Minisemester, megashopping??

I morgon sticker vi på en minisemester. Tänkte ta en tur neråt västkusten över helgen. Kommer också att titta förbi i Ullared för lite budgetshopping, hoppas att det inte är alltför mycket köer. Jag är inte så bra på budgetshopping, det är svårt att hitta på såna där stora ställen men det är ju kul ändå. Nåt ska jag nog lyckas få med mig hem =)

På vägen tittar vi in hos svärpäronen och käkar lite och hälsar på vovvarna. Blir spännande och se hur mycket lilla valpen har växt. Gammeltanten Skorpan (hunden alltså) är hela 11 år gammal men tror nog att hon också är valp, såå skön =)



Bilder på Sima och Skorpan. Rasen är Tollare.

Sommarlovsbok 4

Fjärde boken klar. Den här gången var det PS Jag älskar dig av Cecilia Ahern. Boken är en så kallad chic lit-bok skulle jag säga. Lite Marian keyes-känsla över den. Trevlig läsning som höll nästan hela boken igenom. Nu blir det en till Håkan Nesser =)

image749

knepigt samtal

Fick just ett samtal på mobilen av nåt pucko som läst bloggen. Är det en kompis som försöker vara rolig är det ju nån som känner mig väldigt dåligt och inte vet att jag hatar sånt där, annars vet jag inte vem det kan vara. Har dock fått både nattliga samtal och annat trams på mobilen sedan mina elever fick numret, skitakul! Nej, det känns faktiskt lite väl omoget. När jag skaffar ny mobil  blir det nytt nummer!!

Tröstshoppat

Usch, idag är det riktigt segt! Regnigt och kallt ute och allmänt tråkigt. Börjar få lite ångest över att jag inte gör något nu när jag är ledig. Blev lite tröstshopping idag. D köpte ett golfspel till sitt Playstation och jag shoppade en klänning på Lindex. Klänningen är rutig vilket inte syns så bra på bilden. Jag tänker mig den tillsammans med en vit top nu i sommar (om det slutar regna nån gång) och med en polo under till hösten. Köpte också lite nya scrapbookingpapper som jag glömde i provhytten, puts väck :(

image748

Nya auktioner

Ett lass paket ska skckas idag och nya auktioner har lagts upp. Bestämde mig till slut för att sälja den oanvända vita klänningen från HM. Det svider lite men jag använder den ju ändå inte. Lite annat smått och gott ute också. Kika här.

image747

Sommarlovsbok 2 och 3

Två till böcker lästa: Trollbunden av Jane Green och Borkmanns punkt av Håkan Nesser.

Trollbunden är en typisk "tjejbok" om man får säga så. Otrogna män, kärlek och vänskap. Lättsmält och kul att läsa. Jag gillade den. Borkmanns punkt är en av böckerna i serien om kommisarie Van Vetereen och är alltså en kriminalroman. Bra deckare helt enkelt.

image745image746

Elefant

Jag har en elefantdiggande kompis som jag tror skulle gilla det här halsbandet från ASOS.

image744

Förvirrad

Halloj! Loggade precis in mig på min Internetbank för att betala räkningar. Det är ju 25e och lön idag tänkte jag. Nu är det ju så att jag får lön den 27e men det hade jag av någon konstig anledning glömt bort så jag fick lite panik när jag såg mitt saldo... snurrig värre.

Till något helt annat. Igår gjorde jag ett impulsköp som jag inte har ett dugg ångest över för en gångs skull. Köpte ett par skor på Skopunkten för 49 kr. Billigare än så blir det aldrig =)

image740
image742

Espadrillos??

Okej, vad heter det egentligen, espadrillos eller espandrillos?? Har alltid sagt espadrillos utan n men det verkar råda delade meningar om det. Någon som vet och kan göra slut på min frustration över detta otroligt jobbiga problem??

Hur som helst finns dessa espa...nånting hos ellos för 99 kr. Oavsett namn är de snygga och billiga.

image739

Att sova....

Sov illa i natt. Gick upp sent. Inte trött. Det är sent. Spiralen är igång....suck.

Midsommar

Jaha, då var det midsommarafton. Har ätit lunch med våra bröder idag. Ikväll blir det grillning hemma hos kompisar. Vädret är kasst så det är svårt med klädseln. Hade ju tänkt mig den cerisa klänningen... Kanske funkar det med leggings och kofta till.



