Peace

Jag har nästan letat ihjäl mig efter ett par peace-örhängen. Har nu hittat dessa hos asos för 60 kr men då tillkommer ju en del frakt. Får spana lite till.
image1004

Ledig

Jag är ledig torsdag till sönsag, wihoooo!!

Tandis

Gomorron! Jaha, då var det tisdag och jag ska strax åka till tandläkaren och det ser jag inte fram emot. Det har varit lite mycket cola den sista tiden så jag är lite rädd att det är en massa hål. Man blir så liten när tandläkarn klagar. Känner sig som 5 år igen. Dessutom gör det oooont! Usch, men lika bra att få det gjort.
image1003

Tröött

Söndag kväll och jag är helt slut. Tur att eleverna är lediga i veckan annars hade de fått stå ut med en hel del gäspningar från mig. Helgen har spenderats i Sundsvall. Efter en lång biltur dit blev det lite shopping och lunch på stan. Efter det lite softa på hotellet innan det var dags för Ladies Night. Showen var riktigt bra även om den gärna fått vara lite längre. Jag skulle gärna tittat på Martin Stenmarck en timme till  =)
image1002

Nu har jag precis kommit hem från fridanslektionen. Det var kul men svårt idag. Jag hade dessutom inte ätit sedan hotellfrukosten i morse så jag blev aningen trött. Nu blir det sen middag och Palamentet följt av film.

Tidigt!

Ja. här sitter jag kl halv 8 en lördag morgon. Vad har hänt, tänker ni. Ja, det hör ju inte till vanligheterna att jag har slagit upp ögonen så här dags en lördag. Det hände faktiskt en gång för någon månad sen och jag blev chockad själv måste jag säga. Idag finns det dock en anledning och den är att jag ska åka till Sundsvall?! Japp, 5 timmar i bil idag, härligt! Det är så att jag fått biljetter till Ladies Night i födelsedagspresent och tydligen tyckte människor att jag behövde se lite grann av norra Sverige så det bidde Sundsvall. Jaja, det blir nog bra, vi har bokat hotell så det blir en liten miniweekendtripp av det hela. Vad gör man inte för Martn Stenmarck.... Nej, nu måste jag packa lite grejer. Ting tjing!

Fredag, tack gooooode Gud!!!!

Äntligen är det fredag, herregud vad skönt!! Jag är så jäkla sliten just nu. Påsarna under ögonen är inte att leka med. Nästa vecka har eleverna höstlov. Det ska bli riktigt skönt, kanske man hinner jobba undan lite annat skit. Sen är det ledigt torsdag, fredag, sååå skönt!!

Nej, dags att sticka iväg och försöka överleva dagen. Ska även till frissan idag. Kanske blir det en sån här frisyr, har inte bestämt mig ännu....
image998

Raymond

Är det verkligen ingen mer än jag (och brorsan) som tittar på Everybody loves Raymond. Urkul serie =)

Jordgubbsklockan ska väck

Just nu ligger denna fina jordgubbsklocka ute på tradera tillsammans med en del andra auktioner. Jag måste rensa bort sånt jag inte använder innan flytten. Klicka här för att kika på auktionerna.
image1001

outfits

Gud vad tråkig jag är, grått och svart för jämnan. Men, men det funkar ju. Här kommer både tisdagens och onsdagens outfits. Samma kofta och minikjol från HM båda dagarna.

image999  image1000

roligt

Sitter och lyssnar på Rix Morgonzoo. De pratar med Henrik Schyffert, kul som attan är han. Om en vecka är det äntligen dags för ståuppkväll med just Schyffert och Johan Glans. Det blir riktigt skoj. Behöver lite kul just nu, känner mig sliten och irriterad.

to cut or not to cut

Börjar bli dags att klippa sig. Jag har inte klippt mig sen i juni tror jag och håret ser för täskigt ut. Frågan är om jag ska spara ut eller klippa av.....

image995   image997   image998

Spara??          Lite flikigt?         Kortare??

What's the point?

Okej, vad är egentligen meningen med allt? Kom igen, hjälp mig upp ur ålderskrisen!!!

