Flytta

Jag vill flytta nuuuuuu!!!!! Trivs inte här längre. Jobbigt att ha sina grannar som hyresvärdar. Ge mig ett hus NU!

Torsdagsoutfit

Puh, vilken dag! Helt slut som vanligt på torsdagar. Tur att det finns mat att värma upp i kylen, orkar absolut inte laga mat. På jobbet är det lite kaosartat just nu. Man vågar knappt gå ut i korridoren för man riskerar att bli attackerad av elever som vill veta betyg och vilka uppgifter de har kvar. Att gå till cafeterian sker på egen risk. Skönt med fredag i morron!!

Dagens oufit idag:

* Tunika Gina Tricot
* Jeans Fornarina
* Halsband i tenn
* Döskallesjal

image700


Torsdag

Redan torsdag. Torsdagar är tuffa på jobbet men snart är det lov så jag får stå ut. Har en hel lista på saker jag ska hinna med förutom mina lektioner så det får väl bli att stanna kvar länge idag. Men, men, i morgon är det ju fredag=). Fredagkvällen bjuder på tjejmiddag med planering inför kommande Londontripp i augusti. Vi ska kolla upp datum, flyg och boende. Det ska bli kul. Vi är tre tjejer än så länge och ska försöka övertala en fjärde.

Ni som nyligen varit i London, har ni några sköna shoppingtips eller annat skoj att dela med er av?

image699

Dagens outfit

Onsdagen har varit rätt skön. Hade inga lektioner på eftermiddagen så jag kunde smita hem ganska tidigt och jobba lite hemifån. Har hunnit tvätta lite också. Ikväll blir det nog ett par Lost-avsnitt. Fortfarande ingen digitalbox, de är inte snabba direkt...

Dagens outfit är följande:

* Tunika Topshop
* Jeans Fornarina
* Skor Din Sko
* Vit jordgubbe Guldfynd
image698

Sista chansen

I morgon åker toppen tillbaks om det inte är någon som är sugen på att köpa den av mig. 400 kr + frakt är priset. Mejla eller skriv en kommentar så hör jag av mig.

Shortsdax

Sommaren är snart här och shortsen ska på. Har hittat ett par fina på Indiska för bara 149 kr som jag är lite sugen på. De är blå/vitrandiga och lite puffiga. Blir snygga till ett vitt linne och de blå tygskorna som förhoppningsvis anländer snart.

image697

Little Miss

En Little Miss-tee har jag i garderoben. Ett linne skulle inte sitta fel heller. Kolla in det här på 80s tees.com.

Veckans bok

Förra veckan var det dags för ännu en Håkan Nesser-bok. Den här gången blev det Återkomsten som är en kriminalroman i serien om kommissarie Van Vetereen. Spännande bok helt enkelt. Har redan börjat på nästa Nesser.

image695

Fjorton böcker har jag klarat av än så länge i år. Ska bli kul att se hur många det blir på ett år. Här är min lista på lästa böcker.

Snygg topp till salu

Hallå! Idag har jag hämtat ut den superfina toppen som jag köpt från Glitzy. Den sålde ju slut direkt vilket inte är så konstigt. Tyvärr satt den lite tajt på mig så om någon är intresserad säljer jag den nu. Annars får jag skicka tillbaka den. Jag betalade 460 kr inklusive frakt och säljer den för 450 inkl frakt. Mejla eller skicka kommentar om du är intresserad. Storleken är one size ( ca small skulle jag tro).

image668

Kär

I går var vi hos svärföräldrarna och hälsade på det nya tillskottet i familjen, Sima , 8 veckor gammal. Blir man inte kär? Fler bilder kommer nog =)

image691

Måndag igen

Jaha, då var det dags igen. Idag är det regnigt och blåsigt så det blir på med jeansen och koftan. Idag väntar lektion på morgonen, betygssättning och sedan klassens dag med filmvisning på eftermiddagen. Skulle grilla och spela brännboll men vi ändrade oss som tur var med tankte på vädret.

