Snaaaart lov!

Ikväll blev det lite vin och skitsnack med kollegorna på vårt favorithak. Välbehövligt vill jag lova. I morgon är det fredag sedan är det ledigt i en vecka. Hallelujah!!!

Lärare på väg mot nervsammanbrott får snart lov

Tack gode gud av påsklov närmar sig!!! Mina elever är vanligtvis inte otrevliga och aggressiva men att under en vecka bli kallad jävla CP och du är fan dum i huvet kändes ju sådär. En dator flygandes genom klassrummet på det kändes inte heller sådär jätteskojsigt just då. Men men människan bad om ursäkt och nu är det snart lov, mer välbehövliigt än vanligt :))  Idag var det i alla fall en elev som tyckte att boken hon läst på engelska var riktigt bra fastän hon hatar att läsa, man får vara glad för det lilla :)

Sur lärare på väg mot nervsammanbrott

Jag ska fan bli skolkurator, det verkar lätt. När en lärare ber om hjälp i en fråga kan man bara säga: läs på sidan 17. Tackar!!

Salsakryss - what to wear??

Det lutar åt att åka på salsakryssning i slutet av april. Kuuul!! Men vad sjutton har man på sig?? Det stora problemet är ju skor... man vill ju kunna hålla igång utan att få alltför ont.

RSS 2.0