Me against the music

Jahopp, här ligger man nerbäddad och är sjuk. Kul värre. Bestämde mig för att sluta gå till jobbet när jag är sjuk och lida mig igenom dagen. Hoppas på att bli frisk till helgen för då har min kollega Britney-fest och min outfit börjar bli klar. Lyckades bestämma mig till slut, tack och lov finns det Brittan-videos där hon har kläder på sig :)

Jag ska vara den här Britney där hon har både långbyxor och överdel som inte visar magen.

man vet att man lever :)

Den här veckan kom eleverna tillbaks till skolan, puh!! Det är riktigt kul att de är tillbaks. De första veckorna utan elever är sååå tråkiga. Men herregud vad trött man är!!! Jenny, det funkar inte att skriva ut!!!! Jenny, kan jag få mitt schema!!!! Jenny, vart ska vi vara?!!! Jenny, Jenny, Jenny, Jenny!!!!! Hihi, man vet att man lever i alla fall =)

Skönt är att jag är mentor i en trea nu så det vet redan vad som gäller. Tråkigt är att de slutar om ett år, jag kommer gråta ihjäl mig på studenten. Det är något speciellt med den här klassen. Färgning av ögonfransar är inplanerat =)

Det här med barn...

Alltså ärligt talat, man blir ju lite trött. När man inte har några barn får man inte vara trött, känna att man inte har tillräckligt med tid, tycka det är jobbigt att ha svårt att sova, tycka det är jobbigt att separera efter 12 år... you name it! För när man inte har några barn kan man nämligen inte ha några problem eller må dåligt, det visste ni väl??

Att ha barn innebär  också att man vet lite bättre än alla som inte har barn, att man har rätt att klaga lite mer och säga åt puckon utan barn att "vänta tills du får barn... då kan du börja klaga".

Med tanke på hur jävla jobbigt det verkar vara är det ju ett under att folk överhuvud taget skaffar barn. De är dåliga på att sälja in idén i alla fall =)

Enough said...

Brittan-party!

En kul sak är att jag ska på Britney Spears-fest i början av september. Klurar på outfit, det finns en del att välja på...om man vill vara halvnaken... men det vill man kanske inte =)

Street art

Det häftigaste stället vi besökte i Berlin var Kunsthaus Tacheles. Det var sååå häftigt. Ett gammalt hus som skulle rivas 1990 tror jag det var ockuperades av konstnärer som fortfarande håller till där. Varenda vägg var målad med graffiti och konstnärer satt och målade och gjorde konstverk. Nästa gång vill jag gå dit på kvällen, det ska vara ännu häftigare tydligen.

Tog lite bilder:

Back to work

Idag var det dags igen. Slut på semestern och tillbaks till verkligheten... I och för sig blir det smygstart med kick off i morgon i form av en dagskryssning till Åland. Sedan kompar jag fredag och måndag hihi. Det roliga är ju när eleverna kommer veckan därpå, innan dess är det rätt segt.

Sommaren har varit helt okej trots allt. Har mest varit hemma och tagit det lugnt vilket jag nog behövde. De sista dagarna blev det inte mycket till vila dock. Det var fullt ös med loppisturer, partaj, återsträff med en klasskompis, kräftor, lite mera partaj... =)

Nu verkar sommaren vara slut eller så har den tagit lite paus bara. Hoppas på det sistnämnda. Riktigt tråkväder idag. Ösregn hela dagen! Tjohooo...

Lite sommarbilder:
Låt den aldrig ta slut

Sommaren alltså <3<3<3RSS 2.0