Dagens outfit i suddigt format:

image690

Gonatt

Dags att gå och sova. Måste bara välja en ny bok att börja läsa. Måste alltid läsa innan jag sover. I morgon bär det av tull Värmland för att fira D:s mamma och hälsa på valpen som kom hem idag =)

*Gonatt o kram*

Ny inredningsbutik

Har precis upptäckt en ny inredningsbutik med den typen av inredning jag gillar. Sakerna kommer från Vietnam. Än så länge kan man inte handla via nätet men på hemsidan pågår en undersökning för att se om intresset finns för en nätbutik. Kolla in de underbara lotuslamporna!!

image689

Ny webbshop

Nu har Lindex öppnat sin webbshop. Lindex finns ju där jag bor så jag vet inte om jag kommer köpa något därifrån, kanske om storleken är slut i affären. Provade för övrig den här fina silvriga klänningen häromdagen. Liknar den som fanns på MQ för ett tag  sen. Tyvärr passade den inte på mig, men fin ändå=)

image688

TGIF

Thank God It's Friday!! Uselt väder och ingen lust att jobba men det är ju fredag och lön så man kanske kan stå ut =) Nu ska jag plåga några elever med läxförhör i tyska, det piggar upp :b

Dagens outfit

I morgon är det fredag!! Skönt ska det bli! Idag har jag haft lektioner hela dagen och knappt hunnit ta rast. Torsdagar är det fullt upp. Har pratat betyg med några elever, en del samtal är roliga men en del är jobbiga. Inte kul att berätta för elever att de fått IG, usch.

Idag har jag sett ut så här:

* Cerise topp Gina Tricot
* Jeans Lee
* Skor Donna Girl (3 år gamla)
* Rosa smycken Pilgrim

image687

Onsdag

Jaha, då var det onsdag. Snart har halva arbetsveckan gått. Lyckades somna till slut igår, men det blev lite sent. Idag är det fullt upp med lektioner och eventuellt betygssnack med elever. Börjar bli riktigt tungt nu. De flesta är helt slut på jobbet för tillfället. Men snart så...

Idag blir det en ny kombo från garderoben. Hittade en bortglömd blus från HM som hängt ett par år i därinne. Matchar den med ett linne från American Apparel, kjol från La Redoute och kilklackar från Vagabond.

image686

Tröttast

Herregud va trött jag är!! Vet inte hur jag ska överleva de sista veckorna på jobbet. Är i stort sett klar med alla nationella prov i alla fall. Nu väntar några eftersläntare som ska göra prov i engelska, slutprov i tyska och betygssättning. Betygssamtal med elever blir det också vilket kan vara både roligt och jobbigt beroende på vilket betyg man får ge. Kommer nog att bli både glädje och...ja, hm...mindre glädje så att säga. Ne, bingen nästa. Snaaarrrk!!

Black and White

Dagens önskeskor är de här i linne från ASOS. Finns i svart och vitt och kostar ca 180 kronor. Gillar rosetterna=)



Klicka för större bilder

Sista chansen

Sista chansen att buda på ett par nya lackpumps i storlek 37. Helt nya. Klicka här.

image623

Söndag

Idag måste jag sätta mig och läsa lite uppsatser. Känner mig lite seg och har ingen större lust men en liten hög måste jag ta mig igenom. Hade tänkt hinna med en promenad idag också, och i kväll ska vi fira en kompis som fyller år. Sedan är det måndag igen. 4 veckor till sommarlov!!!

Dagens vara hemma och jobba-outfit:

* Grå leggings Gina Tricot
* Gul top med rosett
Gina Tricot
image682

Nya auktioner

Nya auktioner ligger nu ute på Tradera. Bland annat säljer jag en helt ny klänning från VILA som var lite för liten. Lite annat smått och gått finns också. Kika gärna in här.


Klicka för större bilder

Dagens

Dagens lista:

Dagens datum: 19 maj

Dagens outfit: Leggings från HM, linne från VILA, top/tunika från Bik Bok

image679

Dagens prestation: dammsugit och torkat golv

Dagens planer: Äta något, rätta prov, sticka till Tuna Park en sväng, kanske kolla på en film ikväll med mina boys.

Veckans bok 2

Jag har varit ledig ett par dagar och TV-boxen är kaputt så jag hann visst med en bok till den här veckan. Den här gången blev det Små citroner gula av Kajsa Ingemarsson. Det var en mysig roman om kärlek och vänskap som jag kan rekommendera. Lättläst var den också.

image678

Lördag

Igår var det fest så jag är aningens seg idag. Det var iofs ganska städat men det är inte alltför ofta jag festar numera. Det blev mat och vin och dans och hela köret, det var kul. 40-årsfest var det, en kompis till D som fyllde år. My God, nu fyller kompisar 40 också, det går utför. Men, men jag är ju fortarande 20 +, i alla fall i ett par månader till.