Ponchon

Här är bilden på Elin Kling i ponchon jag budade hem häromdagen. Fin va!
image994

önskeoutfit

Denna klänning från MbyM skulle sitta fint. En schysst kombo till skorna från Indiska eller hur.
image991  image992


Bider : unikdesign och Indiska

pumps

Nu är jag hemma igen. Tog en liten tur till Tuna Park och glodde i affärer medan det var visning här hemma. Jag var bland annat inne på Din Sko och Skopunkten och kikade. De hade fått in en hel del nytt, bland annat lite schyssta pumps. Vad sägs om dessa. 340 kr styck på Din Sko för de två första, och 249 kr för de svarta från Skopunkten.

image988 image989 image990

Dagens och poncho

Hej hopp! Nyss hemkommen från jobbet. Strax pyser jag iväg igen då jag inte har någon lust att vara hemma när det är visning på lägenheten. Här kommer en dagens outfit och en bild på ponchon som kom idag. Den är väldigt fin men jag vet inte om jag kommer att använda den så mycket. Hade tänkt mig att man skulle kunna ha den inne, men man kan inte ta ut armarna så långt så den passar nog bäst ute. Dessutom är det stor som attan. Vi får se, kanske säljer jag den vidare.

image986 image987



I morgon är det fredag och after work, wihooo!!!!!

Budgetklänningar

Det var längesen jag beställde nåt från Asos. Just nu är det rea på en massa klänningar. Jag ska inte köpa något just nu med tanke på den kommande platsbristen. Men, men, jag kan ju visa några fina som jag skulle kunna tänka mig. Alla tre kostar under 200 kr (styck alltså;)


Klicka för större bilder

Tråkigt inlägg

Idag är det onsdag och jag ska strax till jobbet som vanligt. Några lektioner, köttbullar till lunch och ett möte står på agendan. Ska smita iväg under en håltimme och hämta en tapetpärm. Vår nya lägenhet ska nämligen tapetseras i helgen. Ikväll blir det lite städning (lägenhetsvisning i morgon igen) och Grey's Anatomy. Ja, det rullar på alltså.... Spännande, eller hur?!

Trööött

Herregud vilken dag!! Kom nyss hem från jobbet. Det har varit jobbigt idag. Det är mycket konflikter att hantera just nu. Känner mig helt slut! Efter sista mötet som slutade kl 17 fick jag sätta mig och ringa hem till några föräldrar också. Hopplöst!!!

Nu är det i alla fall snart dags för dans igen. Ikväll är det jazz som gäller. Känner mig egentligen alldeles för trött men jag brukar komma igång när jag väl är där. Dock börjar jag känna mig aningen frustrerad för jag fixar inte koreografin riktigt. Men det kanske kommer.



Här är ett schysst jazznummer. Jag har en bit kvar....hmmm..

Dagens önskeplagg

Dagens önskeplagg är den här ursnygga klänningen från Rules by Mary. Finns att köpa hos Nelly.se. Fasen va jag vill ha den (också...).
image982

Poul Pava

Jag har tidigare skrivit om min favoritkonstnär Lisa Rinnevuo. Nu har jag ju äntligen en litografi i min ägo också. Nu har jag upptäckt en annan konstnär som gör fina tavlor som på något sätt påminner om Lisas. Riktigt häftiga! Konstnären är från Danmark och heter Poul Pava.

image981

Förvaring

Som jag tidigare nämnt kommer vi snart att flytta in i en yttepytteliten fjuttlägenhet. Vi får tillgång till den om ganska precis en månad så det börjar bli dags att rensa lite. Jag har stora problem med hur jag ska få plats med allt och då framför allt kläder och skor. Det finns bara två garderober allt som allt! Funderar på att sätta upp överskåp (som man brukar ha i köket) i sovrummet. Sedan får det väl bli lådor under sängen och lite här och var.

Någon som är bra på compact living?!
image980
På bilden: snygga lådor från Ikea

Wishes

Jag önskar mig just nu dessa saker: ett tjusigt armband som knäpps som ett skärp och ett par peace-örhängen. Båda finns hos Kyssjohanna. Har letat som fasen efter just ett par peace-örhängen men jag hittar inga. Just de här känns lite dyra för mig. Hade hoppats på att Glitter skulle ha ett par men nix. Någon som vet var man kan få tag på ett par till bra pris?

image978 image979

Books

Det var länge sedan jg gjorde ett bokinlägg. Jag har varit så trött så det har gått långsamt att läsa. Jag brukar kunna läsa en del på kvällarna men den sista tiden har ögonen gått i kors =).

