Fler fynd

Förutom porslinet har jag fyndat lite annat idag och tidigare i veckan. Det börjar bli ont om plats här hemma...

     

 


Porslin

Idag har jag varit på den obligatoriska loppisrundan. Lite smått och gott kom med hem så klart. Mest nöjd är jag med ett fat och två tallrikar jag köpte för en tia styck. Gillar verkligen formen på detta porslin.

   
Lisa Larsson?

Köpte denna fina elefant i glas för ett tag sedan. Kan det vara Lisa Larssons design tro? Jag vet att hon designat en likadan men hur vet jag att det är den?


Lördagens loppisfynd

Lördag betyder ofta loppisrunda numera. Två loppisar hanns med idag. En massa onödiga men fina saker fick följa med hem.

Jag hittade ett fat till servisen jag samlar på, Asiatic Pheasants, Gustafsberg. 30 kr kostade det.Även detta fat (Alva) fick komma med hem.Dessa små kar till salt och peppar kunde jag inte låta bli. Svärmor har likadana =).Återkommer eventuellt med bilder på resten av fynden.


Plåt

Här kommer en bild på gårdagens loppisfynd. Endast plåt bidde det. En liten ask till sockret för en femma och en bricka för en tia.Lite loppis trots krassligheten

Ett litet loppisbesök blev det idag. Jag kände att jag behövde komma ut lite efter en vecka i sjuksängen. Inte mycket kom med hem, gjorde av med 15 kr på en liten burk och en bricka. Jag var lite sugen på en tavla jag hittade för 30 kr men jag köpte den inte. Nu ångrar jag mig lite så jag får se om den finns kvar nästa lördag.
 
Detta motiv hade tavlan men jag tyckte nog att den var lite mörkare i färgerna. Namnet var Flicka i tankar. Fin var den i alla fall. 30 kr, varför slog jag inte till???


Izmir

Jag har mest kikat efter svenskt porslin på mina loppisrundor hittills. Men kolla in detta snygga mönster på porslin från Villeroy o Boch! Izmir heter serien. Jag hade en karott på gång på Tradera men glömde bort den så den hann avslutas. Ingen köpte den ens! :(. Detta ska jag spana efter på loppisar!Veckans och helgens loppisfynd

Här var det kass uppdatering ser jag. Bäst att ladda upp lite bilder på de senaste loppisfynden. I veckan var jag runt och kikade på Myrornas och Röda korsets butiker. En del smått och gott blev det som vanligt.

På Myrornas hittade jag ett uppläggningsfat från Upsala Ekeby. På Röda korset hittades en hel del saker, bland annat tre tallrikar Lansett, från Upsala Ekeby för en femma styck och ett gäng assietter fär en eller två kr styck av okänd tillverkare. Made in Italy står det. Tyckte de var lite shabby chica :)

    

I helgenhar vi varit hos sambons föräldrar i Karskoga. Då passade jag och sambons mamma på att besöka stadens loppisar. I liked it!! Hittade en massa skoj. Ett litet smakprov: uppläggningsfat från JIE, Gantofta, en turkos glasskål och en fin burk till min samling. Kommer att bli fler loppisrundor i Värmland kan jag lova!

     


RSS 2.0