Dagens plan var att gå på loppis, en stor utomhusloppis som arrangeras några gånger om året. Jag orkade inte  idag så jag struntade i det vilket känns helt okej för det kom nyss en rejäl regnskur ute. Det betyder iofs att min back-up-plan att ligga i solstolen också sprack. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, jag blir väl tvungen att rätta prov i alla fall..

*kram*

Veckans bok

I natt kunde jag inte sova så jag låg vaken till klockan 3 och läste ut veckans bok som är I valet och kvalet av Jane Green.  Jag kände att jag behövde något lättsamt efter förra veckans Svinalängorna. Jag gillade I valet och kvalet även om det kanske inte är något litterärt mästerverk. Det är en typisk så kallad Chic lit - bok lite i stil med Marian Keyes böcker. Jobb, förhållanden, knepiga föräldrar osv. Rekommenderas om man vill ha något lättsamt.

image677

Dagens outfit (från en mindre positiv Jenny)

Är otroligt seg och känner mig mest sur och irriterad och ful idag. Känner för att glo på TV men boxen pajade ju så nu är vi utan i en vecka. Eller ja, vi har ju ettan, tvåan och fyran då, wihooo!! Det blir slapparoutfit idag alltså, skrynklig såg jag nu, skitsamma, orkar inte bry mig...

* Jeans, gamla från HM
* T-shirt från Gina som jag twistat till min egen variant av Minimarkets twisted tee.

image676

Vill du vinna...

...en snygg rosa kamera? Kolla då in Käthes blogg och tävla här!

image675

Hata spammare!

Har börjat få en del spam i kommentarerna, trist! Någon mer som har samma problem?

Billigast hittills?

Apropå budgetshopping finns det populära linnet med fickor som tidigare säljs på bland annat Topshop, MQ och Ellos nu även på Cubus. Där kostar det bara 129 kr vilket jag tror är den billigaste varianten. Fick med mig ett grått hem.
image674

Klickat

Klickade hem ett par ballerinor och ett halsband från Ellos. Gissa vad slutpriset blev! 98 kronor. Rabattkoden  158230 ger nämligen 150 kr rabatt och fri expeditionsavgift, katjing!!

image673image669

Skogalen!

Har själv svårt att förstå fenomenet fastän jag själv är drabbad. Jag talar om skomani. Kolla in dessa balerinor från La Redoute. 189 pix, billigt också=)

image672

Hata digital-TV!!!

Jaha, nu är TV-boxen död!! Antagligen bara för att jag ska vara ledig fyra dagar i rad och hade sett fram emot att slappa en del framför TV:n. Den där digital-tv-skiten har inte funkat bra någon gång!! MORR!! Och på torsdag är det röd dag så man lär ju inte hinna få det fixat innan helgen, typiskt!!

image671

Veckans bok

Förra veckans bok är det egentligen eftersom jag läste klart den i helgen men i alla fall... Veckans bok är alltså Svinalängorna av Susanna Alakoski. Boken är en barndomsskildring som handlar om finska Leena som kom till Sverige på 60-talet tillsammans med sin föräldrar. Familjen bor i ett område för lågimkomsttagare som får namnet Svinalängorna. Leenas uppväxt består till stor del av se på när föräldrarna super och att se sin mamma bli misshandlad. Boken är bra men hemsk och obehaglig. Jag kan rekommendera denför er som klarar att läsa om misär och barn som far illa!

image670

Budgethalsband

Jag har länge velat ha ett halsband från Silke men de är så fruktansvärt dyra. Nu hittade jag en budgetvariant hos Ellos. 99 spänn!! Ja, tack!

image669

Dagens

Hej alla glada, det här är min "dagens-lista":

Dagens planer: Äta grillat hos mammi. Sedan hem och jobba (rätta uppsatser, jippiiii!).

Dagens känsla: Trött, somnade nån gång efter 3 i natt. Kan bero på att jag gick upp kl halv ett igår... Lite stressad också, bara några veckor kvar på terminen, hur fasen ska jag hinna med allt???

Dagens önskepryl: En ny kamera som funkar ordentligt och inte tar suddiga skitbilder.

