Lördagsloppis

En obligatorisk loppisrunda blev det idag. Lite porslin och annat smått och gott fick jag med mig hem. Nu får jag nog ta och lugna mig lite med fyndandet dock, det börjar bli fullt i skåpen...

Ännu en burk....50-talstallrikar från Gefle/Upsala EkebyEtt fint fat från samma tillverkareEn gräddsnipa med solrosor. Har tidigare fyndat koppar och fat i samma serie.

Lördagen

Tjohej. Är singel ikväll och har lyxat med att sätta i mig en balja kräftor till middag. Gott var det.

Min loppisblogg

http://jennysblogg.blogg.se/loppisfreak/

Shoppat

Idag har jag shoppat lite. Jag hade ett presentkort jag fått från Gratis Bio. Det blev en jeansskjorta från Gina Tricot. Fin va!

CD-comeback

Folk vill nu veta vad jag önskar mig när jag fyller år och det är ju alltid lika svårt att svara på. Förr var ju cd-skivor en bra present och nu är det faktiskt två skivor jag skulle vilja ha. Spotify i all ära men det går ju inte att lägga över låtarna i MP3-spelaren. Vill ju ha musik med på promenader och så. Spotify funkar visserligen i nyare telefoner son Iphone så om någon vill ge mig en sån är det också helt ok =P

Skivorna jag är sugen på är Adele, 19 och Sara Bareilles, Little Voice.


                                  

Det finns inga lyckopiller

Försöker förgäves att få tag på boken Det finns inga lyckopiller av Bodil Malmsten men det verkar hopplöst. Slutsåld överallt och inte hittar jag den begagnad på nätet heller. Skit också! Lånade den på högskolebiblioteket för flera år sedan men har ännu inte lyckats få tag på ett eget ex =(.  Någon som har ett bra tips på sidor med begagnade böcker på nätet?

Sängdax

Nyss hemkommen från en kväll med tjejerna. Vi käkade kräftor och pratade så jag är helt torr i munnen nu. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och läsa min nya tidning. Sovmorgon och inga som helst planer i morgon. Najs!!

Önskeböcker

En massa nya böcker har kommit som jag vill läsa! Synd att det dröjer innan de kommer ut på pocket, blir lite dyrt att köpa inbundet. Mest är det deckare som ni ser men jag är även nyfiken på Michael Nyqvists bok om hans upplevelser av att vara adopterad.

   

   

Loppis trots krassligheten

Ett litet loppisbesök blev det idag. Jag kände att jag behövde komma ut lite efter en vecka i sjuksängen. Inte mycket kom med hem, gjorde av med 15 kr på en liten burk och en bricka. Jag var lite sugen på en tavla jag hittade för 30 kr men jag köpte den inte. Nu ångrar jag mig lite så jag får se om den finns kvar nästa lördag.
 
Detta motiv hade tavlan men jag tyckte nog att den var lite mörkare i färgerna. Namnet var Flicka i tankar. Fin var den i alla fall. 30 kr, varför slog jag inte till???


Leopard?

Man kanske ska satsa på en djurmönstrad kofta till hösten. Denna kommer från Lindex. Vet inte vilket djur de syftar på dock. Känns som fel färg för en leopard. Snygg i alla fall :)

Lindex Shop Online - Cardigan

Klen

Åkte på en rejäl förkylning i helgen och känner mig inte helt hundra idag heller. Jag har lugnt på jobbet på förmiddagen så jag segar här hemma lite innan det är dags för fyra lektioner på raken. Usch och blä för förkylningar!!

 

Helgen

Ooops, vilken kass uppdatering det var här då! Veckan har varit en vanlig arbetsvecka så speciellt mycket kul händer ju inte. Dansat lite och varit på puben annars inget speciellt. Jo, mormor fyllde ju år också så det blev smörgåstårta. Kanske hänt en del i veckan ändå =). Därför man inte hunnit uppdatera månne...

 I helgen har vi varit i Karlskoga och firat Daniels mamma som fyller år i morgon. En massa god mat har det bivit som vanligt. I går var Daniel och Magnus på tur med farmor så då passade jag och Karin (Daniels mamma) på att besöka Karskogas loppisar. Mycket trevligt! Hittade en del gobitar också.


      

Nu är helgen redan slut och man ska masa sig upp och jobba i morgon. Känns sådär för jag har lyckats dra på mig en förkylning. Tålde väl inte Värmlandsluften. Bara det inte är nån grissjuka man åkt på!

Dags för lite mat och sen blir det bingen. See you!!


Bild från idag: Sima har fått syn på grannens katt.

RSS 2.0