Joggat

Idag har jag och brorsan sprungit ett litet pass i skogen. Första joggingrundan på åratal för mig men det gick helt ok. Dock blev det ingen lång runda men man får ju börja försiktigt. Förhoppningsvis kan jag ta tag i mig själv och springa fler gånger. Jag har en tendens att köra en gång och sen blir det inget mer. Ska försöka få igång flåset lite innan dansterminen börjar. Är sugen på en massa kurser i höst, jazz, modernt, salsa (som jag dansat förut) streetjazz, lyrisk jazz och en massa annat kul. Får se vad tiden och pengarna räcker till.

Nu blir det duschen och sen ska det grillas (om det inte kommer mer regn).


Bad days

Hej hopp! Har haft två ytterst dåliga dagar men hoppas att det blir bättre i  morgon. Då far vi åter till Stockholm. Daniel ska på en anställningsintervju igen. Jag tänkte gå ett varv på Barkaby sedan kan det bli ett besök på nån loppis, har blivit rejält biten =).  Hoppas på att Daniel snart får napp på ett jobb också. I morgon ska han regera på intervjun =).

Försökte fota nya hårfärgen med webbkameran. Blev ju bra....inte.

Stockholm

Gårdagen spenderades i Stockholm med sambo och bror. Daniel skulle på anställningsintervju så jag och brorsan hängde med för att kolla runt lite på stan. Vi möttes sen upp för en mumsig pizza och en tur till Söder. Jag gjorde ett litet second hand-fynd på Stadsmissionen, en jeanskjol för en tjuga. Köpte ett par t-shirts också. Brorsan stod dock för det mesta av shoppingen :).

Nu ska jag sticka iväg och träffa en arbetskamrat. Tjing!


Mjukglass på Mariatorget

Gårdagen

Igår fyllde Ulrika år och det bjöds på en massa fika. Knoddarna badade i en iskall pool. De undrade om vi ville bada men fiiifan va kallt! Trevligt  var det i alla fall.

Härliga sommardagar!

Några härliga sommardagar har det varit! Det har bjudits på poolhäng hos mamma, läsning på balkongen, grillning, loppisrunda, tjejfest och allmänt slappande. Precis som det ska vara alltså. Idag är vädret lite skiftande så det blir inget solande idag. Ska skicka iväg Daniel till sjukgymnasten och så blir det fördelsedagsfika hos Ulrika. Önskar att det alltid vore sommar!


Sol och bad. Älskar!!


Lördagens loppisfynd.

Poolen

Mammas pool har räddat vår sommar i år. Eftersom vi inte kan åka någonstans på semester får mamsen stå ut med oss rätt ofta. Igår var det kanonväder nästan hela dagen så vi passade på att bada (Daniel får nu äntligen böja sitt ben och plumsade i han med). Skönt var det ända tills det plötsligt kom ett rejält skyfall.

Idag skulle det vara dåligt väder men nu skiner solen. Mamma slipper oss dock idag, men i morron.... :)

Måndag 13/7

Några bilder från en rätt skön dag.



                     
   

Garderobsrensning pågår

Håller på och rensar för fullt och lägger ut på Tradera. Det hänger en massa saker i garderoben som inte används utan bara tar plats. Det är ju inget fel på sakerna, en del är t.om. helt nytt! Efter garderoben funderar jag på att ge mig på vinden...

Mina auktioner finns här.

Långt linne /tunika/klänning från MONKI strl MKlänning Design Merlene Schön strl 38Indianinspirerade loafers /wedins/minnetonkas strl 37Snygga sandaler  med stenar /ellos

10 år idag

Idag har jag och Daniel varit tillsammans i 10 år! Tiden går. Eftersom vi är luspanka och en del av oss är aningen handikappade blir det inga större utsvävningar idag. Vi har varit ute och fikat på kondis i alla fall och så får vi fixa till nån god mat ikväll.




Så här såg jag ut för 10 år sen då det begav sig...=)

Michael Jackson

Sitter och tittar på minnessttunden för Michael Jackson. Har även tittat på serien/filmen om hans uppväxt som visades tidigare. Michael har alltid varit en idol. Jag och brorsan hade alla skivor och jag klippte ut idolbilder från Okej-tidningar. Det känns lite konstigt att han är död, han har ju liksom alltid funnits. Han var bäst helt enkelt!


Höstmode

Idag damp La redoutes höstkatalog ner i brevlådan. Det känns ju lite jobbigt att tänka på hösten men samtidigt kul att kika. Jag hittade en outfit helt i min stil direkt. Såhär vill jag se ut i höst.

Slö och dagvill

Jag har blivit drabbad av den berömda latmasken! Orkar inte ta mig för någonting alls. Usch va jobbigt det är. Dessutom har jag ingen koll på dagarna längre. Det är tisdag idag va?? Det är hårt att vara ledig =). Funderar i alla fall på att ta mig ner till stan nån dag och i morgon är det pubkväll. De dagliga promenaderna jag skulle ta har tyvärr gått och gömt sig...

Tjejfilm

Daniel är bortrest ett par dagar så jag passar på att kolla på lite tjejiga filmer som jag vet att han inte skulle gilla. Ikväll blev det PS I love you. Jag köpte filmen för länge sen men har inte varit sugen på att se den, har inte haft ro att titta på film. Men nu blev det av i alla fall. Läste boken för nåt år sen också. Jag gillade filmen men man grinar ju hela tiden. Tur att jag tittade ensam :)

DVD Film: P.S. I Love You

twilight

Har precis kikat på filmen Twilight. Den var helt ok. Håller på att läsa den fjärde boken i serien och tyckte det kunde vara kul att se filmen också. Det jobbiga när man läst en bok är att personerna aldrig stämmer överens med bilden man själv skapat i skallen. Nu tyckte jag huvudpersonerna Bella och Edward funkade ganska bra men en del av de andra kändes bara helt fel. Dessutom fattas det ju alltid en massa detaljer när det blir film av en bok och det känns lite hoppressat alltihop. Men den får godkänt i alla fall. Nu ska jag ta och läsa klart sista boken, ett par hundra sidor kvar av de ca 750!

Breaking dawn -  Stephenie Meyer - Böcker       Twilight - DVD - Film

Jag idag

Hej hopp. Dagen började segt efter gårdagens lilla krogrunda samt en natt med mycket blixt och dunder. Läste lite på balkongen och degade. Sedan blev det grillnng framåt kvällen med sambo, bror och kompis. Jag och boysen som vanligt :). Idag invigde jag en långklänning jag köpt på ellos rea för typ 60 kr. Jätteskön men lite ovant med hellångt.


Usch, jag ser lite plufsig ut, men jag orkar inte vara nyttig så det får jag ta =)



Tre män krävs det för att sköta grillen. En kvinna för att göra resten =)

Glajjor

Fick idag hem en t-shirt jag ropat hem på Tradera. Den kommer från Red Rabbit och har solbrillor på framsidan. Fin va!

Ny och oanvänd t-shirt från Red Rabbit med tryck XS-L retro

Mera sol

Hjälp vad fort tiden går! Det är ju redan juli. Man väntar och väntar på sommar hela året och sen går det alldeles för snabbt när den väl är här. Vädret är ju helt perfekt just nu så idag blir det sola som gäller. Det ska regna nästa vecka så det gäller att passa på. Med en orörlig sambo är stranden svårt så det blir poolhäng hos mamsen, inte fel.

RSS 2.0