Ullstrumporna på

Usch, idag har det varit kallt ute! Snö är att vänta till helgen, fy!! Nu skulle man gosa runt i ullstrumpor från Odd Molly, men 599 kr för ett par strumpor känns ju en aning magstarkt...




Bild från Sid and Sally

lager 157

Idag har jag och mamma varit i Hälleforsnäs och shoppat på Lager 157. Jag har hört delade åsikter om det ska vara bra eller inte där, själv tyckte jag att det var bra. Riktigt billiga märkeskläder! Jag fyndade 2 st linnen från Bondelid för 149 kr tillsammans. Jag hittade också en jättefin klänning från Won hundred som jag jättegärna ville ha men det kändes lite onödigt att köpa den just nu. Mamma räddade mig och köpte den i julklapp så nu måste jag glömma vad som ligger i paketet från mamma i jul =).

Höstlov

Nu har mitt höstlov äntligen börjat. Fyra dagars ledighet väntar! Just nu har jag några scones i ugnen som jag tänker äta samtidigt som jag tittar på Leilas fest på TV4 plus. Naaaajs!

Outfit

Dags för en outfitbild för ovanlighetens skull. Igår kväll hade vi personalfest och då såg jag ut såhär. Lite tråkigt att håret ser ut som en stor hjälm av hår. Vill ha en ny kamera!!

Segt

Ush, det känns motigt med de mesta nu. Seg, seg, seg. Börjar lessna på att sitta och uggla hemma i Äckeltuna för jämnan. Nu måste det hända nåt kul snart!!!

Hår

Hår är en ständig anledning till irritation. Jag är aldrig nöjd med frisyren. Sist klippte frisören upp det lite och det såg bra ut ett par veckor. Nu ser det ut som skräp igen. Kanske man skulle ha så här nästa gång. Men då måste ju det uppklippta växa ut i gen, shit!



Bild från haléns

Charlotte martin

 Lyssna på hela låten!!

Onsdagstrött

Onsdag och bara två arbetsdagar kvar. Nästa vecka går eleverna på höstlov, tack och lov! Själv är jag ledig torsdag och fredag, skööönt! Måndag och tisdag är uppbokade med fortbildning och grejer och på onsdag är ambitionen att försöka rensa bort alla pappershögar och få lite struktur på allt (lycka till...). Den här tiden på året är man rätt sliten och trött. Längtar efter 25 grader och sol!!

Tradera mera

Fler auktioner ute på mitt tradera. Bland annat en snygg klänning jag köpt i London. Passa på! Auktionerna hittar du här!

Pysslig

Ibland får jag pysselryck. I helgen vek jag några askar i scrapbookingpapper som kan komma till användning i jul. Var tvungen att testa något i min tjusiga pysselbok. Häromdagen gjorde jag "marknadsnougat", mums! Jag har även stickat två halsdukar i höst, en till mig och en julklapp. Gud, vad kreativ man kan vara!


Checked

Sitter och rättar uppsatser, inte den roligaste delen av jobbet precis... Måste pausa lite och kolla webbshopparna. Idag är jag sugen på den här rutiga klänningen från Lindex. 299 kr kostar den, bra pris.

Måndag

Första arbetsdagen klar för veckan, pust! Helt slut! Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla in en repris av Top model innan jag tar tag i kvällens sysslor: packa Tradera-paket, skicka mejl och laga mat. I morgon har jag sovmorgon, wihooo!

Shoes for sale

Skor till salu hos tradera, plus lite annat smått och gott.

 

Grått är flott

Det är mycket grått och svart i garderoben just nu. Lite trist kanske men jag gillar grått. Grå stickade koftor och tröjor får jag inte nog av. Vad sägs om om denna från HM? Snyggt i kombination med jeanskjolen på bilden, tjocka strumpbyxor och kängor.

Tradera

Idag slutar några av mina auktioner. Klicka här!

Träningsvärk!

Shiiit!! My butt is killing me!! Teknikklass på dansen igår. Idag, smärta!! Brukar ju bli värre andra dagen. Ser verkligen fram emot det...

Klänning

Alla bloggar verkar idag handla om bloggalan igår. Själv har jag ju typ 20 läsare om dagen och var inte inbjuden till kalaset men om jag varit det hade jag gärna haft denna tjusiga klänning på mig. Klänningen kommer från ASOS och kostar runt 300kr. Kap!

