Threading

Tjohej! Idag har jag varit och plockat ögonbrynen med tråd. Det gjorde duktigt ont! Men snabbt gick det och bra blev det. Passade på och ta överläppen också, ajj!!

sleepless

Dags för en period av sömnlöshet igen verkar det som, jippiiieee!! Tur att det finns spotify, youtube, svtplay och annat skoj att sysselsätta sig med. Och books förstås. Tur också att det är lov till veckan. Tur också att mina inlägg är så fruktansvärt intressanta...eller?

Sonntag

Söndagar innebär balett. Idag fick jag inviga mina nya små balettskor :). Det var kul som vanligt men ooooj va trött ja blev idag. helt slut! Resten av söndagen är än så länge oplanerad liksom hela nästa vecka. Jag har ju sportlov nu :)


Go blonde?

Funderar starkt på att bli blondin. Jag har haft en hel massa färger på håret, rött, brunt, lila, koppar, slingat men aldrig blont. Kommer antagligen se helgalen ut men man måste ju testa. Får se om blondiner har roligare :)

Typ såhär :D

Sköna söndag

Söndag, sol, städning, salsa (och balett men det börjar ju inte på s och förstör ju hela grejen). Brukar inte gilla söndagar men tror det var ett bra drag att anmäla mig till två danskurser på söndagar. Gå upp och pula lite hemma, gå iväg och dansa, hem och pula lite till, äta middag och avsluta med salsa. Dessutom är den värsta jobbpaniken över för tillfället. Nu är det bara mycket att göra istället för hysteriskt jättemycket :D.

Nu blir det äta lite, städa lite, kolla lite tv (kanske jobba lite) innan det blir mera dans ikväll. I like it!

RSS 2.0