Sommaruppdatering

Hjälp, semestern är ju snart slut!! Hur gick det till nu igen?? Jag har ju inte gjort nåt känns det som...som vanligt. Bäst att sammanfatta lite så ja ser att jag kanske hunnit med lite i alla fall.

Detta har hänt:

* Stockholmstur med bror (en till ska vi hinna med innan det är dags för jobb)
* Zumbat och dansat afro med Robin. Kuuul =)
* Blonderat håret :)
* Varit på möhippa och bröllop
* Badat lite i poolen
* Sprungit med bror, det börjar ta sig :)
* Tre dagar i Berlin, kul =)
* Läst några books (dock avsevärt färre än vanligt)
* Försökt komma iordning i lägenheten (går långsamt framåt)

En del har man ju gjort i alla fall. Mycket vila också. Har varit välbehövligt kan jag säga. Nu hoppas jag att hösten blir bättre än våren =)

Jag i mitt nya hår, i Berlin =)


Lite mer vågat

Ingen nyhet att jag älskar att dansa. Det senaste jag testade var afro, det var kul men inget jag riktigt fastnade för. Nu planerar jag och min vän Robin att testa pole dancing hihi. Tyvärr finns det inte här i stan så vi får försöka hitta nåt ställe i Stockholm. Han är för rolig lilla Robin, min nya tjejkompis typ  =)

Hardcore-pyssel!

Har kommit igång med pysslandet! Tyvärr blir jag lite ivrig och påbörjar tio projekt samtidigt. Ska försöka göra en lampskärm, håller på med ett lapptäcke och en del andra grejer.

Det första projektet är i stort sett klart. Ett lager lack till bara =)

Roliga språkfel

Nog för att man är arbetsskadad men ibland är det ju bara för kul. På barnmenyn (eller Barn Meny som de kallar det)  hos Marys Café:

Pangkakor med sylt & grädde.

MihihiKommer inte på nån rubrik...

Hej svejs! Fick en kommentar i bloggen idag, härligt! Då blev jag glad. Har dessutom haft flera bra dagar på raken. Bröllop i lördags, mycket trevligt, sedan har jag varit hundvakt åt lilla Stina i två dagar. Vi har promenerat, joggat och latat oss. Just nu ligger hon under min säng och sover.

För övrigt börjar jag bli jättesugen på loppis igen. Tyvärr har mina favvoställen i stan stängt över sommaren och jag har ju ingen bil så jag kan ta mig någonstans... frustrerande. Min loppisblogg har ju legat på is ett tag, måste uppdateras vid tillfälle.

Jahaa, vad mera? Jo, jag ska ju åka till Berlin om ett par veckor. Det ska bli kul. Tips på vad man kan hitta på där mottages mer än gärna =)

Odjuret som just nu ligger under sängen =)

 

Dum dum da dum, dum dum da dum (Here comes the bride)

Lördag idag och jag ska på bröllop. Min kollega Michelle ska gifta sig med sin Bella idag. Det ska bli kul men jag fasar lite för att mina kollegor har fått för sig att vi ska hålla tal. Usch! Men men jag överlever väl. Vädret ser ju lovande ut än så länge, hoppas det håller i sig.

Det kommer bjudas på italiensk buffé då den ena bruden är halvitalienska. Släktningar från Italien är influgna men jag har tyvärr inte övat upp min italienska. Efter lite vin ska det nog lösa sig ändå =)RSS 2.0