Dansa!

Nu är det tuffa dagar på jobbet! Fullt ös med lektioner och planering. I morgon möte med chef och facklig representant. Får se vad det resulterar i...

Roligt är att dansterminen börjar idag och att allt är gratis första veckan! Jag är helt slut men lite jazzdans ikväll blir det nog ändå =)

Blä!

Första veckan på jobbet har inte varit rolig. Total kaos, ingen information och en chef som inte vill förstå. Igår var sammanbrottet nära. Blir det ingen ändring vet jag inte vad jag gör.

Dagar som igår är det tur att man kan ta cykeln ut till mamma och prata och busa med Stina. Hon blir tokigt glad när man kommer och hälsar på. Det uppskattas :)


Slut på det roliga

Igår var det dags att börja jobba igen och det gick ju som förväntat. Inget schema klart, för många timmar i min tjänst, en grupp elever som skulle delas i två grupper var naturligtvis inte uppdelade. Ja, som vanligt alltså. Idag kompar jag så det blir att vara på krigsstigen på måndag istället. Det kan bli ett spännande år =)

Sommaren 2010

Snart dags för jobb efter drygt 7 veckor sommarlov. Det känns lite tungt att börja jobba men jag känner mig ändå nöjd med min semester. Det har varit en kanonsommar.

Detta har hunnits med:

♥ Två turer till huvudstaden, en med mamma och lillebror, en med bara lillebror. Shopping och strosande och  ätande. Najs!

♥ Ett par dagar i Karlskoga med sambo och bror. Sol och bad, grillning och Yatzy. Najs!

♥ Äntligen fick vi råd med en utlandsresa. En vecka på Teneriffa med perfekt väder. Naaaajs!

♥ Mamma skaffade valp. Mycket har det busats med lilla Stina =)

♥ Lite sol och bad i mammas pool. inte fel alls.

♥ Läste några böcker.

♥ Klippte håret kort. Idag blev det ännu kortare =)

     

     

   

    

    

   
   
   
 


Augusti redan?

Hur kan det var augusti redan? Det kan inte stämma. Nästa vecka börjar man jobba igen, hjälp! Jag vill tillbaka hit:


RSS 2.0