Dagens outfit: Little Miss-tee från Junkfood /(Megastore.se), kjol från La Redoute och kilklacksballerinor från Vagabond.

image665

Dagens önskeplagg: Den här toppen från Glitzy.se. Ska definitivt beställas om priset är okej.

image668

Dagens snyggaste: Behövs det kommenteras? Så snygg!

image666

Dagens sötaste: Svärföräldrarnas framtida valp. Snart får hon komma hem lilla Sima. Hur söt som helst!!

image667

Klänning

Goddagens! Gomorron skulle jag egentligen vilja säga eftersom jag nyss gått upp. Jag är helt slut, har varit lite för mycket ett tag. Halv ett gick jag upp, lite panik att halva dagen gått redan.

Här kommer en bild på klänningen som kom med hem från MQ igår. Det syns lite dåligt men det är en svart rosett i det svarta fältet. Fin va!?


image664


En dagens tack

Dagens outfit får ni inte se för att jag ser ut som en ballong på bilden jag tog, usch, måste träna!! Jag har i alla fall på mig en likadan top som Danwei har här.

Dagens jobbiga: Nacksmärtor och och trött som en bäver!?

Dagens roliga: En elev jag hade förra året hade sagt till en annan lärare att jag var den bästa engelskläraren han haft : ) Den behövde jag nu. Har kännt mig rätt usel den sista tiden.

Dagens positiva: Det är fredag!! Dessutom 3-dagarsvecka nästa vecka, wihooo!

Dagens negativa: Jag känner mig tjock!! Beach 2007, nej tack!

Dagens mat: Hann inte äta lunch, hade bokat in möten på lunchen, smarto!! Men ikväll blir det grillat =)

Dagens prestation: Överlevt dagen med lektioner och två utvecklingssamtal trots den oerhörda tröttheten

Dagens köp:
En klänning på MQ till 20% rabatt (schlagerrabatt). Fyra pocketböcker på Myrorna för 5 kr styck (igen), håller på att ladda upp inför sommarlovet

Dagens önskeplagg:
Den här klänningen från ASOS skulle jag gärna ha på mig i sommar. Finns i gult och svart också.
image663


Skinn

Jag skulle vilja investera i en snygg skinnjacka i brunt eller svart. Hos Haléns har jag hittat två varianter som är prissänkta. 499 resp. 399 kronor. Frågan är nu (eller frågorna), brun eller svart och med eller utan muddar??

image661image662

Dagens

Gomorron! Redan torsdag. Torsdagar är den mest hektiska dagen på jobbet. Det är knappt man hinner äta lunch, men det får väl gå eftersom det är fredag i morgon. Idag blir det klänning, lite uttjatat med förklädesklänningen kanske men jag gillar den fortfarande.

image660

Garderobskoll

Även om jag ständigt fyller på i garderoben är jag aldrig nöjd med vad som finns där och varje morgon har jag svårt att hitta något att ha på mig. Nu är det snart sommar och det är dags att se över vad som finns i gömmorna. Det här är de kläder jag använt på sistone:



De här sakerna är införskaffade inför sommarsäsongen:



Det jag planerar att skaffa är ett par jeansshorts, ny bikini och en vit Little Miss Sunshine T-shirt från Junkfood.  Kanske ett par vita tygskor också. Vad tycker ni, vad kan jag mer komplettera med? Har ni några speciell favoriter inför sommaren?

Dagens outfit

Oops, lite sen, men jag hinner slänga in en outfitsbild innan jag tar mig ut det trista vädret. Idag ser jag ut så här:

* Tunika med fickor Topshop
* Svarta jeans Vila
* Leopardballerinas Din Sko
*
Armband JC

image659

Fängelsekund??

Idag kör jag med fångrandigt. Inviger också mina nya/gamla skor som jag ropade hem på Tradera. Till detta en röd jordgubbe runt halsen.

image658

Nu ska jag sticka iväg till jobbet. Min lärarstudent ska hålla lektion och hennes handledare kommer på besök för att kolla. Hon är säkerligen nervös idag, det var jag när jag skulle göra samma sak. Men hon är duktig så det kommer gå bra. Själv ska jag väl sitta i ett hörn och lyssna.

*kram*

Önsketavlor

Här är två favoriter från utställningen jag var på i Stockholm i helgen. Lisa Rinnevuos tavlor är såå fina. Ska spara ihop till en litografi. De här målningarna heter Cheek to cheek och Lilly, visst är de underbara! Fler bilder finns på Södra Galleriets hemsida.

image656      image657

Måndagen avklarad

Bara fyra dagar kvar till helgen! Har varit en rätt så skön dag förutom lite småknas på jobbet som det alltid är när man jobbar skolan. Kommunikation lärare emellan fungerar inte alltid som den ska. Men nu tror jag att jag har koll på läget igen...

