Sex märkliga saker

Malins blogg hittade jag denna utmaning som går ut på att lista sex lite märkliga saker om sig själv. hur märklig jag är vet jag inte, döm själva...

1. Jag har alltid haft svårt att sova på nätterna. Periodvis kan det bli 3-4 timmar per natt bara. Har varit sån sen jag föddes. Mamma somnade när hon läste saga för mig och jag gick upp och sa till pappa att "nu sover hon igen", sen tittade vi på TV. Dock kan jag sova väldigt bra vid sjutiden på morgonen när jag måste gå upp. Extremt morgontrött. Jag har ett enormt kontrollbehov och är rätt neurotisk av mig. Måste alltid ha kontroll på vad som händer (vilket man inte kan när man sover...)

2. När jag var liten tyckte jag om att ha saker på huvudet, skålar, burkar och annat...

image478

3. Jag är en jobbig språkpolis. Tycker det är jobbigt när folk använder ord och uttryck på fel sätt. Går och retar mig på stavfel och särskrivningar på skyltar och i tidningar.

4. Jag får ont i huvudet om jag inte dricker coca cola under en hel dag, inte så bra och känns kanske inte särskilt vuxet.

5. Jag har telefonskräck. Hatar att ringa till folk jag inte känner. Vet liksom aldrig hur jag ska börja samtalet. Kan ha ont i magen i flera dagar om jag vet att jag måste ringa någonstans.

6. Jag pratade nästan inte bebisspråk när jag var liten utan började prata i meningar tidigt. Pratade som en liten vuxen. Måste ju ha låtit helknäppt.



Kommentarer
Lindis

"Nummer fem" led jag oxå av för några år sen, men nu är det coollugnt! Enda sättet att komma över det är att börja ringa jobbiga samtal!!! Om du ringer till en myndighet så kan du ju försöka tänka att de inte har en aning om vem du är, du kommer aldrig att träffa personen som du pratar med, plus att de svarar faktiskt i telefonen för att hjälpa just dig! Det är dom som ska (borde) va trevliga!

2007-03-09 @ 17:23:18
URL: http://lindisplace.blogg.se
Jenny

Lindis: ja, jag övar. Ibland måste man ju och det har blivit bättre men jag gillar det fortfarande inte...

2007-03-09 @ 17:54:54
URL: http://jennysblogg.blogg.se
Camilla

Haha kul!

2007-03-09 @ 17:58:54
URL: http://www.stilic.blogg.se
SaraC

Svar: Visst är den fin? =)

2007-03-09 @ 18:13:15
URL: http://saracarolin.blogg.se/
Danwei

Åh vilken söt bild! Urgullig :)

2007-03-09 @ 21:15:49
URL: http://danweistyle.blogg.se
Jamie

Vad kul med en språkpolis till, jag är likadan. Jag vet att det blir lite tok i bloggen ibland särskilt när jag har bråttom, men annars när det gäller tidningar och böcker kan jag vara hur jobbig som helst.. Det som jag tycker är mest störande är när man köper dyra böcker och hittar stavfel&sånt i dom..
Ha en bra dag!

Jamie

2007-03-10 @ 11:38:45
URL: http://lifeandstyle.webblogg.se
Malin A

Jag känner igen mig i det där med särskrivningar. Favoriter är en skylt utanför en handlare där det stod: Kanon goda vindruvor ha ha =)

2007-03-11 @ 20:06:54
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0