Glad Midsommar!!  image738

Dagens önskesko

Dagens önskesko är en budgetvariant faktiskt: ett par pumps från Skopunkten för 249 kr. Fina både till vardags och fest och en klack som man kan gå i utan att få sendrag på en gång.

image737

Det drar ihop sig

Bara timmar kvar på ett antal av mina auktioner. Har lite skor, kläder och smycken från Pilgrim ute på Tradera. Ta gärna en titt här.

Sitter just nu och äter frukost. Det blev jordgubbar som jag var ute och plockade hos mamsen igår, landet är fullt. Inte fel alls. Plockade säkert av 4 liter igår och hon lär få plocka nästan lika mycket idag.



För övrigt bjuder dagen förmodligen på en tripp till Västerås för en glutt på Ikea och lite träning på D:s jobb. Just nu är mannen i huset på sjukhuset för att ortopeden ska kika på hans trasiga knä, har väntat en evighet. Han skulle egentligen vara där 13.20 men de ringde och sa att de visst hade glömt att göra röntgen så han fick kasta sig iväg på en gång. Jag är inte förvånad...

Kasst väder idag. I går låg jag i solen hela dagen och idag regnar det. verkar vara varannan dag-väder. Isåfall blir det ju sol på midsommar, wihooo image736

4 böcker

Fyra lästa böcker de sista veckorna. Två av dem är skrivna av Håkan Nesser som är en favorit: Fallet G och Kära Agnes. Kan rekommendera båda. Har även läst Det blod som spillts av Åsa Larsson. Den var helt ok men inget jag fastnade jättemycket för. Till sist (min första sommarlovsbok, nu börjar räkningen)Club Karaoke av Björn Hellberg (en annan favorit). Boken är en polisroman och jag gillade de precis som alla andra polisromaner av Björn Hellberg, han har ju skrivit en hel hög. Nu ska nästa bok väljas... Här kan du se vilka böcker jag hunnit med hittills i år. Tror det är 17 st nu.

image731 image732 image733 image734
Bilder: CDON.com

Ny frisyr?

Funderar på att klippa luggen på mig själv idag. Jag brukar göra det ibland när jag får panik på håret, sen ångrar jag mig oftast... Kanske ändå ...hmmmm...

HM Hallå!

Varför får inte jag nån HM-katalog som alla andra. Jag har beställt massor i år och dessutom betällt hem katalogen eftersom jag aldrig fick den. KOM IGEN!

Ny kombo

Dagens outfit ser ut såhär. Det fick bli en minikjol under tunikan eftersom den blev lite kort med bara leggings till, jag tycker det funkar. Tunikan kommer från Topshop.

image729


Förresten, varför blir det alltid såhär??

Outfits

Visar några av den senaste tidens outfits. Vlken gillar ni bäst? Mycket leggings har det visst varit...



Sommarskor

Ute regnar det för fullt och termometern visar på 12 grader, svensk sommar? Vore det lite varmare skulle jag kunna tänka mig de här sandalerna från Skopunkten. Kostar bara 149 kr på rea. Otur att vår ekonomi pajjat ur, inget shoppande för mig...

image728

Auktioner

Idag har jag fått reda på saker som sätter min ekonomi i ett nytt läge. Det innebär förmodligen att semesterresan får utebli i år, tjohoo. Ska försöka sälja av lite saker också, dels för att tjäna lite pengar och dels för att jag blir stressad av att vi har så mycket saker överallt.

På Tradera har jag lagt ut lite kläder och smycken, bland annat lite smycken från Pilgrim som använd alldeles för sällan för att få finnas kvar. Kika gärna på mina auktioner här.

Sommarlovet har börjat

Nu är det lov och jag påbörjade ledigheten igår med en tripp till Stockholm med en kompis. Det blev lite shopping (inte alls mycket faktiskt), god mat och ont i fossingarna. Shoppade inte så mycket, lite underkläder och strumpor på rea, ett linne för 39 på Mango och sololja och duschcreme på Yvesbutiken. Kompisen provade den här fina klänningen på Mango men lyckades hålla sig från att köpa den. Väldig fin var den i alla fall. Kostar 269 kr på rea.

image727

Första dagen....

på sommarlovet. I am off to Stockholm för lite shopping och förhoppningsvis lite god mat. Kör en repris på onsdagsoutfiten idag. Tvättmaskinen gick varm igår så det hann precis torka (superintressant information hmmm). Är inte ute efter något speciellt i shoppingväg. Ska försöka vara lite återhållsam och spara till Londonresan istället, men något blir det helt säkert om jag känner mig själv. Det finns ju liksom Topshop....


