Monki till Eskilstuna

Monki är en av de butiker jag ska besöka i Stockholm i morgon. Var inne på deras hemsida nyss och såg att de ska öppna en butik i Eskilstuna, wihooo!!!

Det här linnet heter som min mamma: Bodil, fint va =).

Blixtar och dunder

Torsdag kväll för ett par timmar sedan hemkommen från stranden där vi tagit ett snabbt kvällsdopp. Nu regnar det ute så vi håller oss inne ikväll. Det har blixtrat och dundrat också. Det kom en blixt och en rejäl smäll samtidigt, jag studsade en halvmeter i stolen.

Det har varit en skön dag idag. Promenad och lunch med Ulrika sen ett par timmar i solen med brorsan. Avslutade som sagt dagen med ett dopp.

I morgon är det Stockholm som gäller. Ska bli kul.

Några bilder från igår kväll:

   
Daniel löser korsord     -       Skorpan      -   Sima                     

Dagens planer

Hej hopp. Torsdag idag. Onsdagen tillbringades med Daniels föräldrar och två tokiga hundar. Vi badade med hundarna som aldrig ville gå upp. Skulle grilla på kvällen men det var eldningsförbud påcampingen där de bodde så det gick inte men det gick bra att äta ändå =).



På dagens agenda finns till att börja med en långpromenad med Ulrika (behövligt, har rört mig alldeles för lite i sommar) följt av lite lunch. Eftermiddagen kan jag förhoppningsvis tillbringa i solen. Skönt. I morgon åker jag till Stockholm med brorsan, brukar alltid ta en tripp dit på semestern, Sedan är det bara en ledig vecka kvar av mitt sommarlov. Usch, jag vill inte börja jobba!! Tur att vädret kom igång nu mot slutet i alla fall.

Have a nice day!!

Sooool

Gissa vad jag ska göra idag.

Sculls

Jag har precis lagt ett bud på en döskallesjal på tradera. Min försvann mystiskt i Milano. Inte jättehett längre kanske men jag gillade den i alla fall. Hoppas jag blir nöjd med den här om jag nu vinner budgivningen.



Nu ska vi åka och bada igen, wihoooo!! Det är hett idag också.


Sugen

Tror det är nån som är lite sugen =). Sima på husbilssemester är lika hungrig som vanligt.

Gratis bio

Ni har väl inte missat att registrera er på Gratis Bio. Genom att klicka sig in på lite olika hemsidor eller vara med i undersökningar samlar man poäng som du sedan använder för att beställa biobiljetter eller presentkort på t.ex. HM.  Vill ni bli värvade av mig (så får jag lite mer poäng också =) klickar ni här.

Skön dag

Ännu en skön dag. Har varit i gamla hederliga Torshälla och plaskat runt i en pool hela dan. Tog lite bilder men datorn vill inte ta emot dem idag verkar det som. Har väl solsting. Nu ska jag ta mig till konsum, cola-abstinens ;).


Trädojjor

Har ju alldeles glömt att visa upp mitt sommarfynd från Karlskoga Trätoffelfabrik. Vi var där med Daniels farmor och skulle köpa skor. Farmor hittade ett par pjucks och jag lämnade butiken med dessa träskor. Träskor hade man ju när man var liten, då i lite annan tappning dock. Vad tycks?

Lördag

Fy vilken natt! När man fortfarande är klarvaken klockan fem på morgonen får man lite lätt ångest. Men, men, jag ska ju inte göra nåt annat än att ligga på stranden idag så jag överlever väl. Känner mig en aning mosig bara.
 
Eftersom jag inte kunde sova i natt läste jag ut en riktigt bra bok: Flyga Drake av Khaled Hosseini. Intressant, spännande och hemsk bok som man inte kan lägga ifrån sig.




För övrigt har jag bara två veckor kvar av sommarlovet nu. I juni känns det som om man ska vara ledig i en evighet men hjälp vad fort det går. Nu har ju sommarvädret slagit till ordentligt i alla fall så nu ska jag njuta de sista veckorna. Nästan 30 grader är det ute idag så det blir badet om en stund.
 

Sleepless

Jahapp, då var det dags igen då. Andra sömnlösa natten i rad. Det maler för mycket i huvet. Fan också...

Budgetklänning

Även om det inte är så länge kvar av sommaren funderar jag starkt på att klicka hem en blommig klänning. 124, 50 kostar denna hos Josefssons. Hyffsat bra pris eller vad?

Bada

Idag är det superväder så snart blir det en tur till badstranden. Kanske årets första dopp, det är väl på tiden kanske. Ska sola mig såhär brun. Resten av bibkinikroppen får vänta till nästa år =)

Soool

Färdigstädat, nu blir det lunch på balkongen, äntligen sommarväder!!!!

Städningsdax

Tänkte städa och tvätta idag. Det är äckligt här hemma nämligen!! Jag har kommit så långt att jag tagit disken och plockat undan lite och dammat. Kvar är dammsugning som är det värsta jag vet. Tvätten har jag inte heller orkat ta tag i, usch. Men det är väl bäst att ta det nu. I morgon ska det ju bli fint väder och då kan man ju inte städa, eller hur.

