Blä

Ibland känner jag att jag är den där som duger att vara med i brist på bättre sällskap. När det är roliga saker på gång är det annat folk som gäller... Iofs har jag väl inte varit så kul det sista året. Dock finns det en del förklaringar till det... Nej, jag mår inge bra om det är nån som mot all förmodan undrar.

Jaja, skit samma. Nu ska jag åka ut till mamma och sola. Där duger jag =) Snart är poolen klar också. Då ska det badas!! Playa del Torshälla i sommar.

Sol och smörgåstårta!Idag ska en nybliven lärare firas med smörgåstårta. Grattis Ulrika!! Men först ska jag glassa en stund på balkongen. Rena rama högsommarvärmen ju!!

Fotboll

Ja, tro det eller ej, jag tittar på fotboll ikväll. Jag är hemma hos brorsan där det bjudits på både mat och efterrätt. Snart kommer chipsen fram också. Just nu är det halvtid och Barcelona leder med 1-0. Egentligen är jag inte så intresserad men börjar jag titta kan jag fasta och bli lite nervös. Jag och de fyra grabbarna som är här ikväll håller på Barcelona. Extra mycket håller jag på tränaren Guardiola, han är trevlig att titta på ;)


Betygsdax

Förra året vid samma tid skrev jag ett inlägg om betygssättningen. Publicerar samma igen nu:

Den här veckan sätter vi betyg. Det är ett helvete!!!

image1181

Mer Kierkegaard- tänkvärt för modebloggare?

Dussinmänniskan reflekterar inte och förhåller sig således inte självständigt till sitt liv. Hon gör som alla andra och flyr därigenom undan sitt val. Alla små barn och många vuxna är dussinmänniskor. Modehandlaren är ett exempel på en sådan dussinmänniska, eftersom han för sin utkomst är beroende av den allmänna smaken eller modet och därför följer det utan att själv ta ställning.

Dagens citat

Man förstår livet baklänges - men måste leva det framlänges (Kierkegaard)

Onsdag =Pubkväll

Jag är så förbannat trött att jag snart kollapsar!! Det ska bli skönt med långhelg nu. Ikväll blir det puben med några kollegor. Varje onsdag =). Ett och annat glas vin brukar slinka ner. Men först en dusch och lite vila i soffan.

Sliten...

känner jag mig just nu. Nationella prov, betyg och annat snurrar i skallen dygnet runt. Idag har jag suttit hemma och jobbat lite på förmiddagen. Snart dags för lunch och sen till lektion följt av möte i eftermiddag. Längtar till betygen är satta!!

testbild

Vad tycks om de här roliga t-shirtarna från Shirtstore? Testbilden är ju riktigt cool och vem minns inte Tom Cruise i filmen Cocktail? =)

 

Give it to me baby!!

Hur snygg var inte den här då!! Den som vill köpa den till mig kan göra det här.

Scille Blus Nolita

Ny header

Nu gick det! Lite liten och lite för mycket åt höger men det får duga.

Designförsök

Har suttit och försökt få till en ny header. Det jag lyckats med är att ta bort den befintliga. Dessvärre får jag inte dit den nya bilden. Skit också!!! Hur gör man??

Skor säljes

Nu har jag lagt upp lite nya auktioner på Tradera. Bland annat dessa sandaler med nitar som visade sig vara för stora för mig =(.  Kolla in auktionerna här!

Sandaler med nitar från Din Sko -trendiga

dansat

Efter ett par veckors uppehåll var det äntligen dags för en danslektion idag. Modern dans stod på schemat. Tyvärr har dansläraren skadat sig eller nåt så det blir vikarie men hon var duktig hon med. Men det känns lite skumt att ha en danslärare som är lika gammal som mina elever hehe. Skönt att röra på sig var det i alla fall.

Rödtott?

Nu är jag fruktansvärt trött på mitt hår igen. Jag har färgat över det så många gånger så det nästan är svart. Är nu lite sugen på att bli rödtott igen. Tyvärr lär ju inga färger bita på håret nu. Jag pratade med en frisör idag som tipsade om att först göra en massa ljusa slingor och sedan tona över. Kanske ska testa det. Rött är ju kul :)

Klicka för att förstora bilden

Klänningsdax

I juni tar min klass studenten och då vill man ju klä upp sig lite. En ny klänning til detta tillfälle vore inte fel. Jag är sugen på denna från La Redoute.

Mer Florens

Ännu fler bilder från Florens i ett annat collage gjort på picnik.com. Det är inte en påskkärring ni ser till höger, det är jag som blivit en aning blöt i ösregnet på vandringen mot vingården vi besökte.

Kul med foton

Sitter och grejar med mina foton från Florens. Kul att göra collage med bilderna. Här är bilder tagna från en utsiktsplats, på en restaurang och lite glass.

En outfit

Igår fotade jag en dagens outfit för en gångs skull. Kass kamera och fotad i spegeln men ändå :). Kände mig vårig med randig tröja och chinos.


Topp och väst från Lindex, chinos från HM


Sköna maj välkommen!

Våren är här. Ledig i tre dagar. Grilla, grilla, grilla. Känns helt okej faktiskt. Häromdagen köpte vi ett gäng pelargoner och i köket har pastellerna tagit över. Snart sommar!! Me like!

RSS 2.0