Sommarlov!

Sista arbetsdagen avklarad så nu är det ledigt i 8 veckor. Har bokat resan till London idag och i morgon sticker jag en sväng till Stockholm, härligt! Ikväll ska jag bara slappa och njuta av att jag har 8 veckor sommarlov framför mig=)

image726

Sista dagen

Sista arbetsdagen innan sommarlovet. Skööönt! Och sen ska jag träffa en kompis för att boka resan till London, nice!

På lördag...

ska jag sova läääänge! Kommer att vara helt slut nämligen. Idag har varit en heljobbig dag på jobbet. Jag var sekreterare och har skrivit 7 sidor protokoll och varit superkoncentrerad hela dagen. Nu ska jag vila typ en kvart sedan hoppa i jeansen och sticka iväg på knytis med jobbet. Upp och jobba i morgon. Sommarlovet börjar på fredag, wihoooo, då sticker jag till Stockholm med en kompis och på kvällen blir det mat hos mamsen. Som sagt, på lördag ska jag sova.

image725

Dagens

Hej hopp! 2 dagar kvar att jobba innan lovet! Tyvärr är de två dagarna årets tråkigaste. Ska sitta och utvärdera och skriva kvalitetsredovisningar och verksamhetsplaner och annt kul. Dessutom har jag blivit vald till sekreterare så jag måste ju verkligen vara koncentrerad och lyssna hela tiden, suck!!

Dagens trista arbete kräver mjuka bekväma kläder:

* T-shirt Junk Food (Little Miss Stubborn)
* Leggings och kjol HM

image724

Dagens outfit

Avslutningsdag idag och det blev den bruna klänningen med puffärm från HM. Först tänkte jag ha bara ben men det var lite kyligt i morse och klänningen är dessutom väldigt kort och det kanske inte passar sig när man är lärare, vad vet jag. I alla fall åkte ett par  svarta leggings på till sist.

image721image723

Mina klänningar

Har provat mina klänningar ikväll för att se vilka jag kan använda i sommar. Visar ett urval här (suddiga bilder som vanligt). I morgon är det ju skolavslutning så då blir det klänning. Visserligen har jag en etta och det blir ju inte så mycket firande på gymnasiet (om man inte tar studenten förstås) men en anledning att klä sig fin är ju alltid trevligt.

Vilken av klänningarna det blir i morgon vet jag inte än men det lutar åt den ljusbruna med puffärmar eller den lite hawaiiaktiga med smock. Den cerisa klänningen hade jag egentligen tänkt att skicka tillbaks när jag hade köpt den men den fick hänga kvar och jag gillar den mer nu. Den får nog vänta till midsommar. Den vita från HM vet jag inte om jag kommer att använda. Kanske blir det Tradera för den. Håll utkik:)




1. Cerise klänning från Ellos
2. Ljusbrun klänning med puffärm från HM
3. Mönstrad klänning från HM
4. Fjärildsmönstrad från ASOS
5. Svart från Lindex
6. Vit från HM

Dagens outfit

Sista veckan innan lov, härligt! Idag har jag bara ett möte inbokat kl 10, i övrigt blir det väl rensa lite papper och sortera alla högar som ligger på skrivbordet. Ikväll är det husvisning. D jobbar sent så jag ska försöka få med mig brorsan eller en kompis som är snickare, exciting!!

Dagens outfit blir denna:

* klänning från Mango
* Top från HM
* Klocka runt halsen
* Tofflor med paljetter

image714

Minisemester

Nyss hemkommen från Askersund där jag och D varit i helgen tillsammans med en kompis som kommer därifrån. Vi bodde hos hans föräldrar. Vi har solat och badat (jag badade iofs inte eftersom det var under 25 grader i vattnet) och ätit gott. Igår kväll var det nån slags festival så det var en massa folk ute. Vi satt ute och tog en glass kl 10 på kvällen med endast linne på utan att frysa, nice. Det har varit riktigt skönt, som en liten minisemester.