Seg

Usch vad segt det är idag. Sov länge, hur länge vågar jag inte ens avslöja. Det har inte blivit mycket uträttat här idag. Lunch och slappning bara. Nu har jag i alla fall duschat. Ska ta en tur till Ica Maxi sen, och tvätta också. Man måste ju få nåt gjort i alla fall...

Tips

Hos Hanna kan du tävla om ett tjusigt peace-halsband, det har jag gjort =)

Fredag

Jaha, då var det redan fredag. Dagarna går alldeles för fort när man är ledig. Idag måste jag till vårdcentralen igen. Efter att försökt att få ett recept hemskickat och misslyckats fick jag en tid i går. När jag suttit i en halvtimme och väntat kom en sköterska och berättade att min läkare var tvungen att åka iväg på något akut så det var bara att åka hem igen. Hoppas på bättre lycka idag.

För övrigt ska jag väl packa en liten väska då vi tar en liten semestertripp till Askersund och Karlskoga i morgon. I Askersund ska vi bo hos en kompis föräldrar (ja, kompisen är ju också där då) och sen hemma hos Daniels föräldrar i Karlskoga. Budgetsemester i år. Svårt att packa bara då vi inte bestämt hur länge vi ska stanna, men de har ju tvättmaskin.

I kväll blir det middag hos mamma, najs.

Trevlig fredag!!

Donnerstag

Hej hopp alla glada! Jag sitter här och förbereder mig på strid för ett recept hos farbror doktorn idag. Varför är det så att de symtom man har inte vill visa sig just den dagen man har läkartid, helt hopplöst. Jag lovar att jag kommer se ut som f-n i morgon istället.

Hoppas för övrigt på en lika skön dag idag som igår. Låg i solen halva dan och avslutade den med glass med bär och ett glas mumsigt vin hos ett par kompisar vi inte träffat på länge. Very najs.

Nu jäklar, ge mig ett recept, annars...

Ny lampa?

Nu när man är ledig blir man ju sugen på att fixa lite här hemma, speciellt då vädret är kasst som nu. Vi behöver bland annat ny taklampa till köket och jag är rätt sugen på den här från Ellos. Läckert med cerise till det svarta och grå.

Händelsefattigt

Har inte uppdaterat på ett par dagar nu. Sommaren verkar ha tagit paus här tyvärr vilket känns riktigt trist. Vi som har semester tillsammans nu i några veckor. Sen sist har jag hunnit vara på en liten utflykt till Taxinge slott och moffat bullar och kakor. Idag har vi varit och handlat golv med brorsan. Annars har det varit tämligen händelselöst här ett tag. Nu blir det sängen och läsa lite.Gonatt!

Höstigt

Ja, höstmodet är redan här. Det känns jobbigt att tänka sig att det kommer en höst men man blir ändå sugen på att shoppa en massa fina höstkläder. Dessa klänningar finns hos Haléns och känns gosiga till hösten. Tyvärr envisas man att tillverka kläderna i akryl, detta hopplösa material, men fina är de i alla fall.

 

suck

Jobbigt...

Underhållning

Grannen snett mittemot sitter i trädgården och spelar gitarr och sjunger, mycket trevligt  =)

soooool

Idag skiner solen från en klarblå himmel, härligt! Jag sitter just nu och väntar på Ulrika. Vi ska ta en promenad och sedan lite lunch. Resten av dagen är än så länge oplanerad. Igår låg jag och plaskade i en pool hela dan. Det var såååå skönt. Årets första dopp i 28 grader, inte fel. Vädret idag är ju ännu bättre så ett dopp idag vore inte heller fel. Kanske får jag med mig lillebror till badstranden. Han påbörjar sin semester idag så det vore väl lämpligt.

Nej, nu tror jag att jag ska bläddra lite i den nya Elloskatalogen medan jag väntar.

Ciao!!

Var är solen?

Idag skulle det bli kanonväder så jag hade bestämt mig för att sola. Var är solen då??? Hoppas att den dyker upp snart. Ska göra en milkshake så länge. Tjingeling!!

Modern dans

I maj var jag med på en dansuppvisning i Eskilstuna. Jag var bara med i salsanumret men hade även dansat jazz och modernt. Jag bestämde mig för att inte vara med i de numren eftersom jag varit bortrest de sista repetitionerna och det blivit en del ändringar i slutet. Det finns ingen video på salsan men de här två numrena skulle jag ha dansat. Så nu vet nu vad jag höll på med under förra terminen. Jag blir sugen när jag ser det:

Modern dans: bästa låten



Ett av jazznumrena, vi övade in två stycken

Kuddar

Under Västeråsturen i lördags tittade vi in på lågprisvaruhuset Nisses. Där hittade jag kuddar med stjärnor som ser ut precis som denna från Gant. Jag vill ha beige och rosa. Fasen om man hade pengar alltså. 119 kr styck kostade kuddarna.

Juli??

Men hjälp, det är ju första juli idag! Vart tog juni vägen, paniiiik!!

Solat

Har precis kommit in efter att ha legat i solstolen i ett par timmar, skööönt. Nu börjar det mulna på lite men lite sol hann jag få i alla fall. Nu blir det lite mat och sen måste jag hämta ett paket. Paketet innehåller en sommarpresent till mig själv, boken Sjöjungfrun av Camilla Läckberg. Jag hade tänkt vänta till den kom ut i pocket men kunde inte hålla mig.

Nu är jag hungrig, det blir kyckling idag.



RSS 2.0