On my tippy toes

Ikväll har jag premiärdansat på tåspetsskor! Herregud vad ont det gjorde i tårna!!!!!! Började med 90 minuter vanlig balettklass följt av 45 minuter tåskola. Mina tår hatar mig just nu. Fattar inte hur det ändå kan vara roligt men det är det! =)

Vad hände?

Jaha, är helgen redan slut?? Det var ju nyss fredag. Har hållit igång ovanligt mycket med promenader, svampplockning, loppis och grejer. Vill inte ha måndag! Helgerna är för korta... Förresten har jag träningsvärk så jag knappt kan gå. Kanske måste sjukskriva mig :P

Dance like nobody's watching!

Ikväll var det premiär för balettkursen. Det känns i tårna och i morron kommer det nog kännas både här och där... Fredag kväll mellan sju och kvart över nio är ingen optimal tid men det finns ju sämre sätt att spendera sina fredagkvällar =). Nytt för i år är att jag ska prova på tåspets. Har lite svårt att få skorna att sitta som de ska bara... men det kommer bli kul om än smärtsamt. Nu blire sova snart. Upp och ta en promenad till loppisen med Robin i morgon, sen  film och vin med Ulrika på kvällen. Det känns som en bra lördag. Natti! :)

Kategori: kaxiga elever på fb :)

Lirar upp min svensklärare på läktarn, det är fan respekt!

It's Britney bitch!

Galen kväll igår. Ett hus fullproppat med Britneys och några K-feds. Britney-musik från kl 19-03. Röda lackdräkter, glittriga kroppsstrumpor(och då pratar vi om männen). Taxichauffören tittade undrande när fyra Britneys hoppade in i bilen. Helt sjukt, men kul! =)

Här är jag/Britney :) Kul att mina nya grannar satt utanför när jag skulle iväg hehe :)

RSS 2.0