My style

Såhär tänker jag se ut i vår. Perfekt jobbklädsel.  Känns som min stil också. Klänningen är beställd :)

Bild: laredoute

My future husband :)

Slut som artist

Trött som en jag vet inte vad idag! Det var fullt ös på jobbet fram till ca kl 2 då luften gick ur totalt och då var det tre timmar kvar! När jag kom hem vid halv sex var jag heldäckad. Varm och ont i hela kroppen. Fick skippa dansen idag, skit! Känns något bättre nu, får lägga mig tidigt så jag är piggare i morgon. Vägrar missa en balettlektion! Så kul är det! Dessutom sa läraren att jag har "fina fötter och mycket potential" hihi. Potential för vad vet jag inte. Känns liksom inte som man kommer satsa på en karriär vid 32 års ålder. Iofs hade hennes för detta kille börjat dansa vid 34 och varit med i ett känt danssällskap i New York vid 36 så vem vet...

Ballerina Ulyana Lopatkina (Photo: First Run Features)

Ooops

Råkade beställa dessa från HM...

Trött

Shit, vilken seg dag det blev idag. Kom inte upp ur sängen förrän vääääldigt sent och har svårt att komma igång med något. Ska i alla fall ta hand om lite tvätt och annat skoj man kan göra en lördag. I morgon blir det en tripp till Karlskoga. Det blir trevligt men jag blir lite stressad över att vara borta en hel dag. Behöver jobba lite egentligen. Kan ju göra det idag men jag behöver släppa jobbet ibland också... Söndagar brukar funka bättre att jobba.

Nåja, jag får väl ljuga ihop nåt som vanligt när jag inte rättat klart uppsatserna när jag lovat... Och bara en vecka kvar till sportlov nu! Ska bli såå skönt. Sen får det fanimej bli vår! Får ju deppsjukan av det här vädret.

Veckans västa och bästa

Veckans värsta
- Bilen ännu mer trasig, kom igen nu bilskrälle!!
- Mer snö och kallt. Sluta nu!!

Veckans bästa
- Daniel har fått nytt jobb. Börjar 1 mars. Hoppas på en normal arbetsplats nu med lön och annat skoj!
- Två roliga danslektioner!
- En kulig pubkväll. Go Squiffingly!

Träningsdagboken

Har ju alldeles glömt bort träningsdagboken. Uppdatering för förra veckan och den här veckan kommer här.

Vecka 5
* Hip hop-lektion 60 min
* Balett 60 min
* Zumba 60 min
* Fridans 60 min

Vecka 6
* Hip hop-lektion 60 min
* Balett 60 min

Får se om jag orkar gå på salsa ikväll också. Kl 21 börjar det, lite i senaste laget...

Ljusstaken

Inspirerad av Antikrundan gjorde jag lite efterforskningar på ljusstaken jag köpte på loppis för 50 spänn. Den kommer från Ystad Metall och är tydligen designad av Gunnar Ander. 2008 var utropspriset för en likadan på en auktion 700kr. Visserligen har färgen skavts bort en del på mitt exemplar men ändå. Jag visste väl att det var ett fynd =)

Februari!

Äntligen är januari över! Det närmar sig vår även om det känns rätt tröstlöst just nu... En riktigt usel måndag har jag haft idag, usch! Allt skulle nog kännas bättre med lite sol och värme.

Hur som helst skulle jag ju visa bilder på ett par loppisfynd jag gjorde  helgen. Jag köpte en (ful) liten gungstol som jag tänkt måla om och byta tyg på. Frågan är om den ska bli vit med ett ljust tyg eller mörkbrun med ett mörkare tyg...  35 kr kostade den i alla fall. Hittade även en ljusstake från Ystad Metall för en femtilapp.
RSS 2.0