De senaste lästa böckerna är i alla fall Stieg Larssons Män som hatar kvinnor och Flickan som lekte med elden: två kriminalromaner som ingår i en trilogi. Jag tyckte att båda böckerna var riktigt bra. Jag gillade personskildringen och dialogen. Det som var lite irriterande var att böckerna kändes en aning utdragna. Den andra boken är tex. över 600 sidor och det kändes som den kunde ha kapats en del. Det tog liksom ett bra tag innan det började hända saker, men har man tålamod och tar sig igenom de första 100 sidorna kan man inte sluta sedan.

image976 image977

Här är min uppdaterade lista på böcker lästa under 2007.

Måndag

Gomorron. Så var det måndag igen. Inget särskilt händer den här veckan vilket känns ganska skönt. Var och tog en glutt i nya lägenheten igår. Den håller på att renoveras. Det blir bra men jag har ett problem. Det finns knappt inga garderober och det är tveksamt om det får plats med någon. Förhoppningsvis kan vi klämma in en i sovrummet annars kommer det ligga drivor med kläder och skor överallt. Så nu är det projekt compact living som är på gång. Tips mottages tacksamt!

Poncho

God kväll! Är nu hemma efter en rolig förställning med Fredrik Lindström. Riktigt kul var det. En annan kul grej är att jag vunnit en auktion på Tradera. Budade hem en poncho från Indiska som jag suktat efter sen Elin Kling hade den i ett reportage i nån tidning. Den var snygg på henne i alla fall. Hoppas den passar på mig med =)
image975

Söndag

Varför är man alltid seg på söndagar? Skulle kunna tänka mig att ligga i soffan hela dan idag men det blir det inget av med. Strax ska vi ta tag i dammsugningen innan vi lämnar lägenheten för visning. Har ingen lust att vara hemma när en massa okända människor ska gå runt och glo här.

Ikväll ska jag gå på Fredrik Lindstöms enmansföreställning på Eskilstuna Teater tillsammans med några arbetskamrater. Det ska bli kul. Jag är lite sur för att jag missar min danskurs bara.

Ne, ta tag i lite städning. See ya!

Nytt märke

Igår kväll var två kompisar här på lite fika och skitsnack. Vi hade inte träffats på länge så det var riktigt kul att få pladdra lite med dem. De hade med sig en födelsedagspresent till mig, ett superfint halsband från det svenska märket Arium Design som tydligen är ett märke på frammarsch. Visst är det tjusigt!
image974

New Boots

Här är mina nya vinterstövlar. Jag fyndade dem på Myrornas idag för en hundring. De är varmfodrade och supersköna. De är lite stora så jag ska köpa ett par varma, lurviga sulor att lägga i. Nu ska jag slänga ut alla äckliga gamla vinterpjucks som står i garderoben.
image973

Vad tycks?

Yeeeees

... det är fredag!

Elefant

Jag gjorde en härmis och ropade (som min vän elefantfantasten) hem ett elefantarmband på Tradera. Ca 50 kr fick jag ge, med frakt. Fint va!
image972

Jul

Och en sak till apropå förra inlägget. Jag var på Överskottsbolaget förra veckan och vad tror ni jag ser där?  Julkalendrar och chokladtomtar!! I början av oktober!! Jag kände bara: LÄGG AV!!! Lite väl tidigt eller??
image971

Kallt

Är det redan vinter?? Tidigt i morse var det 4 minusgrader här! Jag hade precis börjat vänja mig vid att det var höst ju. Ska det redan bli vinter? Tydligen ska det snöa också. Det känns väl lite väl tidigt ändå. Nej, fy, jag vill gå och lägga mig igen! Ångest, ångest...
image970

Dog tooth

Gomorron! Herregud, jag har varit uppe i en timme redan, inte likt mig. Jag var inte helt nöjd över att gå upp tidigt idag. Trodde jag skulle få sovmorgon men så dök det upp ett möte direkt på morgonen som jag inte kan missa. Jaja, nu när man väl är uppe är det ju rätt skönt.