Dansat!

Nu har jag dansat i två timmar! Först var det teknikklass (jazz och modernt) sen salsa solo. Kul att äntligen komma igång efter alla jäkla förkylningar. Dock lite jobbigt att ha missat alla koreografigenomgångar (långt ord). Men men, jag ska ju inte vara med på showen den här terminen så jag lallar på lite hur som helst :). Skönt att släppa loss lite och bli av med spänningar. Idag har jag inte varit sams med kidsen på jobbet, herregud!!



Nu måste jag äta lite och kolla på Lyxfällan.
 Bye!

Found by Kling

Nu har Elin Kling kommit igång med sina auktioner på Tradera. Hon säljer dels sina egna plagg men även sånt hon hittat på sina resor runt om i världen. Pengarna går till välgörenhet. Kika in här.

Nya auktioner

Har ett gäng auktioner ute på tradera nu. Bland annat ett par vintagepumps och en klänning, plus en massa annat smått och gott. Mina auktioner hittar du här.
   

Gårdagens outfit

Igår kväll var det tjejmiddag hos en kompis. Det bjöds på trerätters! Mycket mumsigt. Sambon var hemma och kunde fota en outfitbild. Tyvärr ser jag helt galen ut i ansiktet  (värre än vanligt alltså) så det får ni inte se =).


*Top HM
*Jeans Cubus
*Skor Wdins

Inspiration

Den här tjejen som fångats av Stockholm Streetstyle har en snygg still tycker jag. Halsduken har hon stickat själv. Jag har ju börjat sticka lite smått så nu måste jag nog leta rätt på garn i den där färgen.


Klicka för större bild

Tröttsamt med Trend

Jag är helt frälst i den här koftan från HM. Jag hade hört att den var från Divided men tydligen kommer den från Trend vilket innebär att den inte kommer till mitt HM. Varför är allt snyggt från trend-avdelningen? Skittråkigt om man inte bor i Stockholm ju.
Bilden lånad från StyleByKling

Dagens önskeplagg

Idag är det kallt. Jag hörde hur grannen skrapade bilrutorna i morse, usch! Själv jobbar jag hemma en stund till innan jag måste ta mig ut i kylan. En dag som denna blir man sugen på en mysig tröja. Denna från Ellos får bli dagens önskeplagg.

Inspiration

De här tjejerna som fångats på bild av Stockholm Streetstyle har båda stilar som jag gillar. Svart är ju bra eftersom det funkar i de flesta lägen. Gillar också den gula koftan.

 
Klicka för större bilder

Vintagekofta

Jag skulle vilja ha en snygg och mysig oversizekofta nu i höst. Den får gärna vara vintage. Tyvärr är second hand-utbudet här i stan inte så stort. Hade jag haft lite mer pengar över hade jag nog budat på den här fina koftan på tradera. Ett annat alternativ är koftan från Lindex jag skrev om häromveckan.

Sjuk

Precis när jag blivit bra från den förra förkylningen så är det dags igen. Varm, kall, varm, kall, ont i huvudet och täppt. Inge kul. Idag blir det alltså till att vara hemma och vila. Jag skulle egentligen hem till en kompis på filmkväll ikväll men det går ju inte. Funderar på att ta mig till affären och köpa godis och tidning. Det får man väl unna sig när man är sjuk?

Önskar mig...

Okej, jag vet att jag fyllde år i helgen och fick en massa fina presenter. Dessutom är det ju hopplöst omodernt att vara hagalen men kolla in de här ugnsformarna från Rice! Finns att köpa på Inreda.com och snart är det ju jul.... ;)

  

Usch

Mår inge bra idag. Känner mig fedrig och har huvudvärk så jag får nog hoppa över dansen ikväll. Det känns lite surt när man betalat en massa pengar men vad gör man... Nu ska jag masa mig ner i tvättstugan i alla fall.

Burr

Sitter på jobbet och huttrar. Det är så jäkla kallt i vårt arbetsrum så det är inte klokt. Vi har klagat ett antal gånger men inget händer. Yllegardiner för fönstren är vår senaste idé men jag vet inte om den gick hem.... Snart dags för lunch och sen ska jag ha uppsatsskrivning med ettorna. Ber till Gud att de fattar vad de ska göra...
RSS 2.0