Sommarläsning 2010

Sommarlovet har pågått i en vecka och det är hög tid att påbörja listan med årets sommarläsning. Hur många hinner jag med i år tro. Hela årets lista finns här.
1. Carin Gerhardsen: Mamma, pappa, barn

2. Harlan Coben: Den oskyldige

3. Håkan Nesser: Berättelse om herr Roos

4. Mari Jungstedt: Den dubbla tystnaden

5. Anna Jansson: Först när givaren är död

6. Mons Kallentoft: Sommardöden

7. Peter Robinson: Mörkrets alla färger

8. Björn Hellberg: Den vita döden

9. Harlan Coben: Borta för alltid

10. Herbjörg Wassmo: Det stumma rummet

11. Truman Capote: Frukost på Tiffany's

12. Herbjörg Wassmo: Huset med den blinda glasverandan

13. Kathryn Harrison: Kyssen

14. Marianne Fredriksson: Anna, Hanna och Johanna

Bröllopsfeber

Fortfarande råder bröllopsfeber i Sverige. Det är inte utan att man drabbas lite. I lördags åt vi trerätters "bröllopsmiddag" med Daniels bror och sambo samtidigt som kungligheterna. Very nice och lite royal. Ska jag gifta mig nån gång blir det definitivt inga snoffsigheter. Ingen dress code och inget jäkla honörsbord och annat trams. Enkelt och gärna lite ohemiskt/vintageaktigt. Den här klänningen skulle inte sitta fel vid ett sådant tillfälle :)


Smaldags!

Nej nu är fan måttet rågat! På måndag är det jag som tar tag i mig själv och börjar träna och sluta äta allt jag ser :) Ser fan ut som en gammal fet kärring, usch! Bror har nu gjort klart sitt kök så han ska få springa med mig nu när han har tid. Sen måste det bi promenader varje dag. Synd att dansen slutar på tisdag men jag får väl dansa i vardagsrummet :) Det här duger ju inte!!

Studenten

Idag har mina treor tagit studenten. Det var roligt att vara med men vi grät en liten skvätt också. Nu är det bara tre arbetsdagar kvar till sommarlov!!! Känns helt galet men välbehövligt. Tröttare än såhär har jag nog aldrig varit. Kommer sova mig igenom  första veckan. Förra året festade vi till på studenten men i år är det mysbyxor i soffan som gäller. Glamouröst värre.Juni

Det är redan juni! Härligt men man blir lite stressad ju. Vad hände med maj?? Juni betyder i alla fall sommar. Snart skolavslutning och sommarlov! Ska bli sååå skönt, känner mig ganska slutkörd för tillfället. Men nu börjar man se ljuset i tunneln.

Tänker fira att det är juni med att gå på bio ikväll, SATC 2 blir det såklart :)


Bild från mammas trädgård:)

RSS 2.0