Loppisuppdatering

Nu har det varit tyst här ett tag, det måste styras upp. Lite nya loppisfynd tänkte jag bjuda på. Förra lördagen försov vi oss här hemma så det blidde inga loppisar. Idag har det däremot blivit en liten runda, och i torsdags var jag tvungen att stilla suget lite med ett loppisbesök också.

Denna söta lilla kastrull blev min för en tia hos Röda Korset. Kunde inte motstå mönstret på den.Fler tallrikar till min Asiatic Pheasants-servis (Gustafsberg).


En liten bricka att lägga telefoner och nycklar på i hallen samt en vit tjusig duk.


Idag hittade jag två tallrikar från Upsala Ekeby, dekoren heter Ax. Tyvärr upptäckte jag ett nagg på den ena först när jag kom hem men den är fin ändå.


En liten ugnsfast form, Rörstrands Sats, fick jag för en femma. Se så fint den passar ihop med tallrikarna :)


Förutom dessa tjusiga saker hittade jag en ursnygg 50-talssoffa som jag önskar att jag hade haft plats för. Då hade jag köpt den direkt. Dessutom fanns två fina soffbord i teak för 130 kr styck!!! hos Pingstkyrkan men de hade någon redan norpat. Synd, det hade varit en perfekt present till en kompis som är ute efter ett sånt. Men, men, nästa gång får jag väl hänga på låset och vara förste man in!

Veckans skål

Idag försov jag mig så det blev ingen loppis. Vaknade kl 10 då bästa loppisen öppnar så det kändes som det kunde kvitta. Tur då att jag smet in på Myrornas igår efter jobbet annars hade nog abstinensen blivit för stor. Köpte en liten skål för en tia och en duk i starka färger (syns dåligt på bilden) för två.
Flicka i tankar

Den här fina tavlan fick jag för 30 kr hos Pingstkyrkan. Den hänger numera i vardagsrummet. I like it!


Tallrikar

Fina tallrikar från Gustafsberg (Rhea) fick jag av sambons mamma i 32-årspresent. Jättefina är de. Fem stycken flata och två djupa var det så nu har jag en dekor till att spana efter på mina loppsrundor =)


RSS 2.0