänning och kjol! Vart tog jeansen vägen? Har kikat i garderoben och kommit fram till att jag sedan i somras har lyckats köpa på mig ungefär 10 klänningar!! (och lika många par skor, men det är en annan fråga...) Nog för att jag gillar klänning, men lite variation kan ju vara kul också. Så 2007 ska bli mer varierat vad gäller outfits!

Skor säljes

De här skorna finns nu på Tradera för den som är intresserad. Jag har även några andra auktioner uppe nu.



119089-215

Årets första fynd

Dag två och jag har redan shoppat, fy skäms! Det var ju inte riktigt så jag hade tänkt att jag skulle göra, men jag kunde inte låta bli. Jag var med mamma och kikade och så sprang jag på de här skorna (jag vet, skor igen...) från Vagabond för 249 kr. Svarta ballerinas med en liten rosett fram och kilklack. D tyckte kanske inte att det var helt nödvändigt med tanke på de tre par skor jag köpte i december och de två paren jag fick i julklapp. Ja, man kan väl inte annat än att hålla med...


119089-214

Årets första outfit

Idag är det nyårsfika hos mormor. Kanske inte det man allra helst känner för en dag som denna. Man blir ju lätt lite trött på nyårsdagen... Men, men annars hade man kanske inte orkat utanför dörren idag så det är ju bra.

Dagens, och årets första outfit består av:

♥ Grå top med svarta hjärtan HM
♥ Svart kjol med fickor La Redoute
♥ Svarta strumpisar
♥ Skoletter med rosett Donna Girl
♥ Långt halsband med hjärtberlock Deluxa



119089-213
RSS 2.0