pubkväll

Onsdagar är lika med puben och pub quiz. Efter ett par veckors förlust är ordningen äntligen återställd. Vi vann efter utslagsfråga, wohoooo. En bra avslutning på terminen. Nu tar vi paus för sommarlov och kör hårt igen i augusti. Inte långt till sommarlov nu, det ska bli skööööönt!!

Nu är det dags för sängen.

Guten Nacht!

Frukost

Gomorron alla glada! Sovmorgon idag. Dagens frukost bestod av två skorpor med mjölk och en kladdkaksmuffins. Väldigt hälsosamt eftersom vi alla vet att frukosten är dagens viktigaste måltid.... Tur att det är hårdträning ikväll...

Jordgubbe säljes

Jag är pank och behöver rensa ur bland alla saker här hemma. Tänkte sälja min fina jordgubbsklocka från Kyssjohanna. Den finns där just nu för 395 kr. Säljer min för 200 plus frakt eller till högstbjudande. Skicka ett mejl till jennylarsson1977@hotmail.com   om du är sugen.

image1182

Kuligt!


Johan Rheborg pratar om historia i skolan. Får man tycka det är roligt när man är lärare? Hysteriskt kul tycker jag i alla fall.

Jr1607
Uppladdat av Barneyk

Betygspanik!!

Den här veckan sätter vi betyg. Det är ett helvete!!!

image1181

Bakat

Häromdagen bakade jag kladdkaksmuffins á la Leila Lindholm. Mycket goda om jag får säga det själv. Inte många kvar nu så om nån är sugen får ni skynda på. =)

image1180

Vill shoppa!

Varför finns det alltid så mycket fina saker att köpa när man är luspank? Jag bara undrar. Kolla bara in de här tjusiga skapelserna från Forever 21. Give me!!

  

Topshop-kjolen

Den har väl inte undgått många tjejer denna vår, den miu miu-inspirerade kjolen från Topshop. För min del finns inget utrymme för lyxig shopping just nu, men för er med storlek 38 och några slantar över finns nu möjlighet att buda hem skönheten på tradera.  Auktionen hittar du här.

image1177

Inspirerad

Jag vet, jag håller väl på att bli gammal men jag längtar till sommarlov så jag kan å baka och greja här hemma. Jag inspireras allra mest av Leila Lindholm för att hon har så mumsiga recept, snygg stil och läckert kök. Kolla bara in den turkosa kylen från Smeg. En sån ska jag ha (saknas ett par tusenlappar bara :).
image1173

Leilas recept kan du läsa här

image1176image1175image1174

Lite mode

Fick en liten katalog med nyheter från HM idag och hittade en del jag skulle kunna tänka mig till sommaren. Dessa två outfits till exempel. Nu kan sommaren få komma tillbaka!

image1171  image1172

Skräpdator

Helluuuu!! Har inte kunnat blogga på ett tag då den kära datorn inte behagat fungera som den ska. Nu sitter jag med D:s bärbara jobbdator som han så snällt tagit med hem så jag ska slippa de värsta abstinenssymtomen.

Jaha, så var det fredag. Inte helt fel. Det är rätt hysteriskt på jobbet just nu med alla nationella prov som ska rättas, betyg som ska sättas och elever som nu kommit på att de inte gjort ett skit under hela året och vill ta ikapp, good luck! Ska bli skönt att ta igen sig ett par dagar även om jag har en del rättning att göra under helgen. Inte många veckor till sommarlov nu, wihoooo! Tur det, annars hade jag brutit ihop.

I morgon kväll är vi hembjudna till ett par kompisar på mat, det blir skoj, man hinner ju aldrig ses nuförtiden. Hinner man är man så jäkla trött att man inte orkar röra sig. Men nu så :)

Have a nice weekend, alla glada!!

Finally friday!

Äntligen är denna helvetesvecka över! Visserligen ska jag rätta en massa uppsatser i helgen men lite slappa måste det bli också. Nu ska jag sätta mig på balkongen och steka och läsa i Leila Lindholms nya bakbok som kom med posten idag. Hur skönt är inte vädret just nu !!!!!!
image1139

Hemma

Hohooo, nu är jag hemma igen. Milano och Bergamo har varit riktigt trevligt. Bra väder, god mat och lite vin...


Idag skulle jag ju egentligen vara på dansuppvisning. Jag var på repetiotionen i morse men de hade ju ändrat i koreografin när jag var borta så då kändes det bara jobbigt. Kanske blir jag med på salsan i morgon, får se. Kom hem sent i natt så nu ska jag softa i soffan tror jag.
RSS 2.0