Jullov

Äntligen jullov! Eleverna har gått hem. Jullunchen är klar och nu är det bara hem och vila som gäller. Fortfarande har jag inget internet hemma så jag passar på att säga god jul redan nu.
image1036
GOD JUL!

Books

Snart är 2007 slut och hittills har jag hunnit med 40 böcker i år. Så många fler lär jag väl inte hinna med. Håller just nu på med Camilla Läckbergs kortroman Snöstorm och Mandeldoft. Den är bra än så länge. Jag har läst hennes andra böcker och alla har varit riktigt bra. Hon får börja skriva lite fortare bara =). Kanske kan jag hinna med en till innan året är slut, jag får ju jullov snart.

image1035

En lista över de böcker jag läst i år finns här. En del av böckerna har jag kommenterat under kategorin böcker.

Önskelista

Jag har knappt hunnit fatta att det snart är jul. Börjar bli dags för en liten önskelista  =). Egentligen har jag ingen plats för nya saker hemma men en liten lista kan jag nog knåpa ihop:

1.En keramisk locktång skulle passa fint nu när håret börjar bli lite längre.

2. Nummer två på listan hör ihop med ettan. Lite schyssta produkter till håret från frisören vore inte fel. 15- kronorsschampo från ÖB i all ära men lite lyx kunde ju vara kul ibland.
image1033


3. Jag var inne på Gina Tricot igår och hittade en hel del fint där. Allt är välkommet =).

4. Allt från Indiska är också välkommet som vanligt. Har kollat in en lila klänning med volang nertill som är supersnygg.

5. Presentkort på IKEA skulle vara bra just nu. Behöver skåp att ha alla böcker i. Just nu är det flyttkartonger som gäller, ursnyggt iofs, men i alla fall....
image1034För övrigt önskar jag att vi får telefon inkopplad innan jul. Internet är väl bara att glömma. Hur ska jag överleva jullovet utan Internet? Att få i ordning i kaoset vore också trevligt. Kanske slipper vi hoppa över kartonger innan jul....

 

Ångest

Usch, det går inge bra nu! Sitter på jobbet och försöker rätta uppsatser men känner att jag inte vet hur jag ska bedöma dem. Jag har tappat allt. Jag orkar knappt läsa igenom. Känner mig som en usel lärare just nu. Det känns inte som eleverna lärt sig ett smack och om en termin är det dags för betyg... Nu ska jag åka hem till flyttkaoset och försöka slappna av. Helt omöjligt! Så, det var dagens positiva inlägg. Kollaps!!!
image1031

Mycket nu

Oj, nu såg jag att kl visst var halv 5. På mitt schema står det att jag slutar kl 2 idag, men men.... Det betyder alltså att jag inte hinner hem innan jag ska till sista danspasset för terminen. Jag kan inte vara med med min hals men jag ska kika i alla fall. Blir nog en supersnabb tur förbi stan. Ska nog köpa den första julklappen, den enda jag kommit på hittils, jag ligger efter i år. Hungrig är jag också, herregud, hur ska detta sluta. Jullov nu tack!!

image1030

Milano

Efter en jobbig höst känns det nu kul att vårens resa med arbetslaget är bokad. Den 29 april drar vi till Milano i några dagar. Det ska bli riktigt skoj. En hel del klädoutlets har vi hittat redan =). Och vem vet, kanske strosar självaste Maldini omkring på gatorna, det vore ju trevligt...

image1029

Isolerad

Hej hopp! Känner mig lite isolerad utan vanlig telefon och internet hemma. Har flyttat klart alla grejer nu och försöker få ordning i kaoset i nya pluttlägenheten. Just nu är det katastrofområde men det blir nog bra när det blir färdigt. Sitter på jobbet och smygbloggar lite =). Har rusat omkring som en galning idag och suttit i en massa samtal. Nu väntar en lektion och sedan konferens. Ikväll är det danskurs som gäller men jag får ta det lite lugnt efter 3 veckors sjukdom. Jag kommer inte att kunna vara med på uppvisningen men då slipper jag ju göra bort mig hehe. Ne, kanske dags att kolla upp vad jag ska göra på lektionen som börjar om 40 minuter. Framförhållning är ju viktigt har jag hört... Hej svejs!!
RSS 2.0