2009


Äntligen är det över, detta år! Har inte varit det bästa så nu hoppas jag på 2010! Vi ska se vad vi hann med under 2009:


2009 firade vi in i Gillersklack med lite längskidåkning och nyårsmiddag i mysbyxor :)Vårens höjdpunkt var Florensresan med jobbet. Mycket trevligt var det och jag lärde mig uppskatta rött vin =)I juni var det dags för studenten för min klass. Det var den första klassen jag varit klassföreståndare för. Efter tre år med galningarna kändes det lite tomt när de åkt iväg på sina flak.Daniel började sin sommar med en operation. Benet sågades av! Jag fick ta upp bilkörningen igen och Daniel fick åka rullstol.Mammas pool blev klar så där hängde vi hela sommaren.Brorsan uppfann ett nytt simsätt: fjärilssim utan att doppa huvudet.


En liten tripp till Stockholm blev det också...och en del loppisbesök.Jag fick bakfnatt framåt höstkanten...Det fanns några som ville smaka...Jag började dansta street med bara jämnåriga:). Skönt att inte vara äldst för en gångs skull. Det ska jag nog fortsätta med i vår. Söta skor skaffade jag också till dansen :)Jag fastnade också i Farmville-träsket =)Och började lyssna på John Mayer tills Daniel fick fnatt =) (lyssnar på honom just nu)Helt plötsligt var det jul. Jag fattade ingenting. Hann knappt julstöka alls men lite godis fick det lov att göras i alla fall.


En massa snö kom det och det blev en vit jul för en gångs skull.Julafton firades hos mamma.Daniel fick en ny mössa av mig som jag tycker jag passar väldigt bra i =)Och jag fick användning för mina loppisfyndade "tomteskor"
Några böcker hann jag med att läa under året också. 54 stycken för att vara exakt :)
Jaha, det var 2009 det Lite kuligheter var det ju ändå trots att året kännts ganska tungt.  Nu är det snart dags för lite firande med grabbarna hemma hos lillebror.

Gott nytt år!!

Ja se det snöar...

Nuså är klapparna inlsagna och julgodiset bakat. I morgon blir det tjuvstart på julen hos Mathias och Ulrika i vanlig ordning. Ute snöar det för fullt och jag är ledig, känns rätt ok.

Jullov

Äntligen jullov! Nästan tre veckor ledigt, jobbigt...;) Gissa vad jag gjort första dagen på jullovet? Var på loppis faktiskt, kors i taket! Jag hade sett en fin 50-talsljusstake när jag cyklat förbi en loppis på väg till jobbet och var tvungen och kika om den fanns kvar. Det fanns den! Inte så dyr var den heller och jag fick extra lampor till och originalkartongen. Fin va!

Sonia Rykiel för H&M

Jag kom på att detta från början var nån slags modeblogg. Kanske skulle skriva nåt om det också... Hur som helst är jag sugen på de randiga underkläderna från HM. Snygga!

Books

Mamma undrade idag om jag hade någon önskelista. Jag påpekade att jag faktiskt är över 30 men hon ville ha en ändå. Jag nämnde en stekpanna men det räckte visst inte. Så här är några böcker jag är sugen på att läsa. De tre översta finns bara som inbundna, de andra som pocket. Man kan aldrig ha för mycket books!

     


   
RSS 2.0