4 dagar kvar att jobba sen är det sommarlov i 8 veckor!!!
!

Linnet

Det populära linnet som till en början såldes på Topshop har spridit sig som en löpeld . Jag har självköpt ett på MQ och ett på Cubus. Nu kan du köpa det på Lindex också, börjar nästan bli tjatigt men jag gillar det fortfarande=)

image713

Dagens outfit

Idag har jag kompledigt från jobbet. Jobbade till 10 sedan en sväng på stan och en tur till Överskottsbolaget. Nu blir det lunch och sen sola lite om jag klarar av att ligga i solen idag, det är hett!

Dagens outfit (inte på jobbet då men från och med nu;) blir denna:

image712

Dagens outfit

Idag är det varmt igen, skönt. Känns lite som måndag, blir så konstigt när man varit ledig mitt i veckan. Rätt så skönt när man kommer på att det är fredag i morgon=)

Idag åker shortsen på:

* Top och shorts från Gina Tricot
* Skor köpta i England (Garage shoes)


image711

Mystiskt paket

Idag när jag kom hem från jobbet hittade jag ett litet paket i brevlådan. I det låg ett par jättefina örhängen från Pilgrim. Problemet är att jag inte vet vem som skickat dem. Jag har inte köpt några eller budat på några via nätet och det finns ingen avsändare på paketet. Det är ett mysterium. Namnet och gatan är rätt men inte numret på gatan, måste undersökas närmre...


image709

Dagens

Halloj! Här är dagens lista:

* Dagens väder: sooool och värme!!

* Dagens jobb: två lektioner i engelska på förmiddagen. Lär inte hända mycket, eleverna har kopplat på sommarlovstakter redan. Slutprov i tyska på eftermiddagen. Ska rättas snabbt för att kunna skriva in betygen kl 16 (provet slutar kl 15, puh).

* Dagens aj: Träningsvärk!

* Dagens outfit: Klänning och leggings från HM. Slipin köpta i England.

image707

* Dagens planer: Jobba först såklart, sedan kanske en promenad. Ikväll blir det nog grilla. Mums
image708


Tränat!

Nyss hemkommen från ett styrketräningspass, det första på evigheter. Riktigt skönt kändes det. Förmodligen känns det inte riktigt lika skönt i morgon men jag måste bara komma igång nu, känner mig som ett blaffo :/

Brorsan ska köra på torsdag igen så jag har sagt åt honom att tvinga med mig:) Nu blir det dusch och mat och lite TV med gott samvete.

image706

Dagens

Hej hopp, måndag igen, tar dom aldrig slut!!?? Problem i garderoben idag. Den är full men det finns inget att ta på sig, skum grej det där. Har i alla fall skrapat ihop nåt men känner redan att det kan bli varmt med jeans idag. Har en kvart på mig att ändra mig. Såhär ser det ut för tillfället i alla fall:

* Jeans Lee
* Tunika HM
*Nya tygskor Din Sko

image704

Drömklänning

Hemma igen efter en kväll med tjejerna. Det blev god mat och vin och mycket prat. Har hittat ett datum för Londonresan och förhoppningsvis kan vi boka i veckan.

Satt och klickade vid datorn när vi letade resor. Kikade lite på shopping också och hittade den här klänningen på E-bay. Hur snygg är inte den då? Är lite feg bara, har inte vågat mig på E-bay ännu, men kanske dags att testa snart...



image703

Kvällens outfit

Nyduschad och ombytt. Ikväll blir det tjejkväll med mat och Londonplanering. Snart ska jag hoppa på cykeln och fara iväg. Kvällens outfit blir:

* Top och leggings från HM
* Klänning från MQ (det är en rosett i det svarta fältet)
* Pumps med träklack, second hand

Vad gör ni ikväll?

image702

Fredag!!

Idag är det första juni och officiellt sommar. Man kan iofs inte tro det när man tittar ut. 10 grader och regn, blää! Shortsen får vänta alltså. Rosa känns lite somrigt i alla fall så det blir rosa tröja och rosa jordgubbsklocka idag. Ha en bra dag!

*kram*

image701
RSS 2.0