I min brevlåda låg idag ett par pumps jag ropat hem för 75 kr på Tradera. Jag tycker de är riktigt söta. Lite tantiga kanske, men ändå fina. Med en liten sula i kommer de dessutom passa perfekt.



Vad mer... jo jag har köpt ett nytt armband. Ett tips för er som gillar CC Skyes kedjearband men tycker att det är aningens dyrt. Jag köpte mitt på JC för 49,50. Det är ju inte precis likadant men stilen är liknande i alla fall.


JC:s och CC Skyes

Lästa böcker 2007





Här kommer jag att lista de böcker jag läser under 2007, mest för att själv hålla koll och för att de kan vara kul att se hur många jag hinner med. Vad jag tycker om böckerna skriver jag under kategorin böcker.

Här är listan:

1. Cecilia Ahern: PS Jag älskar dig

2. Susanne Alakoski: Svinalängorna

3.Jane Green: Trollbunden
4. Jane Green: I valet och kvalet
5. Jane Green: Babyfeber


6. Mark Haddon: Utslag av oro

7. Björn Hellberg: Club Karaoke

8. Kajsa Ingemarsson: Små Citroner gula

9. Mari Jungstedt: Den inre kretsen

10. Stieg Larsson: Män som hatar kvinnor
11. Stieg Larsson: Flickan som lekte med elden

12. Camilla Läckberg: Isprinsessan
13. Camilla Läckberg: Predikaten
14. Camilla Läckberg: Stenhuggaren
15. Camilla Läckberg: Olycksfågen
16. Camilla Läckberg: Tyskungen
17. Camilla Läckberg: Snöstorm och Mandeldoft

18. Contance Briscoe: Ugly (engelska)


19. Åsa Larsson: Det blod som spillts
20. Åsa Larsson: Solstorm
21. Åsa Larsson: Svart Stig

22. Dennis Lehane: Patient 67

23. Håkan Nesser: Kvinna med födelsemärke
24. Håkan Nesser: Skuggorna och regnet
25. Håkan Nesser: Återkomsten
26. Håkan Nesser: Fallet G
27. Håkan Nesser: Kära Agnes
28. Håkan Nesser: Borkmanns punkt
29. Håkan Nesser: Kommisarien och tystnaden
30. Håkan Nesser: Carambole
31. Håkan Nesser: Människa utan hund
32. Håkan Nesser: Ewa Morenos Fall
33. Håkan Nesser: Svalan, katten, rosen, döden
34. Håkan Nesser: Det grovmaskiga nätet
35. Håkan Nesser: Münsters fall


36. Inger Frimansson: Skuggan i vattnet

37. Torey Hayden: Twilight Children (engelska)
38. Torey Hayden: Solrosskogen

39. Jane Moore: Fyra i leken

40. Francois Voltaire: Candide

41. Roslund och Hellström: Box 21

42. Thomas H. Cook: Den svarta tjärnen


Veckans bok

Veckan lästa bok (eller ja, förra veckan då eftersom det är måndag idag) är Skuggan i vattnet av Inger Frimansson. Så här sammanfattas boken:

Information
Justine Dalvik har tidigare haft ihjäl ett par plågoandar, men inte åkt fast för sina brott. Nu har sex år gått, hennes liv har tagit en lugnare vändning och risken för upptäckt bordevara över. Men det förflutna hotar att hinna i kapp henne.I sina mardrömmar ser Justine den mördade Berits kropp flyta upp ur Mälarens vatten. Samtidigt harvänner och anhöriga till Berit börjat rota i det som har hänt. Och en envis och våldsbenägen polishar börjat intressera sig för flera av de nedlagda utredningarna. I allt snävare cirklar rör de sigrunt det stora gamla stenhuset vid Mälaren där Justine bor med sin fågel. Och hon mer anar än serhur snaran runt hennes hals dras åt alltmer.


image651
(Info och bild: CDON.COM)

Jag tyckte att boken var ganska bra. En del spänning men kanske lite seg på sina ställen. Jag skulle ge den betyg 3 av 5. Det var första gången jag läste något av denna författare. Det kan bli en till i framtiden, jag får se.

