Klädkod: kavaj

Hjälp, jag ska på bröllop! Jag och D är bjudna på bröllop till en av hans arbetskamrater. Jag har träffat människan en gång och känner väl i stort sett ingen som ska dit... Det blir säkert trevligt men vad f-n ska man ha på sig??? Klädkoden är kavaj. Jaha?? Mannen ska ha kavaj har jag förstått i alla fall. Klänning blir det väl men hur fint ska det vara? Hur kort får det vara? Vilken färg får det vara? Är svart a big no no?

Har några alternativ just nu:

Köpte en klänning igår på HM. Provade en medium som var för stor. Tog då en small men orkade inte prova. Den passar men satan så kort! Känns kanske inte helt appropriate på ett bröllop?Alternativ nr 2 kommer också från HM. Funkar svart botten?Alternativ 3 är en randig loppisfyndad klänning:


Bad day

Haft en riktig skitdag idag. Vad sägs om en kvarts lunch vid skrivbordet följt av fyra timmar "roliga" möten. Ne, usch! Men i morgon ska jag på mat- och vinmässa. Hoppas det blir bättre. Nu ska jag lägga mig så den här usla dagen tar slut. Gonatt!

Söndag

Shit, nu har hela helgen gått igen! Sitter just nu hemma hos brorsan som vi har firat då han fyller år i morgon. Skulle hem men jag hade glömt nyckeln och Daniel är inte hemma... Jaja, får väl städa och rätta uppsatser en annan dag. Brorsan håller på och målar i köket, eller kök och kök, just nu kan det knappast kallas kök...

Tjött

Trött i skallen och torr i munnen efter en hel dag med utvecklingssamtal! Tur att det bara var trevliga elever och föräldrar.

Dansat

Det blev en lång dag på jobbet idag. Konferens hela dagen plus några timmars extraarbete, usch! Var på uselt humör nät jag kom hem och ville bara ligga och deppa i soffan. Men, jag stack iväg och dansade i alla fall och det kändes bra. Fortfarande på lite småkasst humör men bättre i alla fall. Träningsvärk i morgon lär det bli!


Sprungit

Jomen, vad bra det gått med att skriva ner träning här då... Jaja, idag har det blivit en liten löprunda med brorsan i alla fall. Inte så långt och inte så fort men bättre än inget. Dock verkar det som beachformen 2010 kommer vara usel om jag inte ligger i som satan nu... och det vet vi ju vilken karaktär jag har... Det blir dans måndag och tisdag i alla fall efter påskuppehållet. Ska försöka att inte äta allt jag ser också =)

Partaj!

Ikväll är det 3 x 30-årsfest! Det vill säga tre 30-åringar och en fest. Lite beslutsångest vad gäller klädvalet men det lutar åt att jag trotsar tjockångesten och trycker ner mig i en tajt klänning. Den på bilden fastän en svart är det... Får se hur det slutar :)


Bild: HM.com

Loppishyllor

Nej, jag har inte köpt hyllorna på loppis men det mesta som står på dem =). Idag fick vi äntligen upp ett par hyllor i köket för alla prylar jag samlat på mig. På köksbordet står ett par av gårdagens fynd: den bruna burken och brödskrinet från Nils Johan.

RSS 2.0