Påskplantering

Jag hade en ide till mina påskblommor men det blev inte riktigt som jag tänkt, men ändå helt ok. Tanken var att hitta fina bakformar i metall att plantera i. Jag hittade en som fick duga trots att den inte var en sån jag tänkt mig. Sedan fick det bli en liten påskgrupp till mor i en gratängform från Gustavsberg.
Idé

Jag har en idé till plantering av påskliljorna och så hinner jag inte förbi Röda Korset eller nån annan loppis förrän i morgon! Jobbigt...

Fyndkavalkad

Har visst inte bloggat här på länge. Desto mer fynd att visa blir det nu =)

Häromdagen var jag på en liten loppisbutik som håller på att sälja ut. 30 kr för en maffig IRA-burk. Blir fint i min samling.En liten mugg från Kockum budades hem på Tradera. Sitter ofta där och klickar men köper inte så ofta något. Jag tycker det blir lite dyrt med frakt. Men den här gick ju inte att motstå.Stadsmuseet i Eskilstuna sålde ut rekvisita och lite smått och gott i lördags. Då fick jag med mig tre små engelska assietter.


På samma ställe son IRA-burken fann jag dessa små assietter från Upsala Ekeby.Röda korset besöker jag varje vecka. Fyndavdelningen där är galet billig. Tre kronor för denna såssnipa från England.


På samma ställe fick jag ge åtta kronor för de här tyska skålarna. Lite naggade men ändå fina för åtta spänn! En tjuga för en lampfot var också okej. Nu måste jag bara hitta en skärm till den.


Jaha, det var godbitarna jag hittat de senaste veckorna. Jag tror jag behöver en större lägenhet snart!

RSS 2.0