Semestern

Semestern på Teneriffa var perfekt. Bra väder, bra lägenhet, god mat och br böcker. Inget att klaga på. Vill tillbaka nu!

Snart måndag...

men vem bryr sig? Fortfarande ledig ju =)

Nästa vecka ämnar jag att göra följande:

* Måndag: packa, grilla hos mamma

* Tisdag: Åka till Arlanda för att att sedan flyga till Teneriffa

* Onsdag  - söndag: Gissa tre gånger? =)

Teneriffa!

Vi har bokat en sista minuten-resa! På tisdag åker vi på en hederlig charter-resa till Teneriffa. Wiiiiee! =)

                                                                    Här ska vi bo

Paraiso del Sol / El Paradero

Semester

Semester är skönt! Ungefär halva min semester har gått och jag känner ingen som helst längtan att börja jobba igen. Fint väder har det varit så det är mycket sol och bad. Ett par dagar i Karlskoga har vi hunnit med, annars är det mammas pool som gäller. Där finns ju även Stina, en valp på ca 10 veckor som vi busar med :) Kanske hittar vi en sista minuten-resa att dra iväg på. Inga planer har vi gjort och det är rätt skönt.Hattifnatti

Vill ha en hatt. Vet inte varför...

Badväder!

Ännu en dag med härligt väder! Vill alltid ha sommar! Blir nog en tripp till mammas pool även idag. Måste snart ta mig till en sjö och bada också, pool räknas nästan inte :)

HM news

Torsdag innebär påfyllning hos hm.com har jag lärt mig. Hittade en massa fina saker. Hur söta är inte shortsen i spets?! Skulle dock själv se lite  knäpp ut i dem är jag rädd. Klickade i alla fall hem en prickig klänning och två koftor. Tyvärr är det lite lång leveranstid så jag ska kika i Stockholm i morgon om det finns där. Det är nämligen shoppingresa på gång, wihoo :)


RSS 2.0