Har rivit runt i garderoben ungefär halva tiden sen jag gick upp. Helt otroligt att det inte finns något bra i alla klädmassorna därinne. Nu har jag nåt att göra i eftermiddag också för jag har skapat kaos.

Blir bara en detaljbild från dagens outfit. Kamerajäkeln funkar helt uselt nämligen, blir jättemörka bilder. Jag bestämde mig till slut för den hundtandsmönstrade kjolen.
image969
Gillar ni hundtandsmönster?

Tisdag och dagens outfit

Det är bara tisdag och jag är redan trött! Har bara två lektioner idag men det räcker! I eftermiddag ska vi till en annan gymnasieskola och lyssna på en föreläsning. Rättade alla tyskprov igår i alla fall, så jag kände mig lite nöjd. Har haft sovmorgon idag och ska strax rulla iväg till jobbet i kylan. Nu är det verkligen höst. Solen skiner i alla fall idag, trevligt.

En dagens outfit också. Lite otydlig bild men jag inspireras av dansen idag och kör med benvärmare. Till dessa bär jag kjol och kofta frän La Redoute, vinröda strumpisar från Åhléns och skoletter från Donna Girl:

image968

sambaaa

En av de bästa danserna från SYTYCD:


Lördagsoutfit

Ska strax åka hem till mein Bruder och käka tacotårta. Dagens klädsel är denna:

♥ Rosa top HM
♥ Grå Klänning
♥ Over-knees Lindex

image966

I need a coat

Jag skulle behöva en ny ullkappa i år. Min vinterjacka jag köpte förra året går bbara att använda när det är riktigt kallt om man inte vill svettas ihjäl. Min gamla ullkappa från HM har gjort 4 eller 5 säsonger varav jag funderat på att kasta den de sista två. Hittar inte någon bra till bra pris dock. Gillar den här från ASOS men har ingen lust att betala 200 kr i frakt. Någon som sett en fin möjligen??

image965

Facebook

Jag har blivit hooked på Facebook. Det är ju jättekul. Har idag hittat en syssling som jag inte träffat på typ 20 år (fan, hur gammalt lät det där...).

Torsdag

Bara en dag till helg! Har varit en rätt lugn vecka faktiskt. Ett gäng elever är på praktik så flera lektioner försvann. Detta till trots är jag trött som fasen. Såg ut som en panda i morse, helt svart runt ögonen. Fyra lektioner i morgon, sen helg, wihoo! Inga speciella planer i helgen förutom mat hos brorsan. En del jobb blir det kanske också. Nu dax att kolla om det finns nån mat hemma.
image964

En sak till: jag har fortfarande träningsvärk sen i söndags, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj!!!!!!!

Gråsvart

Gomorron! Sitter här och försöker få i mig frukost. Aldrig sugen på att äta på morgonen. Det tar alltid emot men jag måste annars blir jag svimfärdig, så jag tvingar mig...

Verkar för övrigt ha fastnat i gråsvart-träsket just nu. Det är kanske mindre upplyftande när det är lite grått och kallt ute men men, det funkar. Lägger in tisdagens och onsdagens klädval här.

Tisdag:
Kofta från Gina, jeans från Vila och pumps köpta second hand.
Onsdag: Kofta och kjol från La Redoute, rutiga strumps från Åhléns och stövlar från Skopunkten (förra årets bästa skoköp)

image962 image963
Får nog bli något med färg i morgon...

Aaaaajjj!!

Grym träningsvärk i benen idag. Körde ett tufft danspass igår och det känns. Bävar för imorgon då det alltid brukar vara värst andra dagen...

Montag

Ännu en måndag. Sitter just nu hemma med lite jobb. Håller på att sammanställa lite språkartiklar som några elever ska få läsa. Ska strax tillbaks till jobbet för ett möte om Englandspraktik. Ska försöka jobba ikapp lite i veckan. Har nämligen ett par klasser på praktik så jag har några timmar extra den här veckan.

Ne, dags att sticka. Hej svejs!!

Här är dagens outfit förresten:

* Kofta Gina Tricot
* Jeans, Cubus
*Bälte, HM
* Skor, Vagabond
image961
RSS 2.0