Söndag i solsängen

Här ligger jag idag, inte fel alls =)

image650

Hemma igen

Har varit i Stockholm hela dagen idag. Började på Söder med konstutställning, lite second-hand-spaning och lunch på en italiensk restaurang. Sedan in till city för att kika lite i affärerna där. Jag är lite stolt över mig själv att jag inte shoppade mer. Jag kunde lätt ha shoppat hur mycket som helst men jag lyckades hålla mig. Det jag fick med mig hem var detta:

* Urskön tunika från Topshop
* Korg gjord i senegal från Afroart
* Tre konstkort från utställningen (ska definitivt köpa en litografi senare)

image647                              


Ikväll blir det soffan. D skjutsar nu hem lillebror och plockar upp Subway på vägen hem. Vad gör ni ikväll?

*kram*

Stockholm tomorrow!

Hej hopp, äntligen fredag! Eller hopp och hopp, jag hoppar knappast idag, känner mig helt slut nämligen. Men nu är det ju helg i alla fall. I morgon åker jag med D och brorsan till hufvudstaden. Jag tänkte gå till Södra Galleriet och kika på Lisa Rinnevuos utställning. Sedan blir det möjligen så att vi kikar i några affärer, vem vet=) Topshop vill jag gå till i alla fall eftersom det inte finns här. Afroart på söder är en favorit när det gäller inredning så dit vill jag absolut gå. Ett och annat Indiska kan det nog också bli. Där ska jag definitivt spana in den här klänningen:

image646

Äntligen fredag!

Skönt med fredag. Trots 3-dagarsvecka är jag helt slut. Kan bero på 2 timmars sömn mellan tisdag och onsdag kanske... Strax ska jag sticka iväg till jobbet för att vakta nationella prov igen. Har en jättehög med prov att rätta och idag ska jag fylla på den ännu mer, wihoo!

Dagens outfit ser ut såhär:

* Top från HM
* Jeans Lee
* Halsband med hjärtberlock
image645

Torsdag

Idag blir en lång dag. Strax iväg till jobbet för att ha hand om nationella prov i några timmar. Jobba till 4, sedan vidare på föreläsning som börjar kl 5 och slutar kl 8. 12-timmars dag alltså, puh!! Tur att det inte är så varje dag. Snart är det ju fredag också. Iofs har jag noga att göra i helgen med tanke på de nationella proven. I morgon är det ännu fler som ska skriva nämligen. Sommarlov tack!

En lång dag som denna kräver en bekväm utstyrsel:

* Rosa top HM
* Klänning HM
* Leggings HM (tjatigt eller hur?)
* Jordgubbe Kyssjohanna

image644

Second handfynd!

Idag tog jag en sväng på Myrorna och kom ut med en väska och fyra böcker. Väskan är jättesnygg! Det står Gucci i den men det kan man ju räkna med att det är superfejk,men det gör inget. Fyra pocket för 5 kr styck, det kallar jag fynd!image641

Dagens outfit

Slut på helgen och åter till verkligheten. Känns som måndag vilket ju är bra när man kommer på att det egentligen är onsdag. 3 dagar till nästa helg, rätt så lagom. Här kommer dagens outfit:

* Ny tunika från Gina Tricot
* Jeans från Fornarina
* Skor från Donna Girl (några år gamla)
* Halsband med hjärtberlock

image639                    

Shoes

Jag har ropat hem ett par skinnpumps för 75 kr på Tradera. Tycker de ser jättesöta ut. Jag har bjudit på dem en gång förut men vann inte. Nu har hon som vann lagt ut dem och då passade jag på. Det var nog meningen att jag skulle ha dem  i alla fall=)

image638

Little Miss-trosor

Lite uppdatering i underklädeslådan är aldrig fel. Skulle kunna tänka mig att slå till på Little Miss-trosor. Har ju en tee redan. Kan ju matcha med underkläder också. Visst är de söta=) Finns hos Urban Outfitters.

image637

Veckans bok

Förra veckan började jag läsa en av böckerna jag köpte med mig hem från England och idag blev jag klar med den. Boken heter Twilight Children och är skriven av Torey Hayden som är doktor i barnpsykologi. Boken handlar om två barn som Torey mött under sitt arbete. Barnen talar inte och en av barnen har blivit utsatt för övergrepp. Vi får följa Toreys arbete med barnen. Boken var väldigt intressant, kanske inte någon storslagen skönlitterär läsupplevelse, men jag gillade den ändå. Man blir berörd. I sommar tror jag att jag kommer ta mig an fler av hennes böcker.

image636
På svenska heter boken Skymningsbarn, läs mer här.
RSS 2.0